לא מבין את העניין. המטרה של טוטנהאם העונה זה להיכנס למוקדמות ליגת האלופות, לא? ומתוך 4 הגדולות, הקבוצה הכי פחות טובה זו ליברפול, והיא האופצייה הכי ריאלית שטוטנהאם יכולה לעבור. אז דווקא אלייה למכור את רובי קין? איפה ההתקדמות פה? לחזק את היריבה המרכזית שלך על המקום ה-4? טוטנהאם מראה, שאת קפיצת המדרגה האמיתית היא עדיין רחוקה מלעשות. וזה יתחזק אם ברבטוב גם בסופו של דבר יעזוב ליונייטד. רובי, תסביר לי את זה.
הנה קבל הסבר דווקא מהצד של המרסי. ליברפול רוצה להתקדם,ליברפול רוצה לקחת אליפות ורובי קין זה מה שיקדם אותה ? לא ! דויד וייה זה מה שיקדם אותה. במקום שילכו עליו בכל הכח אז בניטז הולך על קין ובארי. תגיד לי אתה אם זאת התחזקות ? הייתי בטוח שהם ילכו על אטו או וייה והם הולכים על רובי שעם כל הכבוד לא בטוח שהוא חלוץ ברמה הכי גבוהה ומה שבטוח שהוא לא שווה 18 או 20 מיליון. עכשיו תמתין קצת תראה את מי נביא במקומו ואז נידע אם התקדמנו בעמדה הזאת. מה עדיף שחקן שרוצה ללכת ? במקרה של ברבה אני לא רואה מישהו שיכול להחליף את הגאון הזה וכאן זאת באמת אבידה גדולה. וגם כאן אני בטוח שאפשר למזער את הנזק ולהביא אחלה חלוץ. קצת סבלנות יש עוד זמן להביא שחקנים.
במקרה של קין ועוד כמה שחקנים שעזבו אפשר לראות זאת מנקודה אחרת, משחררים את הבינוניים במטרה לקפוץ מדרגה מעל הבינוניות.
לא חושב שקין שחקן בינוני, הוא שחקן טוב אבל אף פעם לא היה ולא יהיה שחקן גדול. אנחנו בקושי מחזקים את ליברפול איתו ועם הכסף שהם ישלמו לנו אנחנו ללא ספק יכולים לקנות מישהו יותר טוב (וגם הם, אבל בניטז לא חכם מספיק בשביל לעשות את זה).
http://www.teamtalk.com/football/story/0,1...3865511,00.html סכלו הנשיא החדש אמר שהוא לא מוכר אף אחד מהכוכבים
טוב רובו באמת היה גרוע...(כנראה השוער שסבל הכי הרבה התעללות מאז בובי מימס או יותר נכון השחקן שזכה להכי הרבה התעללות מאז פאקינג ג'ון לייסי) אבל שמסתכלים על ההגנה מבינים שהוא היה חלק כולל מחולייה מאוד חלשה (לפעמים ההגנה שלו עקב פציעות נראיתה כך) לי-דאוסון-גארדנר-סטאלטרי מסננת מטורפת שלא יכולה להחזיק כלום (לא כזה רחוק מ 4 סטייל אדינבורו-וגה-נאת'ארקוט-אוסטין)
הדבר היחיד שחבל לי על רובו בעזיבה שלו זה החיבור עם האוהדים שהיה מטורף ומדהים אני לא אשכח איך הוא עשה שלום בבלומפילד כמו מלך והחיוך התמידי המרוח על פניו. (חזרתי מח"ל לקח המון זמן להשלים את הריבים על כלום פה, כי מה שמשנה בסוף זה האם באמת נמכור או לא ואז נוכל לדבר על כמה שהיה או לא היה, דיבורים באויר לדעתי)
גיא או מישהו מהמנהלים. אם מישהו יכול לשנות את שמי ל "קינג לדלי" מבלי לשנות את ההודעות שהיו לי בעבר אני אשמח. כולם כינו אותי "רובי" כבר כמה שנים כאן אז או שתתחילו לקרוא לי ערן או שתקראו לי מלך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx http://i35.photobucket.com/albums/d190/McRossatron/led-king.Xxx
חבל שהיה לו אגו גדול מדי בשביל להישאר בתור שחקן רוטציה. אף פעם לא אהבתי אותו, אבל בהצלחה אני מניח... אם סנדרלנד יחתימו גם את סטיד, לפי דעתי הם יברחו מהתחתית די מוקדם בעונה הבאה.
spurs, תצפה שוב בעונה האחרונה. גארדנר משחק מעט יחסית בשנתיים האחרונות, ואם תסתכל איזה גולים הוא ספג, איזה נגרים (סטאבס, קאמפו) כבשו לו מרחוק, העמידה המזעזעת, הטעויות המטופשות, צפייה אחת ב-4-4 מול וילה, ב-2-2 מול רדינג בגביע, מראים חד משמעית - אין על מי לסמוך. אל תתחיל אפילו לספור בכמה נקודות הוא עלה לנו העונה. תיקן חצי טעות בגמר גביע הליגה, היה חביב האוהדים ויצא מאיתנו עם תואר. כמו איאן ווקר. תודה, שלום. ערן, לגבי קאבול - אני חושב שאנחנו עוד נופתע ממה שהבחור מסוגל אליו - פוטנציאל יש לו, גם קואורדינציה. מספיק לראות את יכולת הבעיטה שלו והמהירות כדי להבין שזה לא סתם נגר, אבל הוא חייב קבוצה שיהיה לה אמון בו ובעיקר צריך לעבוד על ריכוז. העזיבה הצפוייה שלו קינו היא כואבת ועצובה, חבל להיפרד מאגדה כזאת (כן, יותר מ-100 שערים זו אגדה), חבל שנפרדים בכזו צורה, חבל שהוא לא ממשיך איתנו במה שנדמה כרגע לפחות כהמשך התקדמות אבל עיניי הוא תמיד יהיה אגדה ותמיד יצבוט לי בלב להסתכל על התמונה איתו מחוץ לבלומפילד, ולראות אותו לובש מדים אחרים - בפרט כשהם אדומים.
צ'ימבו היה תותח אמיתי. הצליח ועשה עבודה נאמנה, לא יכול לכעוס עליו, אבל אני מעדיף את האטון. אופי יותר טוב, מוסר עבודה יותר טוב, אחד שיעבוד עבור הקבוצה. ערן, אני חייב רק להזכיר לך שהחלפת את השם מרובי קין לג'רמיין דפו כשחשבת שיעבור קבוצה (כשישב תקופה על הספסל ונראה שיעזוב) ואז להיפך... האם זה אומר שקינו יישאר?