לפופוביץ' כנראה אין יד בדבר, הוא לא הבעלים של הקבוצה ואין לו אחוזים. כנראה שאת זה רוצים לעשות החבר'ה למעלה. האם נראה את מוני זורק בקבוקי שתיה לדאנקן? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
נוסעים לטקסס ומבקשים לקנות אחוזים במועדוני כדורסל? יש כבר ישראלים שעשו את במיאמי להזכירך. לא מפיל מהכסא.
לא על זה אני מדבר, לא הבנת אותי. הוא(פנאן) רוצה לעשות לעצמו יח''צ. וואן נתנו לו כתבה בוואן בתמורה למשהו. לא יודע בתמורה למה אבל יש הרבה אפשרויות. בקיצור, שטויות במיץ עגבניות.
הבנתי טוב מאוד ופנאן לא צריך יחצנים וכבר ראה מספיק כותרות עשרות שנים. אולי זה נכון, אבל אולי הם גם רוצה לקנות קצת אחוזים בקבוצת כדורסל. דבר אפשרי בהחלט.
נכנסת לחשבון הבנק שלו? עזוב, אל תגיד דברים שאתה לא יודע כמו שאני לא קובע את העובדה הנגדית. הכל אפשרי, נחכה ונראה.
התכוונתי לזה שהוא לא איש עסקים. גם במכבי לא היו לו אחוזים. אין לי ספק שאין לו בעיה לסגור את החודש, אבל לקנות אחוזים מקבוצת אן בי איי, קצת בעייתי.
הוא כן איש עסקים ויש לו דווקא עסק די משגשג. גם ב NBA אפשרי לקנות אחוזים וזה לא בשמיים כמו שאתה חושב. שוב, בוא נחכה בסבלנות.
מסעדה מאוד מצליחה ועוד כמה דברים. מספיק שתראה איפה הוא גר ותבין שהוא מגלגל סכומים עצבניים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx
http://one.co.il/Article/120210.html למה להחתים רכז כשיש כבר ארבעה רכזים(צ'אנסי, סטאקי, דיקסון ואפללו)? מהלך שטותי.