טאיניו-למה לשחרר? לא שחקן יוצא דופן אבל כלבויניק מעולה יכול להכנס לכל עמדה והוא גם תרנגול אמיתי סטיד-שישאר קאבול-פאק אוף צימבו-לך בני לך
קאבול ילך בכל מקרה ובצדק. צ'ימבו לא מתאים חברתית ופשר להוציא עליו הרבה. טאייניו אפור אבל לוחם וטוב שיש אחד כזה בסגל הרחב.מצד שני יש את אוהרה אז טאייניו יכול ללכת מבחינתי. הסיפור האמיתי כאן הוא סטיד.אם נחתים את בנטלי וקאפל אז הוא יכול ללכת. אם נחתים רק אחד אז הוא חייב להישאר.
ראמוס מתאם ציפיות ראמוס מוריד ציפיות ואולי טוב שכך. כמו שזה נראה הקבוצה חייבת מזומנים על מנת להגיע לאיזון תקציבי. לצערי, קינו יעבור לליברפול ללא קשר לחוזה שיש לו אצלנו. וברבאטוב זה רק ענין של זמן. הייתי משאיר את סטיד בכל מקרה ומנסה ללכת רק על קאפל. יש לי תחושה שלנון יככב השנה!
ראפא בניטז התחרפן. כנראה שבטוטנהאם מגרדים את הראש ולא מבינים איך הוא מציע 20 מיליון על קינו. קינו היה בן 28 בשבוע שעבר והערך שלו בשוק היה בסביבות ה 8 מיליון ליש"ט. ברבה הולך ואנחנו רוצים להוציא עליו כמה שיותר (גם בארסה בתמונה),ואחרי הכל קשה לסרב להצעה של 20 מיליון על קינו. טוטנהאם יכולה לעשות 50 מיליון על שני השחקנים האלה וזה המון כסף. כסף שיכול לעזור לנו בהחתמת שחקנים דוגמת פבליצ'נקו,קאפל,ואולי אפילו ארשאבין. לבנטלי גם ככה יש לנו את הכסף רק שבלקבורן עושה בעיות. בקיצור תקופה לא קלה לראמוס ולאוהדים. נראה איך זה יגמר.
20 מיליון התחרפנו? זה כמו שאני מקריץ איזה מספר במנג'ר ופתאום מציעים לי אותו ואנ בהלם ולא יודע מה לעשות. אני אוהב את השחקן מצד אחד, מצד שני זה הצעה שלא תחזור. לגבי הארבעה האחרים. אני אוהב את צ'ימבו וחבל שהוא לא מסכים להיות בלם שלישי(הוא היה לא רע העונה ובהתחשב בברך של לדלי זה יכול להיות לא מעט פעמים בעונה) אני אוהב את הלחימה שלו, אבל הוא שכיר חרב, וזאת הבעיה איתם ילכו לכל המרבה במחיר והעיקר לשחק. מלבראנק, אחד האהובים עליי - לדעתי בשום מצב גם אם מגיעים שני השחקנים המדוברים אסור למכור, סטיד הוא נכס, מה יקרה אם תהיה מכת פציעות? סטיד יכול לשחק בכל עמדה בקישור והוא היה נהדר. טאיניו - לוחם ותרנגול, הוא מרגש אותי שהוא משחק ככה למען הסמל אבל בסופו של דבר הוא אפס, אין לו הרבה תרומה הוא למלם בעיקר, ואני לא חושב שטוטנהאם יכולה להחזיק למלמים אם מכוונים גבוה. קאבול - הביתה.
לוקה נח מספיק והגיע למחנה בספרד. גם ז'ילברטו וזוקורה הצטרפו. http://www.tottenhamhotspur.com/uploads/assets/240x359/pre_season/spain/spain_18july_luka240.Xxx שיהיה בהצלחה לוקה !
http://www.skysports.com/story/0,19528,11675_3833881,00.html הם עקשנים. עריכה: או שלא, הדחייה הייתה על 12 מיליון פאונד(הייתי בטוח שמדובר כבר ב-17)
הנה חזרו החלומות בהקיציס. ארשבין http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx מוזר מה ששנה אחת גורמת לאנשים לשכוח. סטיד מלבראנק על הספסל? בפולהאם מגרדים בראש. הבחור כמעט הרס להם את חדר ההלבשה כדי שיתנו לו ללכת, הוא מחשיב את עצמו מינימום ג'יאנפרנקו זולה ובחיים לא ייתן לקבוצה לבוא על חשבון הדברים החשובים באמת, הוא עצמו והמעמד שלו. אני במקום ראמוס לוקח את רובי קין במונית ספיישל כל הדרך לאנפילד אם איש הלאפות מספיק מטומטם כדי לשים על השולחן כאלה סכומים. בסכומים כאלה אתם יכולים להתחרות בליצנים מאזרבייג'ן על שכיר חרב להשכרה כמו אטו.
התרומה של קינו היא הרבה מעבר למגרש. לגבי סטיד, אתה טועה מאוד לגביו. הוא רצה לעשות את הקפיצה ולכן עשה תרגילים, אבל הוא ממש לא שחקן עם פוזה, רחוק מזה, הוא ידוע כאדם שקט ומופנם וממש לא אגו-מניאק כמו שאתה מצייר אוו. אם הקבוצה אכן לא חשובה לו ברמה שאתה מצייר - אז הוא יילך.
20 מיליון על קין זה סכום שאי אפשר לסרב לו.אבל אם גם הוא וגם ברבאטוב הולכים אז טוטנהאם תצטרך לבנות את החוד שלה מחדש.אני לא חושב שזה מה שחואנדה ראמוס רוצה לעשות.
פחח. על השניים הוא יקבל בין 45-50 מליון פאונד, הוא יביא שני חלוצים חדשים, ועוד את דיוויד בנטלי/שחקן מצוין אחר.
השאלה היא אם באמת הם יוכיחו את עצמם.גם מדארן באנט באה בקול תרועה וצלצולים וראינו מה קרה. אני לא בטוח שבנטלי יצליח בטוטנהאם בכלל.לדעתי הוא לא שווה את כל כאב הראש.
מאיפה הבאת את זה ??? שחקנים אומרים שבמשך שנה לא שמעו אותו אומר משפט אחד ושהוא בחור ביישן בצורה קיצונית.