שוערים לא בודקים לפי הצלות, אלא לפי טעויות. תראה לי את כל הגולים שהשוער המכסיקאני הזה ספג בחיים שלו, ומוכם כמה היו באשמתו, וככה אפשר לבדוק אם הוא באמת טוב. שוער לא אמור להציל מצבים קשים-מאוד-מאוד, אלא לספוג כמה שפחות שערים באשמתו.
מתעלמים מההודעות שלי הא? אגב עוד טימטום של גליאני, רונאלד'זיניו יהיה בבייג'ינג ביחד עם פאטו, אבל קאקה, מה פתאום?! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx
לטעמי זה הגיוני. רונלדיניו יכול למכור חולצות בטורניר כה גדול, זאת חשיפה. מה גם שלשחק יעשה לו טוב, הוא צריך יותר במה להחזיר את הביטחון שלו מאשר קאקא. מנגד קאקא צריך לנוח ושומרים עליו מפציעות. אם כל הכבוד לרונדילניו, קאקא הוא איש המפתח במילאן.
Koby Romanista הדוגמה באה להראות את המצב הכלכלי הקשה באיטליה, אם למישהו 3 מועדונים שפושטים את הרגל תוך שבוע לא מספיקים, שלא מאפשר למילאן להוציא את הסכומים שמועדונים דורשים עבור שחקנים שיכול לעבות את הסגל שלהם. אינטר, שתשחק בעונה הבאה בליגת האלופות ויכולה להרשות לעצמה עדיין נלחמת על כל אירו, אפשר לראות זאת גם במאבק העיקש שלה מול פורטו על קווארסמה. לא הבנתי יואב, אתה רוצה שגליאני כן יתן לקאקא ללכת לאולימפיאדה?
קודם כל, זה לא טוב לנו שקאקא יהיה בבייג'ינג. חוץ מזה, הוא מחלים מניתוח ועדיף שיתאמן באופן מסודר במילאנלו ויתחיל לשחק כשיהיה בכושר שיא. לפאטו זה יוסיף, כמובן, אבל בכל מקרה לא היתה למילאן מילה בעניין. לדיניו יותר חשוב להשתתף באולימפיאדה מלשניהם וביחד. הוא התחיל באימוני כושר כבר לפני שבועיים במיוחד בשביל זה, וזה שלב קריטי מבחינתו כי בזכות המשחקים האולימפיים האלה הוא יכול לחזור לכושר ולהראות לכולם שעדיין יש לו את זה, וכך להפוך לחלק מהנבחרת הלאומית הבוגרת בהכנותיה למונדיאל 2010. זה עד כדי כך חשוב שהוא היה מוכן לבטל את החוזה שלו עם בארסה כי היא לא הסכימה לשחרר אותו, וכנראה שדיניו לא היה חותם עם מילאן אם גליאני לא היה מאשר מראש שהוא יוכל להשתתף באולימפיאדה אם יבוא אלינו. אגב, זה לא מקרה מיוחד ומילאן לא נוהגת לשחרר שחקנים לנבחרות הלאומיות אם היא לא חייבת. אפילו על בונרה נאסר להצטרף לאצוריני.
לא הבנתם אותי נכון. מרגיז אותי שפתאום אחרי שבארסה והנהלתה עושים מלחמה עם רונאלדז'יניו על מקום מסכן בסגל של דונגה, אז מילאן כן מרשים לו להשתתף. שלא נדבר על פאטו שלא רציתי בכלל שישתתף. על קאקה שפצוע ומתאמן כרגע עם סאו פאולו אין מה לדבר בכלל, אחרי שדונגה התחנן למילאן. והנה גם בונרה לא מרשים לו. יש דברים שאני לא ממש מבין. תסבירו לי אם אני כזה לא שנון כמו גליאני.
בלי קשר לנושא שאתם מדברים עליו עכשיו,יש כמה דברים שלא לגמרי ברורים לי, ואשמח אם תאירו את עיני. איך לדעתכם ייראה המערך של מילאן בעונה הבאה? קבוצה שמשחקת עם חלוץ בודד כל משחק יכולה לקחת אליפות בימים האלו עם ההגנות האיטלקיות הנוקשות? מילאן תשחק גם העונה בלי קיצוניים או שרונאלדיניו הובא כקיצוני? ומה עם פלאמיני? הייתה לו עונה נהדרת בארסנל וכולכם ראיתם מה הוא שווה כששמר על קאקא בצ'מפיונס. אתם מעדיפים שיחליף את גאוטסו העונה? או שאולי הוא ישתלב איכשהו בקישור יחד איתו? מילאן, כמו רונאלדיניו, היא סימן שאלה ענק העונה לדעתי. נקווה שהם יצליחו...
המערך הצפוי יהיה: יאנקולובסקי קלאדזה נסטה זמברוטה ---- *אמברוזיני פירלו גאטוזו ----- ------ דיניו ----- קאקא -------- ----------- פאטו -------------- * פלאמיני, גאטוזו ואמברוזיני צפויים לשחק באותה מידה, כך שבכלל לא בטוח מי יזכה בחולצת ההרכב, אבל בתחילת העונה סביר להניח שאמברו ורינו יקבלו קרדיט ופלאמיני יהיה יותר שחקן רוטציה. אפשר להצליח עם חלוץ אחד, אבל מדובר ב-3 שחקני התקפה מהטובים בעולם (קצת מוגזם, אבל הפוטנציאל קיים) שיוצרים מצבים ומבקיעים הרבה שערים. מילאן לא משחקת עם קיצוניים, ורונאלדיניו יגלם את התפקיד של סיידורף, רק שיהיה מוגבל פחות. פלאמיני יכול להחליף את גאטוזו רק אם השני יירד בכושר לגמרי. גאטוזו הוא עדיין שחקן הרכב ראשון, ובהחלט אפשר לשלב את שניהם ביחד.
גליאני: "ההצעה שלנו היתה נמוכה בהרבה מזו של מנצ'סטר סיטי, אבל הצלחנו לסגור פערים תודות להקרבות של השחקן. ההקרבות הללו תרמו רבות לסגירת העסקה לטובת מילאן. הוא כבר הוכיח שהוא רוצה לדחוק את עצמו עד הקצה, אחרת הוא יכול לנוח עם עסקה רווחית במידה שלא תאומן באנגליה. אם הוא בא אלינו, זה כי הוא רוצה להיות שוב מספר אחת. כשהגענו למילאנלו הבנו שיש אווירה חדשה של התלהבות מסביב. דיניו התאמן קשה וכבר נפטר מהכרס, הוא רזה וחטוב."
http://sports.walla.co.il/?w=//1314797 המאמר המצויין הזה של פאביו ליקארי מסכם את כל דעתי ואת הדיון הזה בכלל. האנלוגיה לדיוויד בקהאם הייתה מעולה, ואני שמח שבישראל יודעים להנות מכתבות מקצועיות מעיתונים ספורטיבים {ל'אקיפ, גאזטה, מארקה...}. בינתיים, האתר של מילאן וMilan Channel משפריצים זרע ושמפניה כאילו הם חגגו את הגביע באתונה או מנצ'סטר. נהנהן לנו בראש ונגיד לעצמנו: יהיה טוב. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
לא הכרתי את פאביו ליקארי לפני שהארץ התחילו לתרגם כתבות שלו, אבל הוא באמת כתב מצוין. (זה שאני לא מסכים איתו זה עניין אחר)
http://media2.acmilan.com/200807/10862_big.Xxx?ver=1 איך שזה לא מתאים לו.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx מתי לאחרונה הסאן סירו היה מלא(לא עד אפס מקום כמובן) בצופים בהצגת שחקן כל שהוא. קצת מגזימים שם המליאנזים , זיקוקים בלאגנים ..