פדרר חזר מפוקס בצורה רצחנית. אני חושב שהפציעה של נאדל מתחילה לקבל יותר ויותר משמעות ככל שהמשחק מתקדם לו.
יופי !!! יש לנו משחק !!! לא שפדרר שינה את שיטת המשחק שלו מלפני ההפסקה, אולי הוא התחיל לברוח קצת ממכות גב היד אבל הוא עשה זאת גם לפני. מנגד נראה שההפסקה לא השפיעה במיוחד על נדאל גם כן, אפשר לשים לב שההגשות שלו השתפרו במקצת והן יותר מדוייקות. ושוב תקלות שידור מאוסות !!
אנשים תסתכלו בערוץ 72 (בהוט, אני לא יודע איך זה ביס חפשו ערוץ בשם METV), שידור יותר איכותי, אין תקלות וגם הפרשנים מצויינים.
נאדל מתעקש ללכת על הבק-האנד של פדרר (שהשתפר מאז ההפסקה) למרות שהוא יכול לשחק לכיוון השני שזה בעצם הפורהאנד של פדרר. אני לא מבין את זה, כל החלק הימני של פדרר פתוח ונאדל מתעקש, בסופו של דבר זה כן משתלם אבל צריך לשנות לפעמים. עריכה: סליחה על הדאבל.
ערוץ 109 לבעלי הלווין. משום מה השידור בערוץ 5 יותר חלק אצלי, אז אני אשאר איתו לבנתיים , אלא אם כן הוא יפול בהמשך.
מצד שני אני שואל את עצמי למה פדרר לא עושה את אותו הדבר לנדאל ? אף על פי שנדאל מכה בקהאנד עם שתי ידיים מה שמקנה לו עוצמה גדולה יותר, זו עדיין נחשבת למכה החלשה יותר.
אולי זה מה שעושה את פדרר כל כך טוב, הוא לא מתאים את עצמו למשחק של היריב (קרי נאדל), הוא משחק את המשחק שלו בין אם הוא מנצח ובין אם לא. אני מניח שהוא איזה ילד חולה/אוטיסט שקיבל את ההזדמנות להיות שם.
יצאתי מהבית ב-5 בידיעה שהפסדתי את הגמר כנראה(ראיתי חלק מהמערכה הראשונה) חזרתי עכשיו והמשחק בעיצומו. פשוט מדהים. כמה זמן הייתה הפסקת הגשם?