מכבי חיפה 07/08 : סוגרים עונה עם הפסד לאשדוד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏6/7/07.

  1. B23K Member

    הצטרף ב:
    ‏1/5/08
    הודעות:
    75
    לייקים שהתקבלו:
    0
    יעקב מנפח כל דבר משום שהוא חושב שכל העולם נגדו, במקום להתסכל על עצמו ולהבין שהוא עושה שטויות
    אני בטוח שאחרים שהיו באותו מצב לא היו עושים כ"כ הרבה רעש בגלל זה

     
  2. gal672 Member

    הצטרף ב:
    ‏16/6/08
    הודעות:
    17
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אנשים בכלל לא מכירים את הסיפור
    אתם לא יודעים על מה אתם מדברים(הכוונה בעיקר לנאמבר 8)
    התנאי הזה שאי אפשר לתבוע את הקבוצה הוכנס לכל שחקן שעוזב מאז שברקוביץ תבע את מכבי חיפה.
    לעולם לא היו בעיות עם התנאי הזה עד שאדון בוזגלו הגיע.
    אני במקום שחר תובע אותו עכשיו בהוצאת דיבה על זה שהוא קורא לו מחבל,נסראללה.(רק לפני חודש שחר תרם סוג של סירת מנוע לחייל שנפגע במלחמת לבנון השנייה ונהיה עיוור)
    אבל שחר בנאדם טוב מידי בשביל זה.
    בזכותו בוזגלו חי היום(כן כן בלי שחר הוא כנראה היה נרצח בגלל החובות שלו)
    בוזגלו הוא שתיין,מסומם ומהמר קבוע.
    שחר הוציא אותו מהכל ונתן לו את החיים שלו בחזרה.

    שחר לא רוצה את בוזגלו בקבוצה זה בטוח.
    הוא רק רוצה לגמור כבר את הסיפור הזה כמה שיותר מהר.



     
  3. B23K Member

    הצטרף ב:
    ‏1/5/08
    הודעות:
    75
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אם או בלי קשר,
    אדון בוזגלו אמר לא אחת שעם מסי משחק בברצלונה איך זה שמאור שלו לא משחק מכבי חיפה ומשחק דווקא בהפועל פ"ת [באותו תקופה].
    אז הנה לך התשובה אדון בוזגלו, אתה האחראי הכמעט ראשי לעניין הזה, ויאללה תחתום כבר יאפס מצידי לשלוח אותך לאבוכביר שרק תשתוק ולא נראה אותך,
    וגם התקשורת בארץ ניפחה תסיפור הזה יותר מידי יחד עם בוזגלו, הוא יודע שרק ככה בעזרת הרעש ישמעו עליו ועל הבן שלו לא ראיתי ממנו יותר מידי ואני גם לא מחזיק ממנו איזה סופרסטאר ישראלי או איזה חיים רביבו/אייל ברקוביץ'

    קודם תתחיל להוכיח אחרי זה נדבר עליך

    אפס
     
  4. TyphooNN Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/07
    הודעות:
    254
    לייקים שהתקבלו:
    0
    זה פורסם באתר ספורטלייף ובעיתון הספורט של הארץ.
    אחלה שחקן רק שתדעו.
     
  5. B23K Member

    הצטרף ב:
    ‏1/5/08
    הודעות:
    75
    לייקים שהתקבלו:
    0
    יעקב בוזגלו: מבטל את מעבר מאור למכבי ת"א
    פרסום ראשון: אביו של הקשר דיבר עם אבי נמני, והודיע לו: "לא אתן למכבי חיפה לעשות כסף על הגב של מאור".

    היום הסוער של יעקב בוזגלו, אביו של הקשר מאור בוזגלו, המשיך. הפעם הוא צלצל לאבי נמני והודיע לו: "עסקת מכבי ת"א מבוטלת".

    בוזגלו יצר קשר כאמור עם נמני והודיע לו שלאור ההתפתחויות האחרונות, הוא קיבל החלטה לבטל את העסקה עם מכבי ת"א.

    בוזגלו אמר ל-ONE: "הודעתי לשניידר וגם לאבי נמני שהעסקה מבוטלת. לא אתן למכבי חיפה את התענוג לעשות כסף על חשבון הגב של מאור, גם אם זה יעלה במחיר שמאור לא ישחק כדורגל".

    צ'רלי בוזגלו, עורך דינו של השחקן אמר ל-ONE: "יעקב נמצא בסערת רגשות מאוד מאוד גדולה. אנחנו מנסים לעשות הכל כדי ליישב את המחלוקות ואני מקווה שבימים הקרובים נצליח".

    http://www.one.co.il/Article/118656.html
     
  6. LiranS Member

    הצטרף ב:
    ‏30/9/07
    הודעות:
    53
    לייקים שהתקבלו:
    0
    יאללה. בוזגלו ליציע. אבא אפס. הכל הוא יעשה בשביל כסף, אפילו אם הבן שלו יצטרך לשבת ביציע עונה שלמה.
     
  7. shabaaz Member

    הצטרף ב:
    ‏9/8/04
    הודעות:
    430
    לייקים שהתקבלו:
    0
    number 8-אתה מדבר הרבה יחסית לבנאדם שלא בקיא בכלל בנושא בוזגלו.
    יותר מזה:מיהם בכלל אוהדי מכבי ת"א שידברו על ענקע'לה שחר ויראו בד בבד דמות מיתולוגית ועלובה כמו אבי נממני שסחט את את לוני הרציקוביץ' בגלל חוב של מעל למליון שקל והעיף מעל ל-3 מאמנים?
    אתם אלה שתלמדו אותנו על ניהול וענייני פיננסים.ממש...

    בוזגו מלכתחילה לא היה צריך להגיע למכבי חיפה,הוא בכלל לא היה צריך להגיע לינקע'לה שחר,אם לא בעיות השתייה שהובילו אותו ותר מאוחר לבעיות הימורים לחבות קשים והתדרדרות בעסקים שלו וחובות של מעל ל-3 מליון שקל.
    אם לבנאדם היה כל כך אכפת מהעתיד של הבן שלו למה הוא משכן מחצית שלו אצל יעקב שחר והמשיך ללוות כסף כאילו אין תחתית לבור הזה שנקרא "מכבי חיפה"?ועוד היום הוא בא וטוען שלא שילמו לו משכורות,שלא באו איתו שווה בשווה?
    הבנאדם היה שתיין ומהמר.אם לא מכבי חיפה הבנאדם ברחוב,אם לא מת חס וחלילה.וגם היום 90% מהכסף שהוא דורש זה בכדי לכסות על חובות ועל מה שאין לו.רק ההתהלות הגועלית והשכונתית שלו מצביעה שהוא אדם פרימיטיבי וחדל אישים.
    אדם כמוהו,אם היה איש עסקים רציני היה פותר כל בעיה בדרכי נועם.
    הוא בעצמו בא ודרש שכר של 400אלף דולר למאור בוזגלו,ומצד שני הוא טוען שמכבי חיפה עושקת אותו על מחר הכרטיס(1.3 מליון פלוס חובות עבר וריבית).אם הבן שלו שווה את השכר ההא לא שווה את הכרטיס?
    ומצד שני-אם היו חייבים לו הוא לא היה דורש את מלוא החוב?

    ויותר מכך-מאמנים כמו מוריניו,רניירי,קפלו ועוד חתמו על סעיף זהה שהם לא תובעים דבר מהמועדון אחרי שהם עזבו אותו.זה לא סעיף של תביעית דיבה או תביעה בביה"מ.זה סעיף של תביעת נזיקין.
    זה מקובל בכל מקום עבודה לא רק בכדורגל.ואם אתה כאוהד(ילד קט..) לא מכיר אותו אז כנראה שלא הגעת בחיים לתפקיד בכיר במגזר העסקי או העצמאי.
     
  8. idos87 Member

    הצטרף ב:
    ‏14/1/08
    הודעות:
    743
    לייקים שהתקבלו:
    0
    האבא של בוזגלו פשוט הורס לו את הקריירה. תן לילד לשחק! חלאס עם כל המריבות השטותיות האלו שיש לך עם שחר. תסגרו את זה כבר! נמאס לראות כל קיץ את ההתכסחות של בוזגלו בשחר ועל התלונות ששחר חייב לו כסף ושמאור לא ישחק בסוף בגלל מכבי חיפה. אתרי הספורט פשוט עושים העתק-הדבק לכתבות מהקיץ שעבר על הבעיות של שחר ובוזגלו האב. מקווה שהסאגה הזו תגמר כמה שיותר מהר.
     
  9. {forza-haifa} Member

    הצטרף ב:
    ‏19/4/08
    הודעות:
    294
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הלוואי שהוא יגיע אבל זה גורם לחיפה להיות אם יתר חלוצים אם גם יביאו את יבואה ככה שזה לא נראה היגיוני בכלל . וחוץ מזה שאם כל הכבוד אם זה לא פורסם בספורט 5 או באתר הרישמי של מכבי חיפה זה נראה לי סתם שמועה .

    חחחחחח אבל הכל יכול להיות . http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
     
  10. shabaaz Member

    הצטרף ב:
    ‏9/8/04
    הודעות:
    430
    לייקים שהתקבלו:
    0
    בוזגלו לא ישחק במכבי חיפה גם אם ישלמו לו חצי מליון דולר.תפסיקו כבר לחלום בהקיציס.
    מכבי חיפה לא הביאה עד היום שחקן אחד נורמלי,ויעקב בוזגלו לא יתן לבן שלו לשחק בקבוצה הבוגרת,גם אם זה יעלה לו בלהיכנס להסגר ולהתייבש ביציע.
     
  11. gal672 Member

    הצטרף ב:
    ‏16/6/08
    הודעות:
    17
    לייקים שהתקבלו:
    0
    זה הדבר זחסר לנו שבוזגלו ישחק אצלנו
    אנחנו בכלל לא רוצים אותו מי צריך את האפס הזה
    שיתנו לזגורי וגולסה לשחק שחקנים בעשר רמות מעל בוזגלו ואין להם אבא נרקומן,שתיין ומהמר.
     
  12. eyal1994 Member

    הצטרף ב:
    ‏27/1/08
    הודעות:
    10
    לייקים שהתקבלו:
    0
    דבידוויץ' דורש להיות ברשימת העברות.....

    ואויייי אם השחר הזה על כל הסמלים הוא זורק --- ואחר כך מתבייכן שלא בא קהל

    ברקוביץ', בנאדו, קטן? ועכשיו ניר????

    שחר הביתה....
     
  13. {forza-haifa} Member

    הצטרף ב:
    ‏19/4/08
    הודעות:
    294
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מצטער להגיד את זה אבל אם יעקוב שחר יתן לדוידוביץ' ללכת אז כדי שימכור את מכבי חיפה . כי הוא כבר מה שהיה פעם . ההתנהלות שלו יותר מדיי נוקשת והוא לא יודע להתנהל כמו שצריך .. זה לכ מו פעם שהיה צריך ניהול קשה . היום הקבוצה צריכה להיות כמו משפחה ולא כמו עוד מקום עבודה .

    ולפי מה שאני חושב יש מספיק אנשים שירצו לקנות את מכבי חיפה כי בכל זאת יש לה גם שם אירופאי .
     
  14. shabaaz Member

    הצטרף ב:
    ‏9/8/04
    הודעות:
    430
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מכבי חיפה לא תביא שום רכש רציני השנה כי הרכש הרציני שלה השנה הוא המאמן שאמור לפתח ולשדרג את הנוער קדימה,והשני:הקהל.
    שחר הלך קדימה והוריד את מחירי המוניים עד לרמה שהוא בכלל לא מרוויח מהם כמעט(25-30% הנהחה...פשוט אבסורדי,כל מה שיוצא לו זה מהכרטיסים).שחר מצהיר שהוא רוצה לראות את הקהל,שהוא תומךבשחקני הבית,שהוא הביא מאמן שידחוף את הצעירים קדימה.
    מצד אחד זה יפה מאוד.
    מצד שני-מי יודע אם זה יצליח.
     
  15. TariboWest Member

    הצטרף ב:
    ‏10/6/04
    הודעות:
    3,008
    לייקים שהתקבלו:
    8
    בשביל שזה יצליח, צריך הרבה אורך רוח וסבלנות כי זה תהליך שייקח זמן ואמור להתפרש על מספר עונות. יכול מאוד להיות שזה לא ייראה טוב בהתחלה וגם יכול מאוד להיות שהקהל לא יאהב את זה, אבל אם שחר רוצה שזה יצליח הוא צריך לדבוק בתוכנית כי אין ברירה אחרת, אלא אם כן הוא יחליט שהוא פותח את הארנק.