היי יו. אני נראה לך מדבר עם ילדים בני 8 מאמריקה? אני ניזון מהתרשמות כללית שמגיעה לכלי התקשורת בארץ דרך כלי התקשורת בחו"ל וממנה ניתן להבין ככה: גארד הוא תמיד יותר מוערך משחקן גבוה האן בי איי מוכר לי את מה שאני רואה באי אס פי אן , זה מה שנזכור, זה מה שיהיה בקליפים הגדולים שיעלו לך לרשת (אנשים שמבינים ולא ילדים בני 8). כך את ווילט צ'מברלין, את קארים. הם עילויים גבוהים שדאנקן לדעתי לא יוזכר בנשימה אחת איתם. וזה כנראה בגלל האפורות. (סרג', האפורות שאני מדבר עליה זה גם באופי וגם במגוון הפעולות הדי צר -אני לא היחידי פה שחושב שהוא טים קרש-סל) אוקיי אז אם מימדיו של דאנקן לא נותנים לו להיות כמו שאק אז למה שהוא ייזכר כמו שאק במה שבאמת נתפס (למעט האליפויות). אני רוצה לסכם במשהו: דאנקן יהיה שחקן שלדעתי בעוד כמה שנים נדבר עם הילדים שלנו ונגיד. בשנות ה- 2000 היה שחקן מצויין טים דאנקן הוא היה בלתי עציר. אנחנו לא נדבר עליו בהתלהבות כמו שנדבר על מג'יק ג'ונסון (שמעטים מאיתנו ראו אותו בפעולה אבל חיים עליו ועל סיפורים ועל קליפים), על לארי בירד(שאני בספק אם מישהו ראה אפילו הקייזר), וכמובן ווילט צ'מברלין עם 100 הנקודות. זאת הנקודה שלי. דאנקן לדעתי הוא שחקן שיכול להישכח כי חוץ מהעובדה שהוא יעיל אין לו הרבה נכון שזה טוב אבל אין בו משהו יוצא דופן.(ואם זה בגלל תכונות פיזיות אז לכן אולי לא מגיע לו להיות גדול מכולם, ואני אחזור לצ'ארלס . ברקלי היה שחקן נמוך מאוד לעמדה שלו ובכל זאת התמודד עם גבוהים ממנו והיה עליון עליהם)
סוויפ. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
http://www.nba.com/media/portrait_627_070614.Xxx אף אחד לא יכל לדבר איתם בגובה העיינים העונה. אין יותר אלופים מהם.
אני נאלץ(בצער רב) לצטט את עצמי. הרעש של הסוויפפפפפפפפפפ כל כך מדכא ועצוב. חבל שפלייאוף שהתחיל כל כך טוב מסתיים בקול ענות חלושה.
חשבתי שיהיו 5 משחקים, אבל כנראה שאפילו לזה קליבלנד לא מסוגלת. ס"א הביאה להם במתנה את 2 המשחקים האחרונים, וקליבלנד היתה חייבת לקחת אחת מהם לפחות. ההזדמנות הגדולה היתה היום, ובאמת חבל לי על הקאבס. עשו דרך יפה עד לפה, אבל אפילו משחק אחד לא הצליחו לקחת. כל הכבוד לטוני פארקר שממשיך להוכיח שהאירופאים יכולים להיות בטופ של הטופ ב-NBA. הפנים לשנה הבאה. ואוי, כמה שזה רחוק. נתראה ב-31 לאוק'.
תגידו מה שתגיד, קליבלנד ביזתה את המעמד. סלע, זיינת את המח שלא צריך להיתפס בקליבלנד כי זה ברור שהם יותר טובים אבל זה בולשיט. אין דבר כזה. סוויפ? בגמר הגדול? בושה וחרפה, קליבלנד עשתה לעצמה בושות ועם כבוד שנרמס. זה ברור שסן אנטוניו חיות פרא, שהם פייבוריטים בענק, אבל בחייאת רבאק.. ניצחון בית זה בלתי אפשרי? קבוצה חדשה שמגיעה למעמד הזה צריכה להצדיק את היותה שם, וקליבלנד לא הצדיקה. זה ממש לא המיקום שלה וחבל, כל כך חבל שהיא הגיעה עד לשם. לברון ג'יימס צריך לקחת מהסדרה הזאת את היכולת הזוועתית שלו ולעבוד על האופי שלו. הוא עדיין לא ווינר. קליבלנד ביזיון כי סן אנטוניו הציגה גם במשחק האחרון משחק התקפה זוועתי, סן אנטוניו לא הופיעה בהתקפה, וקליבלנד כל כך טיפשים ואומללים שלא הצליחו לנצל את זה שבהחלט מגיעות להם כל המילים הרעות האפשריות. איך יכול להיות שסן אנטוניו בחוץ, ברבע האחרון, לא קולעת כמעט 6 דקות רצוף וקליבלנד לא מנצחת? איך? איכס. דטרויט הרסה את סיום העונה, בענק. סדרה אפורה שאף אחד לא ירצה לזכור. לסיום, סן אנטוניו קבוצה מדהימה, הכי טובים בעולם ואלופים בצדק. מזל טוב.
אלופים! אלופים! פעם שלישית בחמש שנים, אבל אני לא מאמין שנוכל לזכות גם בשנה הבאה. בכל מקרה הסדרה לא הייתה קשה כמו שציפיתי, חשבתי שבבית קליבלנד מסוגלת ליותר. חבל לי על לברון ג'יימס, אבל הוא עוד ישיג אליפות. אין לי הרבה מה להגיד, קמתי היום בבוקר ולא התאכזבתי, חוץ מזה שכל כך מגעיל לחגוג אליפות בחוץ (אבל למי אכפת). וטוני פארקר האמויפי, כל כך מגיע לו כי הוא נתן סדרה ענקית. בטח ישר הלך לדפוק את אווה... אבל מגיע לו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
לברון לא ווינר? כבר קבעת? מספיק עם השטויות לירן...עם כל הירידות הפתאומיות על ג'יימס, תראה איזה קבוצה יש לו. כמו שאני אומר שמאלון, סטוקטון, בארקלי וכל מי ששיחק בשנות ה- 90 לא ווינר, וזה בגלל שהם לא לקחו אליפות והפסידו בגמר. אבל הם נפגשו עם מייקל, בדיוק כמו שלברון נפגש עם סן אנטוניו. אי אפשר לקחת אליפות עם קבוצה שהשחקן המרכזי שם חוץ ממך הוא ביג זי, בטח שלא מהספרס. לברון לא הוכיח שום דבר, הוא רק הוכיח שהוא נתן סדרה גדולה נגד דטרויט וזהו. נראה בשנה הבאה איך הדברים יתקדמו ובטוח שיותר קל לספרס זה לא יהיה.
לירן, לא רק שמייקל קיבל סוויפים בגילו, הוא גם בכלל לא הגיע לגמר ב 7 שנים הראשונות. שאק לא קיבל סוויפ מול יוסטון? תרד מהילד. הוא דבר שלא רואים, תקלוט. הוא לא יכול לנצח את סאן אנטוניו. סביר להניח שכולם היו מפסידים לספרס 4-0 ובמקרה הטוב אם זה מנחם מישהו אז 4-1.
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx סדרה מאכזבת, ליברון מאכזב, אין עוד משהו להוסיף http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
זה יכול לאכזב רק מי שלא רואה את התמונה בצורה נכונה. אז נכון היה לנו גמר חרא, אבל קליבלנד את ההפתעה שלה עשתה. אין לה שום דרך להתמודד עם המפלצת.
בהחלט סדרה מאכזבת, מאכזבת מאוד. הרגע שהכי נהנתי בו היה הרבע האחרון במשחק האחרון, כמו שצריך להיות במשחק פלייאוף, אווירה מדהימה, קליעות מדהימות וכו'. חבל, חבל שקליבלנד לא הצליחה למשוך את זה יותר (לראות את האלופה חוגגת בחוץ זה פשוט לא זה, שומעים רק את השחקנים ולא את הקהל). הדבר היחידי שהם יקחו איתם את הניסיון שהשחקנים האלה רכשו. שחקנים כמו לברון ג'יימס וכמו דניאל גיבסון בהחלט יהיו זקוקים לזה בהמשך הדרך. חבל, פשוט חבל.
חבר'ה לברון לא ווינר. תעשהו את הפרדה, אני לא קובע שהוא לא יהיה ווינר לעולם, אני אומר עכשיו. ברור שהוא עוד בתחילת דרכו ויש לנו עוד הרבה שנים טובות ממנו, אבל תדביקו לו עכשיו כינויים ותארים על דברים שהוא לא עשה.
סלע, חלאס כבר עם ההשוואות האלה לג'ורדן! הוא לא היה ולא יהיה בחיים ג'ורדן. דבר ראשון, ג'ורדן בכלל הגיע לליגה בגיל 22, ארבע שנים מאוחר מאשר ג'יימס, בגלל זה לקח לו ארבע - חמש עונות, בשביל "לעבור סיבובים בפלייאוף", אותו דבר ג'יימס! דבר שני, אתה זוכר עוד שחקן ראוי בשיקגו באותן שנים??? ללברון בנו קבוצה לגמרי לא ראה. אילגאוסקס, יוז, גודן, פאבלוביץ, וורז'או, אלה שחקנים יותר מלגיטיים... עשו ממנו הרבה יותר ממה שהוא. הנה, הבלוף מתפוצץ בפנים. את ס"א ביכולת של שני המשחקים האחרונים גם הפועל ירושלים הייתה מנצחת. קליבלנד פשוט ביזתה את עצמה ואת המעמד. איפה אלה שקפצו ואמרו שלברון יותר טוב מווייד וקובי? פחח, עם אחד מהם מבקום ג'יימס הסדרה הזאת הייתה הולכת לשישה משחקים.
קודם כל, אילגאוסקס,יוז, גודן, פאבלוביץ', וורזא'ו הם לא שחקנים לגיטמיים כדי לקחת אליפות מול הקבוצה הכי טובה בNBA. הם רחוקים מלגטימיים. לא עשו מלברון הרבה יותר ממה שהוא, קליבלנד לא יכולים להתקדם עם הסגל הזה כרגע. אמרתי את זה לפני כמה שבועות ואני אומר גם עכשיו. על הכישרון של לברון אי אפשר בכלל לדבר,הוא לא סתם חותם חוזים עם נייק או אנערף ב90 מיליון דולר. עם קבוצה אחרת, ועם שחקנים שיודעים לעשות את העבודה, ועם ג'יימס עם תצוגות לא צפויות בפלייאוף - אולי היינו רואים את קליבלנד אלופה. לברון לא יכול לבד, פשוט לא יכול. את סאן אנטוניו גם הפועל ירושלים הייתה מנצחת? תנסה שלא להקצין יותר מדי חח