ארסנל 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י AW forever, ‏12/7/11.

  1. Gnus Avenue Member

    הצטרף ב:
    ‏15/2/08
    הודעות:
    2,593
    לייקים שהתקבלו:
    0
    בצרפת מפרסמים שהעסקה של נאסרי על סף חתימה ואנחנו נקבל עליו 23 מיליון פאונד. אם זה אכן המחיר, בשביל שחקן שנתן כל הקריירה שלו רק 3 חודשים טובים ומסיים חוזה בעונה הבאה זה מחיר אדיר (מזכיר לי את המכירה של קולו טורה ב17 מיליון פאונד, בארסנל צוחקים עד היום). עכשיו יאללה, לסגור את זה ולהביא מחליפים ראוים, לא הגיוני שקבוצה כמו ארסנל בקושי מגיעה לחצי מצב נגד אודינזה בלונדון. החוסר יצירתיות הזאת שיש בקבוצה מזכיר לי את ארסנל של 08\09 בתקופה של לפני ארשבין.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏17/8/11
  2. Rudess Member

    הצטרף ב:
    ‏22/8/04
    הודעות:
    19,296
    לייקים שהתקבלו:
    0
    נאסרי גם פרסם בפייסבוק ויש כבר כתבה בדיילי מירור שיוצא היום:

    http://www.mirrorfootball.co.uk/transfer-n...icle786237.html

    כמו שנאמר: שלום ולא להתראות.
     
  3. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏12/12/07
    הודעות:
    13,128
    לייקים שהתקבלו:
    5,869
    באיזה זכות אתה רושם את זה? קולו טורה שחקן אדיר, גדול, וגם אם המחיר גבוה פה, מי אנחנו שנצחק אחרי שהבאנו את הקוסאמקיילני הזה ב12 מיליון.
     
  4. Gnus Avenue Member

    הצטרף ב:
    ‏15/2/08
    הודעות:
    2,593
    לייקים שהתקבלו:
    0
    תשמע, קולו טורה עבורי הוא באמת אחד השחקנים היותר טובים שונגר הביא להגנה שלנו, במיוחד בגלל שהוא הביא אותו מאיזה חור בחוף השנהב תמורת נזיד עדשים. אבל בוא נצמד למציאות-כשקולו טורה נמכר, הוא היה אחרי תקופת החלמה ממחלת המלריה ואחרי ירידה חדה מאוד בכושר שלו, והוא מעולם לא חזר להיות קולו שכולנו אהבנו והערכנו. 17 או 15 מיליון פאונד, זה מחיר מצוין למכור אותו באותו זמן (אני חשבתי בהתחלה שאם יהיה לנו מזל נקבל עליו 10), ואין לי ספק שבשיטי מתחרטים על זה.

    קוסיילני הוא בלם טוב, והוא אחלה גיבוי. ברור ש-12 מיליון פאונד כרגע נראים כשוד, אבל לפי דעתי הוא רק ישתפר ויצבור ניסיון, בפרמייר ליג וגם בזירה הבינלאומית ויהיה שחקן טוב יותר.
     
  5. StevieG Member

    הצטרף ב:
    ‏4/7/05
    הודעות:
    4,774
    לייקים שהתקבלו:
    12
    Nanas08 Samir Nasri Official
    Just to make things clear i dont have a facebook so i never said i was leaving with bitterness the guy who said that use a fake account
     
  6. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/3/03
    הודעות:
    15,795
    לייקים שהתקבלו:
    145
    אנחנו חייבים להביא 2-3 שחקנים עד סוף השבוע הקרוב. העונה עוד לא התחילה והקבוצה כבר על סף התפרקות. התחלנו את הקיץ עם סגל לא מספיק עמוק, הבאנו רק רכש אחד משמעותי, איבדנו/נאבד שניים מהכוכבים הכי גדולים שלנו ועוד כמה שחקני רוטציה וגם פתחנו את העונה עם מכת פציעות והשעיות כמיטב המסורת. חייבים רכש בדחיפות, בלי להתקמצן ולהתקטנן על המחיר כדי אולי להביא את השחקן במיליון פאונד פחות ביום האחרון של חלון ההעברות, כפי שהמועדון כל כך אוהב לעשות.
     
  7. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏11/3/04
    הודעות:
    9,326
    לייקים שהתקבלו:
    460
    http://2.bp.blogspot.com/_KRE8A7CxOTQ/S9_QylCiZxI/AAAAAAAAAB4/9xsDySp4Hlc/s1600/03.Xxx
     
  8. gilad16 Member

    הצטרף ב:
    ‏3/12/08
    הודעות:
    2,631
    לייקים שהתקבלו:
    973
    עצוב לראות את ארסנל, קבוצה שלמדתי לאהוב בעשור האחרון, ככה. קישור והתקפה כל כך אנמים, הגנה בינונית, ומה שנראה כמו חוסר מוטיבציה של המועדון לשפר את המצב.

    איך רוזיצקי עדיין משחק בהרכב פה ושם?!
     
  9. ELIRAN767 Member

    הצטרף ב:
    ‏5/5/08
    הודעות:
    436
    לייקים שהתקבלו:
    0
    תגידו רגע,מה הסיכוי שארסן ונגר שובר את הכלים ומביא איזה ווסלי סניידר כזה,יש סיכוי כזה?.
     
  10. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/1/04
    הודעות:
    19,692
    לייקים שהתקבלו:
    0
    בערך כמו הסיכוי שמרגול והאחים מולנר היו בקשר רק לגבי השגת כרטיסים לפילהרמונית...
     
  11. ArsenalFan Member

    הצטרף ב:
    ‏18/8/03
    הודעות:
    5,994
    לייקים שהתקבלו:
    0
    גם אם ונגר מת להשיג שחקן ברמה גבוהה באמת, מוכן להיפרד מ-30 מיליון פאונד ויותר ולשבור את מסגרת השכר המקודשת שלו (וזה יותר מאפשרי פיננסית, אחרי המכירות של ססק ונאסרי שמפנות לנו ים כסף במונחי שכר שנתי), אין שום צ'אנס שזה יקרה.

    תשאלו את עצמכם בכנות למה ווסלי סניידר (לדוגמא) בכלל ירצה להתקרב לארסנל? אם הוא רוצה לברוח מאינטר שמתרוקנת ממשאביה, הוא לא יחליף אותה בקבוצה אחרת שמתרוקנת ממשאביה בצורה הרבה יותר קיצונית. ברור שבשלב הזה של הקריירה שלו, הוא יעדיף בלי היסוס ללכת לקבוצה שמציעה לו סיכוי אמיתי לתארים. הפלא ופלא, יש קבוצות כאלה שמציעות לו בדיוק את זה והן משחקות בפרמייר ליג.
    זה כמובן לא רק סניידר, זה שחקנים אחרים בקליבר שלו וגם מתחת לזה. ססק חיפש לברוח ונאסרי בעקבותיו - כל העולם רואה את זה, גם הקולגות שלהם - בארסנל ומחוצה לה.

    אם אי פעם היה לנו אפיל לשחקנים גדולים, הוא נשחק בשנים האחרונות בצורה משמעותית בגלל המדיניות של ונגר ובקיץ הזה כל שארית ממנו נעלמה לחלוטין. הדברים שפטריס אברה אומר לגבינו בלגלוג ובחוסר כבוד לפני כל משחק עם מנ' יונייטד (אני מחכה לציטוט הדו-שנתי שלו בסופ"ש הבא) הם הסנטימנט הרווח בעולם הכדורגל לגבי ונגר ולגבי ארסנל - לא כל הפוליטיקל-קורקטנס שאנשי כדורגל אומרים במסיבות עיתונאים ובראיונות. אני לא יודע למה דווקא אברה, אולי יש לו איזה אישיו עם ונגר, אבל הוא אחד היחידים שלא דופק חשבון. ביחד עם מוריניו כמובן.
     
  12. Rudess Member

    הצטרף ב:
    ‏22/8/04
    הודעות:
    19,296
    לייקים שהתקבלו:
    0
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx
     
  13. AW forever Member

    הצטרף ב:
    ‏31/3/06
    הודעות:
    7,285
    לייקים שהתקבלו:
    0
    עדי, זה שהמוניטין נשחק מהרמה הזכורה לנו לטובה בתחילת שנות ה2000 זה נכון, אבל בוא ננסה רגע ביחד לחשוב מתי ארסנל הייתה מגנט לשחקנים טופ קלאס בשיא הקריירה? האחרון שאני יכול לחשוב עליו זה ארשבין, והוא בפירוש היה החתמה יוצאת דופן, וגם לא שחקן שהגיע מאחת מאריות אירופה.
    סניידר בדרך כנראה לחוזה הגדול האחרון בקריירה והוא ירצה מן הסתם שהוא יהיה בומבסטי (ואגב זו לא ביקורת), מהסוג ששלוש קבוצות בפרמיירליג מוכנות לשלם. המשותף לכל השלוש האלה זה תקציבים ענקיים, אנחנו לא שם ולא מתחרים בלבל הזה בכלל, ולכן אני גם לא מצפה שדברים כמו החתמה של סניידר יתרחשו. אני כן מצפה שנמצא כישרון גדול בקבוצה בינונית+ באירופה או מהפרמיירליג, אחד שרוצה להשתדרג ולשחק בטופ העולמי.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏17/8/11
  14. Rudess Member

    הצטרף ב:
    ‏22/8/04
    הודעות:
    19,296
    לייקים שהתקבלו:
    0
    יאללה רפאל אתה צריך להחליף את החתימה שלך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
     
  15. Gunner_ForeveR Member

    הצטרף ב:
    ‏8/7/08
    הודעות:
    1,526
    לייקים שהתקבלו:
    43
    רק עכשיו ראיתי את המשחק (בשידור חוזר, כי לא הייתי אתמול בבית), אז אני אסכם את המשחק:
    משחק פשוט מחריד, כרגיל ראו שיש לנו בעיות בהגנה (גיבס פשוט לא יכול להיות מגן שמאלי ראשון בקבוצה כמו ארסנל, לפחות לא כרגע), הקישור היה אנמי וחלש (ראמזי משחק שני כבר לא טוב שלו) וראו את השליטה של אודינזה בעיקר במחצית השנייה, ג'רביניו היה טוב במחצית הראשונה ובמחצית השנייה הוא די נחלש ביחד עם כל הקבוצה, וולקוט גם כן לא היה ממש מורגש והיו לו גם שתי המחצות גדולות שהיו יכולות לגמור את ההתמודדות הזאת. צ'מאח זה פשוט זוועה ואוי ואבוי אם הוא המחליף של ואן פרסי. אני כבר מעדיף לשחק עם 5 קשרים ושלא יהיה חלוץ. שצ'סני עם עוד משחק טוב ונקי מטעויות, עם 2 הצלות גדולות במחצית הראשונה כשבעטו לגופו ובמחצית השנייה בבעיטה החופשית.

    אגב פרימפונג הרשים בדקות שלו ואני חושב שלא סתם הוא עלה, כנראה שהוא מתוכנן להיות המחליף של סונג בשלושת משחקי הליגה הבאים ורצו לתת לו דקות משחק שיהיה מוכן.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏17/8/11