1. הילד האדום Member

    Joined:
    Jul 7, 2005
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    פשוט תכתבו על WWE
     
  2. MUFC - 1878 Member

    Joined:
    Mar 13, 2005
    Messages:
    1,938
    Likes Received:
    0
    WWE

    כתבתי מרוצה?


    מישה, מה המטרה של הדיון? לבטח ניצח את הדיון שלי על האוטיסטים בתואר "הדיון הכי דפוק"
     
  3. Zizou10 Member

    Joined:
    Dec 2, 2004
    Messages:
    2,091
    Likes Received:
    0
    חכו תכף יגיעו גיא (הוטספר) ו"הרצליה עד המוות" ויחייו את הדיון.
     
  4. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jan 3, 2004
    Messages:
    19,692
    Likes Received:
    0
    אין מה להחיות, רואה את זה פעם בעשור אבל נהנה מאוד ממשחקי הוידאו של הז'אנר.

    גיא, if you smeeeeeeeeeeeeell what the rock - is cookin'! THE ROCK SAYS
     
  5. Kiko Member

    Joined:
    Oct 12, 2003
    Messages:
    1,399
    Likes Received:
    0
    עשו טובה ותקראו לזה WWF, קצת נוסטלגיה לא תזיק : )
     
  6. burning soil Member

    Joined:
    Nov 15, 2002
    Messages:
    5,216
    Likes Received:
    0
    פעם הייתי רואה את זה כשהייתי קטן.
     
  7. John Barnes Member

    Joined:
    Jan 21, 2004
    Messages:
    2,521
    Likes Received:
    0
    הקרבות חלשים ומשעממים מאוד כיום. שהיה wwf ו wcw היה יותר עניין כי המתאבקים היו יותר טובים. אני לא צופה בזה, משעמם מדיי.
     
  8. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Jun 3, 2005
    Messages:
    17,452
    Likes Received:
    5,667
    הללללללללללללללללווווווווויההההההההההההההההה

    טופיק לעניין.

    ואנשים תפסיקו לדבר על משהו שאתם לא יודעים.


    בראנס הרשה לי להפתיע אותך,הקרבות היום הרבה יותר טובים ממה שהיה בזמנו, תלוי כמובן לאיזה תקופה אתה מתכוון.

    התקופה 93-95 השנים שזה היה פופולארי פה...נחשבות לשנות השפל של הWWE.הקרבות היו משעממים וגרועים.הגימקים היו מטופשים והעלילה הייתה קטסרופלית.

    ככל שהתקדמו השנים הWWF (בזמנו ) השתפרו לטובה הרבה בזכות WCW שהוותה להם תחרות ואף עלתה עליהם ברייטנג לכ82 שבועות.בשנים 97-2000 אלה נחשבות שנות הזוהר של הWWF (עדיין..עוד מעט ישתנה השם תחכו בסבלנות)

    החשיבה השתנתה,במקום לתת דמויות של ליצינים, אנשים מתים,ושאר ירקות החליטו ללכת על קרבות עם דם, פסיכולוגיה,ועלילה טובה כשבנוסף העסק השתנה לגמרי עם דיבורים מלוכלכים בחורות בביגוד מינמילי ועוד.השיא היה שנת 2000 שנחשבת לדעת רבים כשנה הטובה ביותר להאבקות הבידורית.

    בשנת 2002 או 2001 (ה'' ישמור איך אני לא זוכר) חברת הWWF למען זכויות בעלי חיים תבעה את הWWF של ההאבקות בטענה שלהם יש את הזכויות על ראשי תיבות אלה.תבעה וזכתה.השינו היה לאות E ההגיונית והנכונה.WWF=וורלד רסלינג פדרשיין.WWE=וורלד רסלינג אינטרטימנט. הדגש הוא על הבידור,וזה מה שזה,בידור.

    עוד נציין שבשנים האלה הWWE קנתה את WCW ולמעשה סיימה את התחרות עימה. כיום מה שאתם רואים על הWCW זה קרבות עבר.הארגון נקנה ונסגר.
     
    Last edited: Jul 7, 2005
  9. John Barnes Member

    Joined:
    Jan 21, 2004
    Messages:
    2,521
    Likes Received:
    0
    נכון אבל עדיין זה חלש. ד"א השיא של ההאבקות היה עד 97-98. ופעם התרגילים היו מתוכמים יותר ולא קפיצות וסלטות מפגרות. היו גיבורים אמיתיים ולא כמה מהגרים מסריחים ממקסיקו וגווטמלה.

    ד"א
    קוראים לי גיא.
     
  10. Yeste Member

    Joined:
    Oct 12, 2004
    Messages:
    2,695
    Likes Received:
    0
    http://members.tripod.com/S_A_J/pictures/brethart27.Xxx
    Bret 'Hitman' Hart: The Best There Is, the Best There Was,
    !the Best There Ever Will Be
     
  11. van der meyde Member

    Joined:
    Dec 10, 2004
    Messages:
    73
    Likes Received:
    0
    זה הדבר הכי יפה בהיאבקות!
    בספורט 5+ מראים 2 פרקים,אחד מסמקדאון ואחד של רואו
    אבל הם לא מראים תקצירים של ה pay per view,וזה הקרבות הכי יפים שיש!
     
  12. MUFC - 1878 Member

    Joined:
    Mar 13, 2005
    Messages:
    1,938
    Likes Received:
    0
    אל תישתמש בשפה האנגלית ללא סיבה
    אתה מחלל קודש... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx


    :aaa12:
     
  13. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Jun 3, 2005
    Messages:
    17,452
    Likes Received:
    5,667

    קודם כל נחמד לקרוא לך בשם. דבר שני כנראה שלא ראית את שנת 99-2000 אני אומר לך כאחד שבקיא בעסק ובמעריצים הרבים שלו בעולם וכאחד שהאבקות בידורית זה חלק מהחיים שלו, שאלו השנים הכי טובות ואם תרצה שאני יתן ללך שמות של קרבות מעניינים כדי שתוכל להוריד או משהו,אני אשמח.

    "גיבורים אמייתים" אמממ תן לי דוגמא.

    תאמין לי שגם היום יש המון תרגילים יפים ומתוכמים. כמבון תלוי ,יש קרבות יותר טובים ויש פחות טובים כמו בכל עסק.


    המהגרים האלה תתפלא יש שם המון כישרונות.הכל תלוי, להגיד שכולם כישרוניים ומדהימים זה טעות ולהגיד שכולם מהגרים מסריחים זו גם טעות. יש לפה ולפה ותאמת יש יותר בכיוון החיובי.



    אני חייב להגיד פה משהו,תשמעו לכל אלה שרואים את התוכניות ב5 פלוס וחושבים שזה זה העסק וזהו, טעות גדולה בידם.

    נתחיל מזהשהתכוניות המקוריות הן שעתיים ובגרסה המשודרת ב5 פלוס הן שלושת רבעי שעה. דבר שני והיותר חשוב התוכניות הרגילות שמשודרות ב5 פלוס הן מן הקדמות או יותר נכון "בנייה" לקראת הקרבות שיהיו באיורע מסויים (אירוע =PPV) אירוע נערך בערך פעם בחודש והוא למרבה הצער,לא משודר בספורט 5 פלוס כך שמי שצופה ב5 פלוס מקבל מה שנקרא את על קצה המזלג. אם מישהו באמת רוצה לראות אירועים ותוכניות שלמות,הדרך היחידה זה כמובן ,באמצעות הורדות.

    מי שרוצה להתחיל אני ממליץ לו על רסלמניה-שנחשבת לאירוע הגדול של השנה.הייתה השנה באפריל.ממליץ בחום.
     
  14. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Jun 3, 2005
    Messages:
    17,452
    Likes Received:
    5,667

    יסטה ,תתפלא לשמוע שלפני 3 שבועות אותו בראט הרט האגדי היה בארץ בביקור חשאי.

    באמת הוא נחשב כאחד האגדות של העסק הזה. לפני מכה שנים הוא עבר שבץ מוחי אבל יצא מזה והשתקם.

    לגבי קריירת ההאבקות שלו,ב1997,לאחר 14 שנה בעסק וקרבות משובחים ומרגשים,ולאחר הקרב הידוע לשמצה בתור "הדפיקה במונטריאול"(אין ספק אולי הקרב הכי ידוע בתולדות הההאבקות), ברט עזב את הארגון לטובת הWCW שם לא בלט ולאחר זעזוע מוח מגולדברג,פרש.


    עד היום בקנדה,כששון מייקלס מופיע שם,קריאות יו סקרו ברט!מחרישות אוזניים.
     
    Last edited: Jul 7, 2005
  15. John Barnes Member

    Joined:
    Jan 21, 2004
    Messages:
    2,521
    Likes Received:
    0
    לקס לוגר, האחים הארט, טטנקה , הוגן, דיזל, רייזר ראמון, הקברן.....


    מי יש לך היום? כריס בנואה? . כולם שם כאלה חלשים, זה כאילו לקחו את כל ה"חלשים" שהיו פעם (סתם כאלה שהגיבורים היו נגדם ותמיד מנצחים) ועשו מהם הגיבורים של התוכנית. אין שום דבר מיוחד באף אחד מהלוחמים של היום.