Veni, Vidi, Vici

Discussion in 'פורום יורו 2012' started by Fratelli d'Italia, May 26, 2012.

  1. 亚历山大帕托 Member

    Joined:
    Jun 30, 2007
    Messages:
    13,734
    Likes Received:
    0
    אבאטה כשיר.
     
  2. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 14, 2006
    Messages:
    5,105
    Likes Received:
    183
    זה לא מגיע להם - אבל יש מגיע בכדורגל? עד הפציעה הקבוצות היו שוות, נכון ספרד כבשה פעמיים אבל זה בחיים לא היה מתקרב ל4-0, אם כבר ל2-1. אני מרוצה וגאה בשחקנים שלנו, על טורניר נפלא לאורך כל הדרך. תמיד היינו חזקים יותר במונדיאלים.

    נתראה ב-2014.
     
  3. 亚历山大帕托 Member

    Joined:
    Jun 30, 2007
    Messages:
    13,734
    Likes Received:
    0
    בטח שמגיע לספרד.
     
  4. Rossolevy Member

    Joined:
    Dec 28, 2010
    Messages:
    259
    Likes Received:
    0
    אחרי גמר כזה של פראנדלי הגיע הזמן שבאמת יחזור לאימון קבוצות ושיתן את התפקיד למישהו שיודע באמת איך לעמוד על הקווים ברמות הגבוהות ביותר. מה אתם אומרים? הייתם רוצים לראות מישהו אחר קצת?
     
  5. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    11,927
    Likes Received:
    3,577
     
  6. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

    Joined:
    Jan 9, 2003
    Messages:
    15,930
    Likes Received:
    174
    Gender:
    Male
    ניהול משחק פשוט מביש, כל כך מעצבן כי הוא הפתיע לטובה לגמרי כל הטורניר ואז פתאום ברגע כזה הוא איבד את זה לגמרי. אני אמנע מעצבים מיותרים כי באמת כואב לי. סך הכל היה טורניר נהדר אבל בשורה התחתונה תמיד נזכור את הגמר, זו תהיה נקודה כואבת לכל החיים אבל זה חלק מהמשחק.

    אני הולך להתנזר מספורט בשבועות הקרובים. צריך קצת זמן לעכל.
     
  7. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Nov 22, 2006
    Messages:
    15,401
    Likes Received:
    4,949
    Gender:
    Male
    אני לא בקיא כל כך בכדורגל האיטלקי, מי כוכב מי לא ומי היה צריך לשחק ומי לא, אבל אני כן חושב שאולי למעט הגמר, הוא עשה עבודה מצויינת בנבחרת בטורניר הזה. לא ראיתי הרבה שהאמינו שתגיעו לגמר, לא הרבה האמינו שתעברו בצורה כל כך משכנעת נבחרת כמו גרמניה.
    מעבר לזה, ביורו הזה האוהד הנייטרלי החל להתאהב בנבחרת הזאת, הכדורגל ההגנתי נעלם בנבחרת שמשחקת מהר ומגיעה להרבה מצבי הבקעה בכל משחק ומשחק. זה דבר שאי אפשר לקחת ממנו.
     
  8. Don Joan Roman Member

    Joined:
    Dec 1, 2006
    Messages:
    13,406
    Likes Received:
    1,353
    כואב, כואב מאוד, במיוחד כשאתה יודע שכן יש לך את הכלים לנצח, השחקנים היו עייפים מאוד וההחלטה העצובה לא להרכיב את בלצארטי אל מול המהירות של פברגאס ושות' הייתה תמוהה, בכל מקרה אני גאה בנבחרת על הטורניר אבל עצוב וכואב על התבוסה הכואבת, בפרט שזה לא הגיע לנו, חבל, חבל מאוד, גם אני כמו ידידנו NESTA הולך להתנזר מכדורגל בשבועיים הקרובים לפחות, פשוט קשה, קשה מאוד לעכל את מה שהיה כאן היום כי חד משמעית זה לא הגיע לנו.
     
  9. 亚历山大帕托 Member

    Joined:
    Jun 30, 2007
    Messages:
    13,734
    Likes Received:
    0
    ממה אתם מתנזרים? אין כדורגל בשבועות הקרובים...
     
  10. Don Joan Roman Member

    Joined:
    Dec 1, 2006
    Messages:
    13,406
    Likes Received:
    1,353
    א. יש
    ב. לא צריך שיהיו משחקי כדורגל כדי להתנזר מכדורגל, פשוט צריך לא לעקוב, אני לא בטוח שאני אעמוד בזה אבל זו ההרגשה.
     
  11. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

    Joined:
    Jan 9, 2003
    Messages:
    15,930
    Likes Received:
    174
    Gender:
    Male
    *תקשורת ספורט*
     
  12. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,603
    Likes Received:
    26,860
    Gender:
    Male
    איטליה ספגה את תבוסתה הכי גדולה מאז 1955 אז הפסידה באותה תוצאה ליוגוסלביה.
     
  13. סדרו קייטע Member

    Joined:
    Mar 11, 2012
    Messages:
    1,434
    Likes Received:
    0
    כמובן שזו קצת חוכמה בדיעבד, אבל כלקח לקראת הטורנירים הבאים איטליה צריכה להיזהר מתסמונת גרמניה: אחרי שנים של הצלחות שלוו באנטי מצד חובבי כדורגל התקפי, קצת להתאהב במעמד חביב התקשורת והקהל שלא זוכה בתארים אבל משחק כדורגל שה"נטראלים" מרוצים ממנו.

    בניגוד למה שיורם ארבל חושב, לא כולם צריך ללמוד לשחק כמו ספרד. לאיטלקים יש את סגנון ותרבות הכדורגל שלהם, שהביאו להם ארבע אליפויות עולם בנבחרת ואינספור הצלחות לקבוצות.

    היסטורית איטליה הייתה ונשארה מעצמת הכדורגל מספר 1 באירופה. למרות היום.
     
    Last edited: Jul 1, 2012
  14. מרקו ואן באסטן Member

    Joined:
    May 4, 2007
    Messages:
    584
    Likes Received:
    52
    תודה על הכל. כולנו ידענו בסופו של דבר שספרד זה לא גרמניה עם כל הכבוד ושהם הכי גדולים בעולם ואין לנו יותר מדי מה למכור נגדם. אבל בחיאת, למה ככה? זה לא מגיע לנו. 4:0 זאת תוצאה שתיזכר לדורות ופשוט חבל. איטליה היום הייתה מאוד רכה כמו שאני לא זוכר אותה מעולם במעמד כזה. 10 עבירות? צהוב אחד? לא מתאים. לא האמנתי שאיטליה יכולה להתפרק כך. אפילו שההרכב היה מותש, למרות הטעויות של פראנדלי, למרות הפציעה של מוטה שהשאירה אותנו ב10 שחקנים. זה לא אמור להיראות ככה. כואב לי מאוד שזה מה שיזכר בסופו של דבר, ולא שאר הדברים החיוביים שקרו במהלך הטורניר.
     
  15. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 21, 2009
    Messages:
    6,142
    Likes Received:
    0
    מרדה, אני לא מצליח להוציא עניינית מהמקלדת.

    ייקח זמן לעכל את המאורעות אמש http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx.