Super Bowl LIX

Discussion in 'פורום ספורט כללי' started by Nigel Winterburn, Sep 7, 2006.

  1. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 26, 2011
    Messages:
    14,234
    Likes Received:
    10,043
    Gender:
    Male
    THE MOTHERFUCKER MVP.

    פאטי עלק. יפאנבוי דוחה ושחקן פנטאזי עלוב שכמוך.

    כל מה שצריך זה שבוסה והנרי יחזרו לפלייאוף, כל השאר יישארו בריאים ורסיברים יתפסו כדורים = TB12 WITH ANOTHER RING!!!1
     
    Last edited: Nov 6, 2018
    Sprewell likes this.
  2. golding מנהלים

    Joined:
    Jun 26, 2011
    Messages:
    8,696
    Likes Received:
    3,675


    יופי של החתמה. אחרי פתיחת עונה מזעזעת הדברים מתחילים להסתדר שם.

    פלוס, הוא דחה הצעות מהפאקרס והסטילרס:
     
    Last edited: Nov 7, 2018
  3. benos Member

    Joined:
    Jul 17, 2008
    Messages:
    2,222
    Likes Received:
    173
    הפטריוטס והסטילרס, כנראה שזה וואחד החתמה אם הוא דחה הצעה מקבוצה מאומנת ותחרותית ועל פניו גם עם יותר כסף. מנצד של אירווין אני לא יודע עד כמה זה צעד חכם אבל יהיה מעניין לראות אותו ואת ביסלי.
     
    golding likes this.
  4. golding מנהלים

    Joined:
    Jun 26, 2011
    Messages:
    8,696
    Likes Received:
    3,675
    צודק, לא יודע למה כתבתי פאקרס.

    ביסלי בעונה לא טובה אז יכול להיות שהתוספת של אירווין תעשה אצלו משהו.
     
  5. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 25, 2005
    Messages:
    8,016
    Likes Received:
    2,625
    WHEN IN DOUBT, תמיד תזכור שגרין ביי לא מתעדפים הצלחה וניצחונות ככה שהם אף פעם לא יתעסקו ויהיו במיקס של דברים כאלה באמצע עונה. מתנגש עם האינטרס הראשי של האירגון - מירוק האגו של ה-GM והמאמן. למה לנסות להביא את ברוס אירווין באמצע העונה אם יש לנו כבר את וון מאתיוס וקאליל פרי וכשאפשר במקרה הגרוע לקדם 9th stringer מהפראקטיס סקווד? יותר חשוב להתעסק באסיפות העיירה בדברים כאלה Packers to induct Ted Thompson into team’s Hall of Fame – ProFootballTalk


    מרענן לפחות לראות שהסניף של גרין ביי ב-AFC כן טרחו לתת הצעה אגרסיבית והפסידו בגלל משתנים שלא הייתה להם שליטה עליהם. מסתבר שהשילוב של הבית (אירווין גדל באטלנטה) + החיבור עם דן קווין מהימים בסיאטל עשו את ההבדל עבורו ולאף קבוצה אחרת לא היה סיכוי להשיג אותו. שזה אגב פאתטי במיוחד כשרק לפני שבוע כל אחת יכלה להשיג אותו תמורת בחירת סיבוב 7 אם ה3.8M$ עד סוף העונה שהיו צריכים לשלם לו לא היו גדולים עליהם (יכלו להעיף אותו בסוף העונה בלי DEAD MONEY). אטלנטה נתנו לו 1.5M$ לחצי עונה הקרובה ומסתבר שהם אפילו לא היה ההצעה הגבוהה ביותר, אז בגדול מה שקרה הוא דבר כזה - גם הפאטס וגם הסטילרז (שתי הקבוצות שאנחנו יודעים עליהן) התקמצנו על פירורים ובסוף נשארו בלי השחקן. שזו כאמור - גאונות ולך תתחרה עם גאונים כאלה. רוב הפעמים הגאונות הזו מנצחת אבל מזל שהפעם לפחות הייתה קבוצה אחת קצת יותר גאונה שהצליחה להתעלות על הגאונות המדוברת, למרות שהיא זכתה בשחקן ככל הנראה רק בגלל המיקום הגיאוגרפי שלה. גאונות גיאוגרפית הייתי קורא לזה.

    אטלנטה בעיניי גמורים אגב ככה שלההחתמה הזו כנראה לא תהיה השפעה. הם החזירו את העונה למסלול ב-3 שבועות האחרונים אבל גל הפציעות מתחילת העונה הכניס אותם לבור עמוק וצימצם כמעט לאפס את מרווח הטעות שיכול להיות להם עד סוף העונה. הם עומדים על 4-4 וצריכים עכשיו ריצה של לפחות 6-2 בקונפרנס המפלצתי הזה בשביל וויילד קארד ועם לוח שכולל משחקי חוץ בניו אורלינס+קרוליינה+גרין ביי אני מתקשה לראות את זה קורה.
     
  6. Sweetness Justin Fields

    Joined:
    Jul 3, 2012
    Messages:
    1,324
    Likes Received:
    432
    That's My Quarterback

     
    golding likes this.
  7. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 25, 2005
    Messages:
    8,016
    Likes Received:
    2,625




    לא יודע מי משניהם יותר מבואס שהוא לא העביר עם האחר את כל הקריירה אבל הכסף שלי על בליצ'ק. רואים שהידיעה שהוא פיספס 10 סופרבול'ס רצופים אוכלת אותו חי.
     
    Sweetness and golding like this.
  8. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 26, 2011
    Messages:
    14,234
    Likes Received:
    10,043
    Gender:
    Male
    הקטע המצחיק זה שהאנשים היחידים בעולם שרואים בבריידי ה-GOAT אלה אוהדי הפאטריוטס והטיעון שלהם כל פעם מחדש הוא מספר הטבעות. אין לי מושג למה הם ממשיכים להיכנס לדיונים הללו כל הזמן, למרות שגם בליצ'ק וגם בריידי עצמו כבר אמרו שרודג'רס QB הרבה יותר מוכשר.

    אגב, אני גם חושב שיש שם איזה משהו שבור בין בליצ'ק לבריידי מאז הסיפור של גארופולו. אבל שניהם כאלה נאצים שזה מגיע לניצחון שהם (ביינתיים) מחליקים על זה. ואולי אני יותר רוצה להאמין לזה מאשר משהו שבאמת קרה/קורה שם, קשה לדעת עם המעט רפש שיוצא משם.

    אגב2, רודג'רס לא טוב העונה. גם לא בסטנדרטים אלוהיים.
     
    Last edited: Nov 8, 2018
  9. Sweetness Justin Fields

    Joined:
    Jul 3, 2012
    Messages:
    1,324
    Likes Received:
    432
    נכון שזה פרט הכי שולי בכל הסיפור הזה אבל רק לי היה קשה להתעלם מה Touchdown celebration של בליצ'ק?
     
  10. golding מנהלים

    Joined:
    Jun 26, 2011
    Messages:
    8,696
    Likes Received:
    3,675
    כלומר הנון סלבריישן? אהבתי. וגם אהבתי את העקיצה שהוא זרק לבריידי. עאלק בריידי אומר לו שהוא התכוון למסור לגורדון!
     
    Sweetness likes this.
  11. Gary Cahill Member

    Joined:
    Jul 22, 2017
    Messages:
    499
    Likes Received:
    141
    Gender:
    Male
    יש שידור למשחק עכשיו או שגם בחמישי בלילה צריך ללכת לסטרימינג?
     
  12. golding מנהלים

    Joined:
    Jun 26, 2011
    Messages:
    8,696
    Likes Received:
    3,675
    יקר אבל הגיימפאס חוסך לך את כל כאבי הראש האלה.

    אחלה משחק עד עכשיו. ההתקפה של פיטסבורג בלתי ניתנת לעצירה כשביג בן ביום טוב.
     
  13. golding מנהלים

    Joined:
    Jun 26, 2011
    Messages:
    8,696
    Likes Received:
    3,675
    העניין עם הפאנתרס זה שאם הם נקלעים לפיגור של 2 TDs נגד קבוצת התקפה טובה, אתה יודע שהסיכוי שהם יחזרו למשחק קלוש עד לא קיים.

    פלוס לך תסמוך על מישהו שהוא לא מקאפרי או אולסן שם. היתר מפמבלים ומאבדים את הכדור על בסיס שבועי.
     
  14. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 25, 2005
    Messages:
    8,016
    Likes Received:
    2,625
    קרוליינה בבית: 5-0, 31.6 נק' למשחק, 21.8 נק' ספיגה למשחק.

    קרוליינה בחוץ: 1-3, 20.7 נק' למשחק, 30.7 נק' ספיגה למשחק. (וה-1 הוא ניצחון במשחק שהם פיגרו בו 17-0 ברבע האחרון)

    פערי יכולת קיצוניים מדי עבור קבוצת פלייאוף שמישהו בכלל חושב לקחת ברצינות. לראשונה בעידן קאם ההגנה כבר לא מספיק טובה כדי לתת את הטון ולאפשר מרווח טעות גדול ואם ההתקפה לא מכתיבה את הקצב ושולטת מתחילת המשחק עם טחינה של ה-OL וכל הטרארם שטרנר מריץ עם כל הצעצועים ההתקפיים וקאם הם די אבודים. המשחק הלילה התחיל מבחינתם בצורה מושלמת אבל אז ההגנה וקאם הכניסו אותם לבור של 14-7 תוך שני מהלכים והם נכנסו להלם שעד שיצאו ממנו המשחק כבר היה גמור.

    דעה שמתגבשת אצלי כבר תקופה היא שלראשונה מזה לא מעט שנים ה-NFC<AFC, לפחות ברמת העילית. לראמס ולסיינטס יש קייס לטופ 2/3 בליגה אבל אחריהן אני מוצא הרבה יותר pretenders מאשר קונטנדר'ס, בניגוד ל-AFC שהעונה פתוח יותר משהיה ב5-6 שנים האחרונות. ניו אינגלנד/קנזס/פיטסבורג/צ'ארג'רס - כל אחת מהן יכולה לנצח כל אחת בכל מגרש ביום נתון. העליונות של הפאטס הצטמצמה משמעותית והם פגיעים יותר בשני צדי הכדור בזמן ששאר השלוש הן קבוצות בעייתיות כל אחת בדרכה אבל בעלות FIRE POWER התקפי אדיר שמחפה על כך. ב-NFC הפערים מרגישים גדולים מדי, לפחות כרגע. לפילדלפיה ומינסוטה (ואטלנטה אם ההגנה איכשהו מתייצבת עם אירווין והחזרה הצפויה של דיון ג'ונס בשבועיים הקרובים, מה שלדעתי לא יקרה) יש את הפוטנציאל לסגור אותם עד סוף העונה, אבל גם בהנחה שכן בלי יתרון הביתיות שהיה לשתיהן בעונה שעברה זה הולך להיות קשה פצצות לבנות על upsets בפלייאוף, בטח בדום של ניו אורלינס.
     
  15. golding מנהלים

    Joined:
    Jun 26, 2011
    Messages:
    8,696
    Likes Received:
    3,675
    הכינו טבעת מיוחדת שתתאים לאצבע של בריז השנה. It’s written in the stars.