1. shawarma Member

    Joined:
    Jul 2, 2012
    Messages:
    190
    Likes Received:
    0
    פרסמו כבר GAMEPLAY מהפיפא?
     
  2. Ori8 Member

    Joined:
    Jul 25, 2009
    Messages:
    4,761
    Likes Received:
    2,681
    אוקי, אז בתור חובב פיפא לאורך כל השנים האחרונות (גם בקונסולות וגם בפי.סי) אני חייב לכתוב על זה. סיימתי כרגע לשחק קצת בדמו של פרו 2013 והדבר היחיד שאני יכול להגיד זה 'נוק אואט' אדיר. ממש ככה.

    EA SPORTS השקיעו הון בשנים האחרונות כדי להדביק את הפער שנוצר מקונמי המוכשרים ובשנתיים האחרונות אני חושב שב'משחקיות' - פיפא השאירה אבק למרות גרפיקה מעוררת רחמים, שמשום מה הוזנחה במשך השנים כשפרו שמה על זה דגש גדול.

    המשחקיות בפרו הייתה פשוט ברמה נמוכה יותר, קשה להיכנס לפרטי פרטים אבל כמשחקים זה נורא ברור. התנועות לא נראו אמיתיות מספיק, טכניקת השחקנים לא נראתה מציאותית מפסיק והרשימה עוד ארוכה.

    אבל לא עוד. זו כנראה השנה הראשונה שאני באמת הולך לקנות את הפרו. הגרפיקה המדהימה שוב השתפרה. כל חווית המשחק שונתה לחלוטין לדעתי מבחינת המשחקיות עליה דיברתי קודם. הרגישות בבעיטות, הרגישות במסירות ובהרמות קפצה כמה וכמה מדרגות והמשחק פשוט מרגיש אמיתי, ואני באמת לא נוטה לפרגן למשחקים האלה.

    מהדיוק בפרטים הקטנים של האצטדיונים ועד למנהרת השחקנים (שהייתה כבר קיימת), צוותי צילום מסביב למגרש וכו' וכו'..גם פה הרשימה עוד ארוכה. חגיגות השערים נראות מציאותיות להפליא בניגוד לפיפא, שם רצים כמו טוקי עם המקשים לעבר קהל יושב. גם הקהל קיבל שיפור נאה למרות שזו נקודת החולשה של שתי היצרניות (כשגם פה פרו לוקחת אם כבר שואלים).

    לי באופן אישי חשובה מאוד הגרפיקה ובשנים האחרונות התקשתי לשמור על רמת עניין בפיפא, כשסוארז וג'רארד נראו באמת כאילו אני ציירתי אותם בעיפרון, אך מה שהחזיק אותי כצרכן שלהם הייתה האפשרות לשחק בליגה האנגלית המלאה וכמובן רמת המשחקיות.

    לא עוד. אלא אם כן עשו שם שיפור מטאורי (לא יקרה), אעדיף השנה לשחק בליגה הנורווגית מאשר שוב לראות את הפיפא מול העיניים. גם העובדה שיש בפרו את ליגת האלופות בשלמותה היא נקודה חשובה בנוק אואט שלהם.

    יונייטד נמצאת בפרו, ואם אני לא טועה (לא מבין גדול) יש עוד כמה קבוצות אנגליות שנקראות תחת שמם המקורי אבל לא הרבה. את הליגה האנגלית יש אבל מרבית הקבוצות נקראות בשמות מגוחכים ושמות השחקנים (תקנו אותי אם אני טועה) גם לא אמיתיים.

    זה מבאס וכולי תקווה שיום יבוא ויסדרו את עניין הרישיון עם הפרמייר-ליג כי זה בהחלט הורס. למרות זאת, אני חושב שבכנות ובשיא האוביקטיביות אני יכול לומר - שחקן פרו 2013, לא תצטערו.
     
  3. skyday20 Member

    Joined:
    Jul 19, 2009
    Messages:
    7,340
    Likes Received:
    3
    התפריטים של הפרו מבולגנים יחסית ל גירסא של EA.
    זה לא טוב.
     
  4. Ori8 Member

    Joined:
    Jul 25, 2009
    Messages:
    4,761
    Likes Received:
    2,681
    נכון. התפריטים קצת פחות נוחים ובמיוחד סידור ההרכבים, אבל סה"כ אלו דברים שניתן להתרגל אליהם ולא באמת משפיעים על חווית המשחק עצמו. מה שכן, זה נחמד שאתה עומד לעלות שחקן מהספסל וזה מסמן לך בצבע בדיוק את העמדות בהן השחקן יכול לשחק.
     
  5. JohnTerry26 Member

    Joined:
    Mar 10, 2011
    Messages:
    4,881
    Likes Received:
    763
    מחר הדמו של פיפא!
    האמת שהורדתי את הדמו של פרו, שיחקתי קצת והמשחק באמת טוב, אבל עדיין משהו שם טיפה מפריע לי. לא יודע לשים בדיוק את האצבע על כל דבר, אבל אחד הדברים שמרגישים זה שהמשחק די 'עומד', פחות זורם, וגם אם זה נשמע כמו משהו ריאליסטי- זה קצת מעבר לזה. אני צריך לשחק בזה עוד קצת כדי באמת לחוות דעה, אבל חוץ מזה ועוד כמה דברים קטנים המשחק באמת הרגיש לי מאוד מציאותי כמו שOri8 אמר, והגרפיקה כל כך יותר טובה משל פיפא שזה ביזיון. לא מבין את הקטע של EA, המשחק שלהם נראה כמו משחק מהדור הקודם ביחס לפרו.

     
  6. skyday20 Member

    Joined:
    Jul 19, 2009
    Messages:
    7,340
    Likes Received:
    3
  7. Luis Suárez Member

    Joined:
    Oct 17, 2011
    Messages:
    413
    Likes Received:
    17
    נו כבר שיגיע. נמאס לי לשחק עם דירק קויט ובלאמי. לא שיש לי משהו נגדם אני מחבב את שניהם, אבל הם כבר די מיושנים.
     
  8. skyday20 Member

    Joined:
    Jul 19, 2009
    Messages:
    7,340
    Likes Received:
    3
    זה מתפרסם ב 11 בבוקר.
    יהיו 5 קבוצות ביניהם AC Milan, Arsenal and Manchester City
     
  9. hai80 Member

    Joined:
    Dec 12, 2008
    Messages:
    1,299
    Likes Received:
    0
    הקבוצות הן יובה, דורטמונד, ארסנל, סיטי ומילאן.
     
    Last edited: Sep 11, 2012
  10. skyday20 Member

    Joined:
    Jul 19, 2009
    Messages:
    7,340
    Likes Received:
    3
    נראה לי שהמשחק השתפר.
    שמגדירים את האיכות תמונה, ברמה הכי גבוהה, האיכות היא דיי טובה לדעתי, אבל לא השוותי עם ה PRO.
    קראתי ברשת שאפשר לעשות Why always me... אחרי שער.

    לפני כל גליץ' של שחקן, השחקן מולו היה עושה כמה סלטות, עכשיו זה פחות מוגזם,
    מהקצת ששיחקתי בגירסא של FIFA 13, נראה ששיפרו את הדברים מהסוג הזה.
    כדי לשחק צריך את ה Origin שלהם, ויש לזה גם דפדפן מובנה בתוך המשחק, אז נגיד אתה יכול
    לגלוש באינטרנט רגיל בתוך המשחק FIFA עצמו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx
    Take that pro לכם יש אפשרות כזאת?! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx
    https://dl.dropbox.com/u/6504736/Oriya/Football%20premier%20League/DSC_0479.Xxx

     
    Last edited: Sep 12, 2012
  11. skyday20 Member

    Joined:
    Jul 19, 2009
    Messages:
    7,340
    Likes Received:
    3
  12. skyday20 Member

    Joined:
    Jul 19, 2009
    Messages:
    7,340
    Likes Received:
    3
    במשחק, מרטין טיילר במשחק ידידות בין ארסנל לסיטי, אמר שארסנל במקום ה8 וסיטי במקום ה4.
    וזה נכון.
    זה חדש נראה לי, שהוא יודע את המיקום של הקבוצות Live..

    וגם הוא מדבר על אוליבר גי'רו שעדיין לא הספיק לכבוש שער..
     
    Last edited: Sep 13, 2012
  13. Ori8 Member

    Joined:
    Jul 25, 2009
    Messages:
    4,761
    Likes Received:
    2,681
    מישהו יודע איך (במחשב) משנים את המקשים לקלאסים?
    D = בעיטה, S = מסירה וכו'..... גם החצים הרגילים בדמו לא ממש עובדים, זה נורא מציק וגם אחרי שאני משנה זה לא משתנה. מישהו ניסה והצליח?
     
  14. skyday20 Member

    Joined:
    Jul 19, 2009
    Messages:
    7,340
    Likes Received:
    3
    המקשים הלא מוכרים, זה כבר הקלאסי שלהם....
    תנסה לעבור בין כל האפשרויות עד, שיהיה כתוב לך שהחצים הרגילים, מסומנים עם מקשי החיצים ולא אותיות, שמה
    תוכל להחליף, וגם צריך לנסות כמה פעמים חלק מהאותיות, עד שזה מחליף את זה.
    בפעם אחת זה לפעמים לא משתנה. וצריך לכוון את המקשים למקלדת בלבד.

    וכל פעם שאתה סוגר את המשחק, הכל נמחק וצריך להתחיל מהתחלה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
     
    Last edited: Sep 14, 2012
  15. Ori8 Member

    Joined:
    Jul 25, 2009
    Messages:
    4,761
    Likes Received:
    2,681
    זה אשכרה מעולם לא היה כל כך מסובך.

    אני מנסה כבר שעתיים עם כל כפתור, הבעיה היא עם החצים. לא משנה מה אני עושה וכמה זמן אני לוחץ, זה לא משנה את זה. אין לי מושג איך לזוז עם שחקן. וזה אחרי שעשיתי קיבורד אונלי וקוסטום כשבחרתי קבוצות וכו'..