צ'לסי 2018/19

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by golding, Aug 10, 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Sturridge Member

    Joined:
    Jul 11, 2011
    Messages:
    8,865
    Likes Received:
    8,034
    Gender:
    Male
    אני מניח שזה סוג של נס שזה קורה רק במחזור השישי, אבל איזה משחק מביך.

    הזאר במשחק עלוב חוזר לסטנדרט. אחד על אחד מול השוער = עקב אחורה (כמה פעמים הוא כבר עשה את זה?). הזדמנות לשים את מוראטה לאחד על אחד = דרדלה עם העקב מהאויר שלא מגיעה. הזדמנות לכדור רוחב בתיבת החמש דקה 93 = מסירה לשוער.

    השיטה של סארי היא גם זו שהורגת אותנו כשקאנטה הוא האיש שמגיע לכדור רוחב בתוך הרחבה. כמה כבר דיברנו על זה.
    אבל זה הפרסונל ואיתו צריך לחיות. או למות.

    מקווה שרודיגר יהיה כשיר לליברפול בליגה, לא שזה מה שיעזור לנו אבל עם קייהיל ולואיז כבר עדיף טכני 3-0, לא רוצה לחשוב כמה זה יכול להיגמר.
     
  2. Footballover Member

    Joined:
    Aug 19, 2013
    Messages:
    2,283
    Likes Received:
    1,461
    הנס האמיתי הוא שלא שמענו ממך את כל הרעל הזה עד המחזור השישי.
    תיקו מול ווסטהאם בחוץ, לא סוף העולם. שתה כוס מים ותרגע. היה צפוי שזה יהיה מוקש.
     
  3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Aug 5, 2002
    Messages:
    39,107
    Likes Received:
    8,467
    משחק מביך אבל די, העונה נראית טוב מאוד עד כה והזאר נראה ברובה כמו חייזר מכוכב אחר, מבאס להגיע לליברפול לא כתף מול כתף, אבל העונה אנחנו נראים טוב, צריך להמשיך כך.

    ז'ירו צריך לקבל קרדיט מובהק ובולט ביחס למוראטה, גם כשהצרפתי נראה לא טוב, הוא צריך לקבל עד דקה 75-80 ורק אז לצאת, ההבדל בינו לבין מוראטה הוא שמיים וארץ. אם נשווה לתקופה שלנו עם דרוגבה נניח, ז'ירו הוא כל כך צ'לסי, מוראטה הוא כל כך ארסנל.

    Sent from my Redmi 4A using Tapatalk
     
    Last edited: Sep 23, 2018
    golding likes this.
  4. Sturridge Member

    Joined:
    Jul 11, 2011
    Messages:
    8,865
    Likes Received:
    8,034
    Gender:
    Male
    5 מ-6 זה אומר שאי אפשר להצביע על הבעיות?
    כשאתה מנצ’סטר סיטי ומחלק חמישיות ומשחק אחד נופל בוולבס זה באמת מגוחך להתלונן. הניצחונות שלנו מול ארסנל ובורנמות’ היו מאוד לא משכנעים, בלשון המעטה. המצבים שהקבוצות האלו החמיצו, ביחד עם ירמולנקו שלדעתי עוד יהיה חתום על החמצת העונה, זה הרבה יותר מזל משכל.
     
  5. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Feb 16, 2004
    Messages:
    8,846
    Likes Received:
    1,737
    Boring boring Chelsea


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  6. Footballover Member

    Joined:
    Aug 19, 2013
    Messages:
    2,283
    Likes Received:
    1,461
    זה מגוחך להשוות אותנו למנצ'סטר סיטי, אפילו לליברפול. הן רחוקות שנות אור בהתקדמות שלהן מאיתנו, אנחנו לא באמת צריכים לפזול לכיוון שלהן למרות הפתיחה היפה שלנו.
    המשחק מול ווסטהאם היה רע, אבל בהתחשב בעובדה שסארי העלה הרכב מאוד חזק בליגה האירופית בחמישי בערב והעיכוב בטיסה, אני ממש לא מופתע שהקבוצה פשוט נראיתה עייפה ולא בקצב שהתרגלנו אליו העונה. יום חלש של הזאר שלא אופייני לו בכלל ומספר לא קטן של מצבים שהוחמצו (כולל 1 ל 1 של מוראטה שהיה חייב להיות גול), לא צריך לצייר את זה כאילו ווסטהאם היחידה שיכלה לכבוש שם.

    ציפינו לנפילות עוד לפני המשחק הזה וצריך לתת קרדיט לשחקנים ולמאמן כשמגיע להם, לא רק לקטרג בכל הזדמנות אפשרית. גם לאחר צמד המשחקים מול ליברפול אני מקווה שלא יהיה כאן meltdown במידה ונפסיד, אנחנו פשוט עדיין לא שם, וזה לגיטימי.
     
  7. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,601
    Likes Received:
    26,858
    Gender:
    Male
  8. golding מנהלים

    Joined:
    Jun 26, 2011
    Messages:
    8,696
    Likes Received:
    3,675
    מבאס מאוד לראות את אזפי מתקשה להתאים את עצמו לשיטה של סארי. הנוכחות והיכולת ההגנתית שלנו אדירות ואני אשמח לראות את הכל מתחבר שם, אבל אני לא רואה איך זה קורה. יש לו יותר מדי ליקויים ברמת הטכניקה והתרומה ההתקפית שלו שואפת לאפס. באמת.

    זו תהיה החלטה קשה על סף הבלתי אפשרי אבל בקצב הזה סארי יצטרך לספסל אותו. לא מספיק טוב.
     
  9. Gary Cahill Member

    Joined:
    Jul 22, 2017
    Messages:
    499
    Likes Received:
    141
    Gender:
    Male
    ומי יחליף אותו? דוידה "אלף הגבהות במשחק" זפאקוסטה? אזפי עושה עבודה יפה מאוד לדעתי והטכניקה קיימת, הוא עוד יסתגל לקצב המשחק.
     
  10. Footballover Member

    Joined:
    Aug 19, 2013
    Messages:
    2,283
    Likes Received:
    1,461
    מה שכתבתי באוגוסט:

    "צ'לסי אניגמה מבחינתי. אני מרגיש שהיא תסבול מהמערך ההתקפי של סארי ומהמחסור ברגל מסיימת לפחות בחלק הראשון של העונה. צופה עונה חלשה יחסית לשחקנים כמו קאנטה ואזפיליקווטה כתוצאה מכך."

    אני קצת מרים לעצמי אבל אני חושב שקלעתי בול בעניין של קאנטה ואזפי. אמנם אנחנו מקבלים את הזאר ב-full flow אבל אנחנו מאבדים מהיציבות ההגנתית עם התפקוד החדש של השניים הללו. עם קאנטה עוד אפשר לתקן ולדעתי הגיע הזמן שהוא יזוז מעט אחורה, לפחות כשאנחנו מגנים, ויפסיק לנסות לזכות בכדורים לבדו בחלק המגרש של היריבה. אזפיליקווטה לדעתי לא בר שיפור אבל הוא עדיין, בפער עצום, המגן הימני הכי טוב שלנו, וזה בלי קשר ליכולות המנהיגות שלו. נצטרך לחיות עם זה. כמו שאני מכיר אותו, גם כאן הוא יסתגל בסוף. שחקן אדיר.
     
    Gary Cahill likes this.
  11. קשר ימני Member

    Joined:
    Apr 14, 2017
    Messages:
    828
    Likes Received:
    399
    Gender:
    Male
    אפשר שמרינה תשים להזארד 50 מיליון יורו ותשאיר אותו פה לעד?
     
    Raulito likes this.
  12. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Apr 6, 2004
    Messages:
    8,777
    Likes Received:
    6,080
    אין שום סיכוי שהוא ישאר פה מעבר לקיץ 2019. תקוותנו הגדולה ביותר היא שיעבור לבארסה וישחיל את טיבו הקופיף.
     
  13. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,633
    Likes Received:
    3,524
    Gender:
    Male
    העיקר שהחבר פה כתב אחרי משחק לא טוב 'האזרד במשחק עלוב חוזר לסטנדרט', כאילו חיכה לאיזה סטיית תקן כדי לחזק את התזה שלו. אפשר לחשוב עם איזה שחקני התקפה הוא משתף פעולה, וויליאן היחיד שמתקרב לרמה שלו בכלל(ססק מעבר לשיאו), אל תזכיר אפילו את מוראטה וז'ירו וגם לא את פדרו. פתיחת העונה הכי טובה שלו גם ביכולת וגם בתרגום למספרים. נכס אדיר ו'הרכש האמיתי' של צ'לסי בקיץ, הכל עליו. פתיחת עונה מצוינת של צ'לסי, אני מופתע לטובה. בגלל המצב שנוצר צ'לסי הייתה חייבת לבזבז הרבה כסף על קאפה אבל מעבר לכך זה נראה טוב עם חיזוק מינורי לחלוטין. מחר משחק יותר חשוב נגד ליברפול ואוטוטו גם מנצ'סטר יונייטד מגיעה, שלושה שבועות שיכולים להיות קריטיים.
     
  14. golding מנהלים

    Joined:
    Jun 26, 2011
    Messages:
    8,696
    Likes Received:
    3,675
    לא יודע אם החיזוקים האחרים באמת מינוריים. ז׳ורז׳יניו וקובאצ׳יץ׳ הפכו את החולייה הכי חלשה שלנו לאחת הטובות בליגה.

    אבל כן, זה לא נתפס שעדיין יש לנו כזו תלות בהזאר בחלק ההתקפי. פדרו, וויליאן וג׳ירו הם שחקנים משלימים מצוינים, בפועל שניים מהם פותחים באופן קבוע וזה מצביע על כך שאנחנו מרחק של חלוץ ועוד קשר התקפי מלייצר התקפה באמת איכותית, וזה כבר לא יקרה העונה.

    גם ההגנה קצת בעייתית, לאזפי אין מקום בהרכב כרגע והאופציות מאחוריו לא יותר טובות. אנחנו עדיין מסתמכים על לואיז וזה פחות או יותר אומר הכל על מצבת הבלמים שלנו (כריסטנסן נראה רע).
     
  15. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 26, 2011
    Messages:
    14,234
    Likes Received:
    10,043
    Gender:
    Male
    חוזה חדש להזאר, בלם וחלוץ בקיץ הבא ויהיה בסדר.

    העונה הכי חשוב מבחינתכם זה להטמיע כמה שיותר טוב את הכדורגל של סארי ולעשות טופ 4.
     
    golding likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.