ליברפול 2018/19

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Mellow29, Jul 22, 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    May 3, 2010
    Messages:
    8,506
    Likes Received:
    7,858
    אני לא רואה פגיעה בשטף ההתקפי, אני רואה חוסר יכולת להשלים פעולות בסיסיות. לסלאח לא הולך שום דבר כל העונה - דריבלים, מסירות, סיומת מול השער, הכל רע באותה מידה. מאנה עם קבלת החלטות רעה.

    התנועה בהתקפה עדיין שם ורואים את זה, פשוט מצבים שבעונה שעברה היו מסתיימים בגול העונה הרבה פעמים אפילו לא מסתיימים בבעיטה לשער כי מישהו מפשל בפעולה האחרונה, או לא משחרר את הכדור בזמן, או לא מצליח לעבור את המגן.
     
    oranfu likes this.
  2. Coutinho10 Member

    Joined:
    Jul 16, 2015
    Messages:
    2,656
    Likes Received:
    846
    Gender:
    Male
    נאפולי פשוט אנסו אותנו אתמול. הגיע להם 3-0 ולא 1-0 בדקה ה-90. שמח שזה קורה עכשיו כדי שיקבלו את הכאפה.
    מה יהיה עם ההתקפה ? סלאח ומאנה בושה וחרפה, אין לי מילים, מאנה לא נתן מסירה אחת כל המשחק, סלאח מחכה שהגול יגיע ואז תיפתח לו הצ'אקרה וזה נראה שהוא לא ממש בכיוון.

    זאת הייתה עייפות, כי אחרי 45 דקות של קבוצה שגורמת לך לרוץ נונסטופ מה לעשות אתה מתעייף (שכחו כבר מה זה שקבוצה באה בלי רגשי נחיתות ולא מסתגרת). זה היה גם הנדרסון שעם כל הלחימה והרצון הטוב הוא האחרון שאכניס למשחק מול נאפולי. זה מילנר וג'יני שחוקים (במיוחד הראשון) וזאת בעיקר שלישייה שחצי מהמשחק שלנו הוא לזרוק אליהם כדורים ולרוץ למעלה, רק שהבעיה היא שהם לא מצליחים להחזיק שניה את הכדור אצלם, וכשאחד מהן כן מצליח הוא לא מוסר בזמן וגומר לנו את המומנטום וההתקפה.
    שאפו לנאפולי שעם הרכב שלא כולל את מרטנס וז'יילנסקי עשו לנו בית ספר.

    מקווה שזה לא איזה כדור שלג ושלקלופ הפתרונות מול סיטי. בעיניי ביום ראשון זה משחק של הכל או כלום, אם אנחנו חושבים על אליפות אנחנו צריכים לפחות 3-4 נקודות מהמפגשים מול סיטי ואני לא שם את הכסף על ניצחון באיתיחאד.
     
    Last edited: Oct 5, 2018
  3. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    37,867
    Likes Received:
    20,954
    זה בעיקר קישור שלא משאיר לנו ברירה אלא להעיף כדור לשלישייה מקדימה.
     
  4. Scouser Member

    Joined:
    Mar 19, 2016
    Messages:
    5,083
    Likes Received:
    4,649
    שום דבר לא מוכרע בתחילת אוקטובר וגם אם נפסיד זה לא משפיע על כלום. מזכיר לכם שב13/14 הפסדנו בכריסמס בברידג' ובאיתיחאד וחשבנו שאין סיכוי לכלום, ואז יצאנו לרצף ניצחונות אדיר שהקפיץ אותנו לפסגה. אני מאוד מרוצה מזה שאנחנו נפטרים מלא מעט משחקי חוץ בעייתיים בשלב מוקדם בעונה. כרגע צריך בעיקר להתייצב בצמרת הגבוהה ולהיות במרחק סביר מהפסגה, ובמאני טיים ללחוץ על הגז.

    מול סיטי אנחנו לא צפויים להחזיק בכדור יותר מדי גם עם קייטה ואוקס בהרכב. המפתח, כמו תמיד מולם, הוא לעשות את הלחץ נכון, להיות אגרסיביים ולחטוף כדורים באמצע המגרש מהקישור שלהם ולצאת מהר קדימה. צריך להגיע כמה שיותר פעמים עם השלישייה בקרב ישיר מול קו ההגנה שלהם כשהכדור אצלנו עם הפנים קדימה ויש שטחים. משם זה כבר תלוי באיכות הביצוע שלהם.
     
  5. cheddar Member

    Joined:
    Oct 22, 2014
    Messages:
    7,709
    Likes Received:
    1,209
    זה לא טעות מאוד גדולה, כאילו הכדור עצמו די קשה.
    זה דיפלקשן לא תנועה רגילה, הוא מחכה להגבהה, דיפלקשן שהולך מהר לשער, תמיד יהיה מסוכן

    Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
     
    Last edited: Oct 5, 2018
  6. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    37,867
    Likes Received:
    20,954
    בהתחשב בזה שהוא לא שוער אז לא מדובר בטעות גדולה מדי.
    אסור לשוער לקבל גול כזה.

    חדשות רעות - לאלאנה חזר לאימונים מלאים.
     
    Coutinho10 and גלץ like this.
  7. Coutinho10 Member

    Joined:
    Jul 16, 2015
    Messages:
    2,656
    Likes Received:
    846
    Gender:
    Male
    חדשות רעות ? כל דבר שיכול להיכנס כרגע כחילוף שהוא לא הנדרסון ועם כביכול אוריינטציה התקפית זה חדשות טובות. על שאקירי ויתרתי, קלופ עד עכשיו מפחד להשתמש בו בקישור.
    חבל מאוד אגב, הוא יכול להיות בדיוק האקס פקטור שהיה צ'מברליין מול סיטי אשתקד, ובכללי אולי עם העזרה שלו לשלישייה שלנו תיפתח סוף סוף הצ'אקרה העונה.
     
  8. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    37,867
    Likes Received:
    20,954
    לאלאנה שחקן עבר. והוא לא נכנס במקום הנדרסון כי הוא נכנס כשחקן קדמי בקישור\שחקן התקפה והנדרסון משחק את האחורי.

    אני רוצה לראות את שאקירי משחק בקישור (לא נגד סיטי) אבל הוא לא יכול להיות כמו אוקס. אוקס מכונת עבודה, אתלט מצוין. היתרונות של שאקירי אחרים.
     
  9. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,595
    Likes Received:
    26,856
    Gender:
    Male
  10. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    24,914
    Likes Received:
    18,507
    קראתי כתבה עליו לפני שבוע בגארדיין שרציתי להעתיק לפה ואני לא זוכר אם העתקתי או ששכחתי.
    סיפורים מעניינים מאוד יש לו גם באופן האישי כי הוא עבר מלחמה וגם במקצועי על מה שהיה נהוג בשנות ה80.
    סתם כמה נקודות מעניינות שהוא העלה למשל, אבא שלו נפטר והוא ביקש לצאת להלוויה, היה צריך לשלם הכל מכספו וזה עלה לו את כל המשכורת החודשית ופייזלי גם דרש שיחזור תוך יום, תשוו למה שקורה היום.
    הוא גם דיבר על כמה אלכוהול הם היו שותים שם, במיוחד אחרי הפסדים.
    אני רואה שבלינק הזה תירגמו חלק מהכתבה המקורית.
     
    owen11111 and Mellow29 like this.
  11. Rushie Member

    Joined:
    Nov 7, 2008
    Messages:
    3,172
    Likes Received:
    2,592
    קלופ אמר במסיבת עיתונאים היום בצהריים שצריך לראות מה "קייטה מסוגל לעשות באימונים" אחרי הפציעה שלו בגב. נשמע הרבה פחות חד משמעי מהכתבות שאמרו שהוא יהיה כשיר לסיטי. בכל מקרה אם זה לא היה ברור כבר קודם, עכשיו באמת סיכויים קלושים שלא נראה את השלישייה הקבועה פותחת בקישור ביום ראשון.
     
  12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    24,914
    Likes Received:
    18,507
    כבר צילמו תמונות מהאימון של היום.
    קייטה התאמן בנפרד מכולם.
    מאדוק כתב שמחר אולי יתאמן עם כולם והסיכויים שיהיה על הספסל גבוהים.
    ההרכב שלנו די ברור, זה יהיה אותו הרכב שהיה בדקה 20 בנאפולי. מקווה שהקהל ידחוף את הקבוצה לרמת האנרגיות הדרושה.
     
    Esomech and oranfu like this.
  13. owen11111 Member

    Joined:
    Oct 23, 2014
    Messages:
    1,558
    Likes Received:
    2,491
    Gender:
    Male

    קלופ אמר דבר מעניין היום במסיבת העיתונאים: הציטוט הזה הוא רק חלק מההתייחסות הכללית שלו למשחק מול נאפולי, והדבר שהיה מעניין לשמוע אותו אומר היה - ״הגענו למשחק הזה קצת עייפים. לא עייפים פיזית, אבל לא מספיק רעננים ומוכנים מנטלית. הטיימינג שלנו היה רע, לא עמדנו נכון על המגרש, נלחצנו הרבה פעמים ללא סיבה״. וזו לטעמי נקודה מעניינת.

    אנחנו הרבה פעמים מסתכלים על שחקנים כמו על רובוטים בפס ייצור: ״שחקן x הולך לתת לי תפוקה y ביום נתון״. בפועל, יש משתנה אחד שאנחנו הרבה פעמים בכלל לא לוקחים אותו בחשבון: העייפות והמוכנות המנטלית של השחקנים.
    אנחנו בעיצומו של רצף בן 7 משחקים, כאשר 6 מתוכם (בלי לפגוע חלילה בסאות׳המפטון) הם מהמשחקים הכי קשים שיש לקבוצה בעונה. הציפייה שבכל משחק אפשר להגיע עם אותה רמת מוכנות לכל משחק במהלך עונה כל כך ארוכה היא פשוט לא ריאלית.

    מקווה שההפסד הזה באמת יחזיר אותנו לפוקוס, כי המשחק ביום ראשון הוא ככל הנראה המשחק הכי קשה שיש במהלך העונה הזו.

    שתי נקודות קטנות לסיום:
    1) בכל שלושת הניצחונות שלנו בעונה הקודמת על סיטי, אוקס פתח. הוא גם הבקיע שני שערים והיה פנטסטי במיוחד במשחקי ליגת האלופות. החיסרון שלו הוא המכה הכי גדולה שלנו בעונה הזו, ובמשחק ספציפי מול סיטי הוא ככל הנראה היה מהווה את השחקן הכי חשוב שלנו.

    2) אני פשוט מת על האמירות האלה שלו:
     
    Last edited: Oct 6, 2018
  14. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    24,914
    Likes Received:
    18,507
    בשביל להקל על המוכנות המנטלית ברצף כזה הייתי חושב שרוטציה קצת תעזור לא?
    ציפיתי שמול נאפולי נעשה 3-4 שינויים.
     
  15. owen11111 Member

    Joined:
    Oct 23, 2014
    Messages:
    1,558
    Likes Received:
    2,491
    Gender:
    Male
    אני מסכים איתך. גם אני קיוויתי שמול נאפולי נראה כמו שאתה אומר, לפחות 3-4 שינויים. יכול להיות שהחלטנו לקחת סוג של הימור, וללכת עם ההרכב הכי חזק כדי לנצח ולסגור את הבית הזה. לצערינו ההימור נכשל.
     
    oranfu likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.