ליברפול 2018/19

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Mellow29, Jul 22, 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. one united Member

    Joined:
    Aug 8, 2016
    Messages:
    2,125
    Likes Received:
    370
    Gender:
    Male
    אורן, אני חושב שהשלישיה הקידמית של סיטי פחות יצייבה באיוש שלה, נניח שאוגאורו וסטרלינג בטוחים, על המקום השלישי המאבק פתוח נכון להיום בין סאנה,ב.סילבה ומאחרז, שננכון להיום באמת מאחרז ש
     
  2. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    37,865
    Likes Received:
    20,949
    זה משחק של סגל, לא הרכב.

    כשאין לנו שחקנים חזקים אז אומרים שאי אפשר להביא רכש משמעותי כי שחקנים כאלה רוצים תארים.
    אנחנו לוקחים תארים אז אומרים שאי אפשר להביא שחקנים משמועתיים כי המקום שלהם בהרכב לא מובטח.

    אין לנו שום מחליף רציני בחלק הקדמי. גם אם ישמרו על כשירות מושלמת (וזה בלי מנוחה והכנה לעונה) אין לנו פיתרון אם אחד מהם (שלא לדבר יותר) עוברים תקופה של כושר פחות טוב וכמו שגל רשם בעונה שעברה יכול מאוד להיות שזה עלה לנו באליפות.
     
  3. one united Member

    Joined:
    Aug 8, 2016
    Messages:
    2,125
    Likes Received:
    370
    Gender:
    Male
    .......שלישי בהיררכיה אבל עדיין יש מאבק, בליברפול אין מאבק על המקום בשליישת החלוצים ולכן שחקנים כמו פפה וזרהה לא ירצו לבוא, זא דעתי
     
  4. one united Member

    Joined:
    Aug 8, 2016
    Messages:
    2,125
    Likes Received:
    370
    Gender:
    Male
    ומעבר לזה, יש בסיטי תפיסה עקרונית (ואפשרות כלכלית כמובן) לבנות סגל של שתי קבוצות 1-4
     
  5. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    37,865
    Likes Received:
    20,949
    אז כמו שרשמתי - כשאין לנו שחקנים טובים אז אי אפשר להביא שחקנים טובים כי כאלה ירצו ללכת רק למועדונים בטופ.
    כשיש לנו שחקנים טובים אז אי אפשר להביא שחקנים נוספים כי המקום שלהם בהרכב לא מובטח.

    מזכיר לי את הסיפורים שבלי ליגת אלופות אי אפשר להביא שחקנים מובילים.
    אנחנו רואים שכשמדובר במועדונים אחרים זאת דווקא לא בעיה שאי אפשר להתגבר עליה.
     
  6. Clichy COYG

    Joined:
    Apr 15, 2009
    Messages:
    5,590
    Likes Received:
    3,779
    הטענה היא לא כלפיכם. אם הצלחתם להשיג שחקן ברמה הזאת אז הרווח הוא כולו שלכם, אבל אני מדבר מנקודת המבט של השחקן.
     
  7. Coutinho10 Member

    Joined:
    Jul 16, 2015
    Messages:
    2,656
    Likes Received:
    846
    Gender:
    Male
    סיטי הרבה יותר ורסטילית בסגנון המשחק שלה.
    כששחקן כמו ברנרדו סילבה מגיע לסיטי, הוא יודע שהוא יכול לתפוס מקום בהתקפה ומקום בקישור.

    אצלנו הכל מאוד מוגדר, הקשרים שלנו לא יכולים לשחק בהתקפה בשום מצב וקלופ לא שוקל אפילו לשחק עם אחד משלישיית ההתקפה בקישור.

    אם בסיטי אפשר לראות פעם אחת 4-3-3, ופעם אחרת 3-5-2, אצלנו 4-3-3 זה באנקר. כשקלופ סביר להניח לא היה מרוצה בפעמים שעלה ב 4-2-3-1. (ושם פירמינו נטה להיעלם).

    קוטיניו היה שחקן התקפה אצלו ורק בחצי שנה האחרונה הזיז אותו לקישור ולדעתי זה היה עם נשיכת שפתיים.

    אני לא מוצא היגיון למה שאנחנו לא נביא את פפה או זאהה. אני כן מוצא היגיון למה להם לא כדאי להגיע אלינו ולהתחרות עם סלאח-פירמינו-מאנה שהם סופרסטארים ומכירים את שיטת המשחק עד כדי שקלופ סומך עליהם בעיניים עצומות.
    אולי לזאהה שמסתבר שהמנייה שלו לא מספיק גבוהה אכן יהיה כדאי (בטח שעדיף מללכת לאברטון), אבל הסיכוי היחיד שזה יקרה זה רק סיכוי קלוש של החתמת פאניקה.
     
  8. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    37,865
    Likes Received:
    20,949
    או, ששחקן כזה יכול לראות מה נהיה מסלאח, פירמינו ומאנה אצלנו ולרצות גם. הרי שלושתם לא היו סופרסטארים וממש לא קרוב לזה כשהגיעו אלינו.

    אתה בעצמך גם אומר שקלופ ניסה לשחק 4-2-3-1 עם פירמינו מאחורי החלוץ כלומר כן יש רצון\יכולת לשחק עם השיטה.

    גם ראינו את מאנה משחק יותר ויותר במרכז לפעמים ואני מזכיר שבעונה הראשונה אצלנו הוא בכלל שיחק בימין.

    קלופ הרבה יותר גמיש ממה שאומרים. ראינו אותו גם משחק עם סלאח חלוץ בתחילת העונה שעברה. אז אם הוא רוצה קשר התקפי (וגם לפי הדיווחים של הכתבים שלנו אנחנו בעיקרון רוצים שחקן כזה) - מי אמר שאין לו תוכנית גם איך לשלב אותו ביחד עם הקיימים?
     
  9. Ori8 Member

    Joined:
    Jul 25, 2009
    Messages:
    4,759
    Likes Received:
    2,681
    השורה התחתונה היא שהוא לא רוצה מספיק. אולי השחקן הספציפי שהוא רוצה לא רלוונטי מאלף אחת סיבות והוא לא מוכן להתפשר (שוב) על אופציה אחרת. אני לא יודע. מאוד קשה לדעת מה הולך אצלנו.

    נורא קשה להאמין מצד אחד שהוא אשכרה רואה בלאלאנה אופציה אמיתית או מאמין עד כדי כך בברוסטר ברמה שהוא מרגיש נוח איתו ועם אוריגי כאלה שיקומו מהספסל כשהמצב חרבנה, אבל השורה התחתונה היא שקלופ כנראה זה שלא מתאבד פה על רכש חדש..

    זה יאכל אותנו בתחת. זה ברור. גם העונה זה עלה לנו למרות שעשינו עונה משוגעת, וגם פה שוב נתמרמר כשזה יקרה, השאלה היא למה.

    הוא באמת מאמין בלוברן? בלאלאנה? איך שניהם במועדון הזה אחרי הקיץ הזה זה באמת פשוט לא נתפס לדעתי.
     
    Coutinho10 likes this.
  10. Coutinho10 Member

    Joined:
    Jul 16, 2015
    Messages:
    2,656
    Likes Received:
    846
    Gender:
    Male
    תסכים איתי שיש הבדל בין למצוא מקום מרכזי אצלנו לזאהה/פפה שהם שחקני התקפה אבסולוטיים (לא יכולים לשחק בקישור), לבין למצוא מקום לקשר התקפי (לצורך העניין פקיר/עוואר/בקיצור CAM), שזה משהו שאין לנו בסגל ושהוא "בסך הכל" צריך להיות עדיף על הנדרסון או ג'יני ?

    אני הייתי מעדיף להביא איזה פרוספקט להתקפה (ואולי ליפול איתו), ואת עיקר הכסף שם על קשר התקפי טוב. הבעיה שאנחנו כנראה לא בכיוון לזה.

    מה שאני מאמין שקורה זה שאחד מהילדים בפרי סיזן (קנט אולי) + ברוסטר ואוריגי יהיו הגיבוי שלנו בעונה הבאה להתקפה, מגן שמאלי אני מאמין שאנחנו עוד יכולים להביא, וקשר התקפי זה משהו שאנחנו כן שוקלים, אבל מחפשים את השחקן הנכון במחיר הנכון. אפילו במחיר של לחכות עונה. (כמובן שגם לתת עוד צ'אנס לנאבי קייטה זה אחד השיקולים למה לא למהר לקנות.)
     
  11. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    37,865
    Likes Received:
    20,949
    "לא למהר לקנות".
    אהבתי.

    צ'לסי עם באן העברות הקיץ עושים יותר רכש מאיתנו.
     
    Last edited: Jul 27, 2019
  12. Coutinho10 Member

    Joined:
    Jul 16, 2015
    Messages:
    2,656
    Likes Received:
    846
    Gender:
    Male
    צודק, אין ספק שהמצב של צ'לסי עדיף כרגע.
     
    owen11111 likes this.
  13. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    37,865
    Likes Received:
    20,949
    כן, כי זה מה שאמרתי באמת.
     
  14. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,593
    Likes Received:
    26,853
    Gender:
    Male
    אבל לא מדויק מה שכתבת. זה רכש של ינואר.
     
  15. Coutinho10 Member

    Joined:
    Jul 16, 2015
    Messages:
    2,656
    Likes Received:
    846
    Gender:
    Male
    לא יודע ככה זה משתמע ממה שאמרת.
    אני לא שותף לכל הפאניקה כאן, הם הוכיחו כבר איזה 200 פעם במועדון הזה שהם יודעים מה הם עושים.
    אם הם לא רוצים רכש אז כנראה יש להם סיבה טובה למה לא לעשות אותו, בכל פעם שהתלוננו שהסגל לא מספיק טוב העונה נגמרה מעבר לציפיות.
    גם קיץ קודם התבאסנו שהם החליטו להישאר בלי פקיר ועדיין העונה הייתה הרבה מעבר לציפיות.

    אני סומך עליהם בעיניים עצומות, אני מנק' מבט של אוהד הייתי שמח לראות קיצוני חדש, קשר התקפי חדש ומגן שמאלי חדש. אני לא יודע אם זה היה מספיק לאליפות, ואני בהחלט יודע שרכש לא פותר הכל.
    כל עוד הם לא יגיעו לעונה הזאת שבעים אין סיבה שלא נמשיך להיות תחרותיים ואולי אפילו יותר טובים מעונה שעברה. גם בלי רכש יש משמעות גדולה לקבוצה שרצה ביחד יותר זמן, ויש סיכוי שבעונה הבאה ניהיה קבוצת כדורגל טובה יותר גם בלי חיזוקים מבחוץ.

    אז צ'לסי מביאה רכש, וארסנל מביאה רכש, ויונייטד מביאה רכש, ואני עדיין אומר לך שאנחנו ניהיה בפער של כמה שנים טובות עליהם גם אם הם יביאו עוד רכש ב 300 מ'. סגל שחקנים זה לא הכל בכדורגל.
     
Thread Status:
Not open for further replies.