ליברפול 2016/17

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Mellow29, Jul 8, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    38,048
    Likes Received:
    21,055
    סטוארט כבר חצי שנה נראה יותר טוב מלוקאס. אין ספק מי צריך לעזוב קודם.

    בראנאגן הוא כשרון טוב. כשעולים עם קישור טוב לידו הוא יהיה בסדר. יש לו סגנון\איכויות שאין לאף קשר אחר שלנו.

    אלן צריך לעזוב.

    להגיד שצריך עוד קשר זה לא "להרחיק". זה בגדר חובה ממש.

    לוקאס יפתח לא משום סיבה הגיונית. רק מפני שאיכשהו אי אפשר להיפטר ממנו. כמו מקק.
     
  2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    25,073
    Likes Received:
    18,590
    אואן, לדעתי צ'אן לא יהיה בכושר טוב עדיין בגלל החופשה שיקבל והקשר האחורי הבא בתור זה לוקאס.
    מילנר והנדרסון לא קשרים אחוריים באמת.
     
  3. StevenGerrard Member

    Joined:
    Jun 17, 2013
    Messages:
    1,860
    Likes Received:
    459
    ממשיכים לעבוד על אנפילד לקראת קו הסיום... :smiley:

    https://pbs.twimg.com/media/CnPNFR9WIAAum-t.Xxx
     
    Mellow29 and neilmizrahi1992 like this.
  4. Mellow29 Kopite

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    9,072
    Likes Received:
    3,608
    סקרטל חתם בפנרבחצ'ה תמורת 5.5 מ' פאונד. מקום שישי בטבלת ההופעות בפרמיירליג במועדון (אחרי קראגר, ג'רארד, הופייה, ריינה ופאולר).
    שיהיה לו בהצלחה.
     
    oranfu likes this.
  5. yakov_y YNWA

    Joined:
    Oct 13, 2009
    Messages:
    9,702
    Likes Received:
    2,497
    עסקת בנטקה נופלת וג׳ורדן אייב עוזב באופן רשמי תמורת 15 מיליון פאונד, יש סעיף קנייה בחזרה.
    פוטנציאל עצום אייב אבל לקחת 15 מיליון פאונד על השנה וחצי האחרונות שלו בקבוצה זה פשוט שוד, שער ליגה אחד ובישול אחד בתקופה הזו.
     
  6. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,763
    Likes Received:
    26,914
    Gender:
    Male
    ליברפול תצטרך להכיר בכך שבנטקה רכש כושל וצריכה להפחית בדרישות, ככה לפחות יצילו חלק מהסכום.
     
  7. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    38,048
    Likes Received:
    21,055
    גומז נפצע עוד פעם, הפעם באכילס. יחמיץ את פתיחת העונה ולא ברור מתי יחזור.
    כדורגל זה חרא.
     
  8. Mellow29 Kopite

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    9,072
    Likes Received:
    3,608
    עסקת בנטקה ממש נופלת? או במילים אחרות, סתם עיתונאים מהצד של קריסטל פאלאס מעלים ידיעות שהם לא מסוגלים לעמוד במחיר שלו ושהשחקן שמח להילחם על מקומו בליברפול. זו הפעם הראשונה שאנחנו רואים מו"מ דרך התקשורת?

    ליברפול עושה שריר, פאלאס עושה שריר, בסופו של דבר אין פה מכשול אמיתי לעסקה אלא רק נסיון למקסם רווחים. אין מה להתרגש מזה.

    באסה על גומז. החלק החיובי בידיעה הזו זה שעכשיו, לפי פירס, נחפש לקנות בלם נוסף. אילורי וגומז שניהם לא זמינים לפתיחת העונה - הראשון טס לאולימפיאדה והשני פצוע.
    מקווה שזה יהיה שם מעניין.
     
    oranfu likes this.
  9. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    38,048
    Likes Received:
    21,055
    זה יהיה טורה\לוקאס\סובוטיץ' או משהו בסגנון.

    מעבר לזה שזה חרא לעונה הזאת, זה חרא כי אני חושב שגומז הוא פוטנציאל ענק. היו לי תקוות גדולות ממנו אבל 2 פציעות כאלה...
     
  10. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    25,073
    Likes Received:
    18,590
    טורה יחזור לעוד עונה. אני די בטוח בזה.
    מקווה מאוד שסאקו יהיה כשיר באמת עוד חודש ולא עוד "חודש".
     
  11. Rushie Member

    Joined:
    Nov 7, 2008
    Messages:
    3,172
    Likes Received:
    2,592
    לפי מה שאני מבין טורה כבר במו"מ עם כמה מועדונים. לא נראה לי שנלך עליו אבל זה כנראה כן יהיה בלם בסגנון הזה או לחילופין מישהו צעיר.
    אם סאקו היה נענש אז אולי היינו הולכים על בלם רציני אבל כרגע זה פחות נראה המצב.
    זה שאנחנו נכנסים לשוק על בלם כי גומז נפצע מראה גם שוויזדום סופית לא בתכניות וכמובן גם אילורי. מקווה שנוכל לגרד גם עליהם קצת כסף.
     
  12. Mellow29 Kopite

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    9,072
    Likes Received:
    3,608
    אני ממליץ לכם בחום לא להכנס לכתבה של האקו עם מועמדים פוטנציאלים שנביא למלא את המשבצת של הותיק. אחרי שתראו את מי הם שלפו שם, טורה פתאום נשמע אופציה נהדרת. רמז: כריסטופר סמבה.

    וויזדום לא בתוכניות זה ברור, לגבי אילורי זה פחות מובהק כי הוא לא ממש מקושר למועדונים אחרים. הוא בכל מקרה מחמיץ את תחילת העונה בגלל האולימפיאדה, מה שמשאיר אותנו רק עם לוברן ומאטיפ כבלמים הכשירים. ולוקאס.
     
  13. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    25,073
    Likes Received:
    18,590
    Klopp had been expecting that deals for Ben Chilwell and Piotr Zelinski, would be his last of the summer *Dom King*

    מקווה מאוד שלתקשורת אין מושג כי יש פה כמה פאקים קשים, הראשון זה שכל מה שאנחנו רוצים להביא הקיץ לקישור זה את הפולני הזה והמגן השמאלי זה צ'ילוול, הפאק השני זה שאם אלה באמת מי שאנחנו רוצים זה מדהים שעוד לא סגרנו את העסקאות איתם אחרי הכל זה לא רוברטו קארלוס וצ'אבי.
    הולך ומתגבש לו קיץ פיננסי. עדיין מתפלל שאין לאף אחד מושג ועם הכסף של אייב ובנטקה אנחנו נביא קשר רציני וחלוץ רציני או מה שקלופ רואה לנכון מבחינת תפקידים.
     
    oranfu and owen11111 like this.
  14. owen11111 Member

    Joined:
    Oct 23, 2014
    Messages:
    1,558
    Likes Received:
    2,491
    Gender:
    Male
    מתחיל להטריד אותי הדיבור הזה.
    בעיקר כי השבועות עוברים, ואנחנו אפילו לא מקושרים לשחקנים. אפילו את האחיזת עיניים שאנחנו מעוניינים במישהו הם לא מספקים לנו בקיץ הזה.

    כמו גיל, אני מקווה שלתקשורת אין מושג מה הם אומרים, אבל אפילו השמועות על דאוד עברו לסטטוס של: ״השנה יהיה קשה להשיג אותו, ננסה להחתים אותו שנה הבאה״.
    אומנם דיברנו על כך שאין צורך להחתים 6-7 שחקנים כל חלון, ונסתפק בשידרוג של 2 עמדות להרכב, אבל בחיי שאם נסיים במאנה זה יהיה עלוב. עלוב ברמות אסטון וילה.
     
    oranfu, Liverpool-Forever and Esomech like this.
  15. Mellow29 Kopite

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    9,072
    Likes Received:
    3,608
    פשוט אין אמביציה אמיתית להתחרות בשלוש העשירות. יש תקווה לנצח את טוטנהאם, ארסנל, לסטר ו-ווסטהאם במאני בול על המקום הרביעי, ובמקרה הרע לסיים עוד עונה בינונית עם רווח כספי עצום. לא מכרנו אף שחקן חשוב והבאנו שוער, בלם וקשר התקפי להרכב, ואחרי כל זה אנחנו ב+35 מ' בקיץ הזה. לפי הדו"ח האחרון של פורבס לראשונה נכנסו לרשימת המועדונים ששווים למעלה ממיליארד דולר, ואנחנו מועדון הכדורגל השמיני בשוויו בעולם. מה רע?

    בניגוד למה שכמה טרולים חושבים, לליברפול (כמועדון) ולFSG יש מספיק כסף כדי להתחרות במסגרת חוקי הפייר פליי. פשוט אין עניין אמיתי בכך. ולכן הרכש הכי יקר שלנו זה מאנה, ולכן המשתכר הכי גבוה במועדון זה מילנר.
    אנחנו נכס שמניב תשואה יוצאת מן הכלל עבור FSG - בסיס אוהדים עצום, איצטדיון חדש, ליגה עם שיווק מעולה. פחות או יותר אפס סיכון. כל השקעה נוספת כרוכה בסיכון שעלול להיות גבוה יותר מהתמורה, אין להם באמת סיבה להכנס לזה. הם באמת מתנהלים כמו אנשי עסקים שקולים ורציניים, ובאקלים הנוכחי של הכדורגל זה שווה בדיוק מקום 5-6.
     
    oranfu and Liverpool-Forever like this.
Thread Status:
Not open for further replies.