ליברפול 2016/17

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Mellow29, Jul 8, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,615
    Likes Received:
    26,864
    Gender:
    Male
    רכש של קלישי יהיה סטייל רכש של סילבסטרה בארסנל.

    Sent from my SM-G930F using Tapatalk
     
    Sir Alex Ferguson likes this.
  2. סיונרה Member

    Joined:
    Feb 20, 2016
    Messages:
    13,141
    Likes Received:
    5,896
    Gender:
    Male
    אתה מתבסס על דעתך. דעתך היא שהוא לא מגן מספיק טוב. דעתך לגיטימית. עובדות יהיה לעמת אותי מול כמות השחקנים שעברו אותו, כמות הנבדלים שהוא שבר או איבודי כדור קריטים ולהשוות מול מגינים אחרים שליברפול יכולה להחתים.
    אני גם לא חושב שהוא שחקן גדול, אבל הוא לא גרוע בהרבה ממגינים אחרים בשוק.
    יש באופן כללי נטייה לרדת על מגינים ולהתעלם מהעובדה שלמעט קבוצות יש מגינים באמת טובים. מתחת לקרבחאל, מרסלו, אלאבה (שגם עליו יש הרבה ביקורת), אלבה, אלכס סאנדרו ובטח עוד איזה 5-6, רוב המגינים, גם בקבוצות הגדולות, הם די בינוניים.

    או בניון בארסנל שנתן עונה לא רעה כמחליף מקצה הספסל, או עוד הרבה דוגמאות כאלו.
     
  3. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,615
    Likes Received:
    26,864
    Gender:
    Male
    אם הבחירה היא ססניון כגיבוי או קלישי כגיבוי אז עדיף ססניון.

    Sent from my SM-G930F using Tapatalk
     
  4. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    37,887
    Likes Received:
    20,967
    קלישי זה בדיוק מסוג ההחתמות שאנחנו עושים. לכן אני נגד.
     
    Liverpool-Forever likes this.
  5. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 26, 2011
    Messages:
    14,234
    Likes Received:
    10,043
    Gender:
    Male
    חחח וואיי סיונרה, שחרר בנאדם.
     
  6. סיונרה Member

    Joined:
    Feb 20, 2016
    Messages:
    13,141
    Likes Received:
    5,896
    Gender:
    Male
    אתה לא רוצה לדון אף אחד לא מכריח אותך להגיב.
     
  7. Coutinho10 Member

    Joined:
    Jul 16, 2015
    Messages:
    2,656
    Likes Received:
    846
    Gender:
    Male
    קלישי יהיה כמו שכבר אמרתי - בדיוק ברשימה של ג׳ו קול ואדם לאמברט, במקרה הטוב של מילנר (שהוא לוחם והכל אבל די, מיצינו בתור שחקן הרכב).

    שחקנים שלא תורמים כלום במקרה הרע ולוקחים הרבה כסף, סותמי חורים טובים יותר מלוקאס ומורנו, במקרה הטוב.

    קצת צבוע אבל מילנר היה טוב לנו עד עכשיו, אני ממש לא רוצה לראות אותו משחק הרבה בעונה הבאה, רק במשחקים מסוימים ושאנחנו אנדרדוג בהם ורק במקרה של פציעות.

    לגבי הצעות למגנים ? תיאו הרננדז הימור וכתבתי קודם שהוא יכול גם להיות מורנו 2, אבל הוא יבוא ויפתח בהרכב, את ססניון אפשר להביא ולהביא לידו עוד מגן שמאלי טוב, במקום להיתקע אחרי זה עם 2 סותמי חורים כמו מילנר וקלישי ולבכות למה אין לנו איכות מספקת בעמדה הזו. אז אם אפשר לסגור את העמדה הזאת עכשיו ? למה לא ? ולגבי ססניון ? אם הם לא מייעדים לו תפקיד מרכזי אין מה להביא אותו, שנה הבאה הוא יהיה בן 18, שנתיים אחרי בן 19, הוא יכול לבלות פה גם 3-4 שנים ויגידו שהוא לא בשל.
    עזבו אתכם מחארטות, הגורילות בצ׳מפיונשיפ לא פחות פיזיות מאלו בפרמייר ליג, זה אותם גורילות עם קצת יותר טכניקה, וממה שכולם פה שמעו הוא לא ממש התקשה ואפילו סיים עם איזה 5 שערים.

    אין לי בעיה שיגיע, ינסו אותו ויבינו שהוא לא מוכן ולהידפק עם מילנר, לפחות ניסינו ולא הלך, אם הוא באמת כישרון כזה ענק זה שווה ניסיון.

    שנה שעברה לא הבאנו את צ׳ילוול ובסוף אנחנו רואים שהוא פנטסטי בלסטר, אז לדעתי כמה שהוא יתחיל מוקדם יותר ככה הוא יהיה טוב יותר כשיגדל.
     
    Last edited: May 27, 2017
  8. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Feb 16, 2004
    Messages:
    8,846
    Likes Received:
    1,737
    דיי אתה שמאלי?
    ---------------

    תכלס קלישי יהיה מצויין לליברפול. יאפשר לכם להוציא כסף על בלמים, קשרים, שוער וחלוצים - שלפי מה שקראתי זה מה שנצא בעדיפות אצלכם. הוא מגיע בחינם ומספיק שיש לו רגל שמאל וניסיון זה כבר משפר לכם את משחק ההגנה וגם התקפה.
    No brainer



    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
    סיונרה likes this.
  9. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    37,887
    Likes Received:
    20,967
    הוא יחתום על חוזה לשנה? לא. אז גם אם הייתי אוהב את הקטע של להביא אותו (ואני לא) ה"סותם חורים" הזה ייתקע לנו כמו עצם בגרון כמו כל שאר "סותמי החורים" שהבאנו.

    לא תודה.
     
  10. Scouser Member

    Joined:
    Mar 19, 2016
    Messages:
    5,092
    Likes Received:
    4,656
    ראיתי כמה שמועות שאולי ססניון בדרך לטוטנהאם.
    לא מבין למה קלופ חיפש שנה שעברה את צ'ילוול ועכשיו את ססניון כאילו יש לנו מגן שמאלי וורלד קלאס בן 30 שמחפשים יורש, חייבים להביא מגן שמאלי איכותי שמתקרב לשיאו. הייתי שם על בנג'מין מנדי 35 מיליון בקלות.
     
    Liverpool-Forever likes this.
  11. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    37,887
    Likes Received:
    20,967
    לא פחות חמור מכך - אם זה נכון זאת עוד מטרה שקושרנו אליה תקופה ארוכה וברור שמאוד רצינו שלא הולכת להגיע לפה. ולא מדובר בסכומים גדולים.

    אחר כך הם יספרו לנו שהם רציניים והולכים לגבות את המנג'ר.
     
  12. Ori8 Member

    Joined:
    Jul 25, 2009
    Messages:
    4,761
    Likes Received:
    2,681
    דלה עלי היה מתאים לפרמיירליג כשפוצ' התחיל להריץ אותו? וולקוט היה מוכן? אואן היה מוכן? סטרלינג היה מוכן? אם לססניון יתנו הזדמנות אמיתית והוא שחקן איכותי מספיק הוא ימצא את המקום שלו. זה הרי לא שהוא משחק בליגה הקזחית, הצ'מפיונשיפ מבחינה פיזית וקצב היא גיהנום. הבעיה בליברפול זה שלא באמת נותנים צ'אנס לשחקנים הצעירים האלה שמגיעים. כמה דוגמאות יש לנו לשחקנים שסומנו כפוטנציאל רציני ולא התקרבו לסגל בכלל? הדוגמא היחידה ההפוכה שעולה לי היא של גומז, שהתחיל את העונה האחרונה של רודג'רס בהרכב בגלל רשימה ארוכה של פצועים (והרשים). אני חושב שבסופו של דבר זו שאלה של איכות. מי שאמיץ מספיק בשביל לזרוק את הכישרונות האלה למים מבלי להתייחס למימדי הגוף שלהם, הגיל שלהם והניסיון, הוא גם זה שמרוויח בסופו של דבר.

    בשביל בלם רציני, קשר, קשר התקפי, קיצוני וחלוץ אני מוכן לסבול עוד עונה עם מילנר בצד שמאל ועם פוטנציאל צעיר אמיתי שיגבה אותו ובתקווה אולי גם יקח לו את המקום. אם לא מאמינים שססניון יכול אפילו לעשות את זה, אז עדיף לו באמת לעבור לטוטנהאם שתתן לו לפרוח ותשאיר אותנו לבכות.
     
    owen11111, oranfu, אלעד and 2 others like this.
  13. Rushie Member

    Joined:
    Nov 7, 2008
    Messages:
    3,172
    Likes Received:
    2,592
    לא הייתי רוצה את קלישי פה כי אני חושב שהוא יהיה שדרוג קטן במקרה הטוב על פני מילנר.
    אני דווקא חושב שהרוב כאן טועים לגבי הכוונות שלנו עם ססניון. אם יגיע, לא חושב שהוא יהיה המגן השמאלי הפותח שלנו בתחילת העונה אבל לא אהיה מופתע אם הוא יסיים אותה כפותח. יש מיליון פרמטרים שמכריעים בדברים כאלה כמובן, אבל מבחינת הייפ לא מדובר פה בצעיר שמבשלים על אש קטנה כמו אלכסנדר ארנולד, וודברן וכו'. לפחות על סמך מה שאני מצליח לקלוט.
     
  14. owen11111 Member

    Joined:
    Oct 23, 2014
    Messages:
    1,558
    Likes Received:
    2,491
    Gender:
    Male
    השם שרץ הכי חזק בימים האחרונים הוא זה של נאיבי קייטה. הגארדיה הרגילה (אקו, דומינק קינג וכו') מפרסמים שאנחנו מוכנים לשבור את שיא ההעברות שלנו עבורו, וכמה קלופ רואה בו כמרכיב חשוב לסגל של העונה הבאה. אז אם נשים שנייה בצד כמה רע נראה במידה ונפספס אותו (אם לייפציג אכן תסרב למכור, אם תכנס למירוץ קבוצה כמו צ'לסי או סיטי), ממש מעניין אותי לאן הוא אמור להכנס בפאזל.

    אישית במו עיניי ראיתי אותו בשני משחקים, אולי שלושה, ובעיקר משתדל להתעדכן במספרים ובהיילייטס שלו מאז שקושרנו אליו לראשונה, אי שם בפברואר/מרץ. לכן אם יש כאן אנשים שראו את לייפציג בצורה קצת יותר עקבית ממני, אשמח לשמוע מה הרושם שלהם ממנו.
    ממה שאני ראיתי? מדובר בשחקן שהתכונה הבולטת ביותר שלו, היא התכונה שכרגע הכי חסרה לכל אחד משחקני הקישור שלנו - היכולת להשתחרר מלחץ. גם בזכות טכניקה טובה מאד שמאפשרת לו לשמור על הכדור קרוב מאד לרגל, אבל גם יכולת ריווח המשחק והיכולת לזהות מצבי דאבל-פס מאד בלטו לעין. מעבר לכך הוא נראה בוקס טו בוקס קלאסי, יודע לתת עבודת הגנה, מסוגל לתרום שערים בהתקפה.
    השאלה אם קפיצת המדרגה הצפויה בין גרמניה לבין אנגליה לא תגרום לו קצת ללכת לאיבוד?

    מעבר לכך, בהנחה שאנחנו באמת מביאים אותו (או שחקן בעמדה הזו), אני לא משוכנע שאני מצליח להבין איך אנחנו רוצים לשחק שנה הבאה.
    ראינו שיש רצון להעביר את קוטיניו לקישור. ראינו גם כמה טוב זה נראה ובעיקר כמה טוב קוטיניו נראה בעמדה הזו, ועדיין יש לי כמה חששות:
    האם ההצבה של קוטיניו תהיה אפקטיבית באותה מידה גם במערך של 4:3:3 עם שני ווינגרים (שכרגע חסר לנו עוד לפחות ווינגר אחד)? האם קוטיניו בכלל יכול להיות כחלק משלישיית קישור? מה שעבד טוב נגד קבוצות עם קישור מת כמו ווסטהאם ומידלסברו, לא בהכרח יעבוד מול קבוצות עם קישור דינימי יותר. מה גם שהמערך הזה יצריך לא מעט הקרבות: לפחות 3 מבין הנדרסון*, צ'אן, ווינאלדום ולאלנה עשויים למצוא את עצמם בחוץ מידי שבוע.

    הבעיה השנייה שלי, היא אם אנחנו כן חושבים על לשחק יותר 4:4:2 יהלום (או 4:1:2:1:2/4:3:1:2, כל מה שתרצו לקרוא לזה) - היא איפה מאנה נכנס במערך הזה? בעיניי מאנה, בהנחה והוא מתאושש מהפציעה בזמן צריך להיות השם הראשון בהרכב. אולי לא לפני קוטיניו, אבל לכל היותר מידי אחריו. קשה לי להאמין שנוותר עליו בכל קונסטלציה, אבל אני לא בטוח אם נפיק ממאנה את המיטב כחלק מצמד התקפי.

    בכל מקרה, אני שמח שסוף כל סוף יש הפנמה במועדון שצריך להביא מישהו למרכז המגרש, ומישהו בקליבר גבוה. אני לא יודע אם קייטה אכן כזה/יהיה כזה, אבל לפחות עצם זה שיש כוונה להביא מישהו לעמדה הזו מעודד אותי. אני רק מקווה שלא נראה את מקרה דאוד/ברנדט/שםרנדומלי - שבו אנחנו קוראים: "לייפציג רוצים עליו 86 מיליון פאונד, מחיר שאנחנו חושבים שמוגזם. אבל בחוזה שלו יש סעיף שחרור בשנת 2020 שיאפשר לנו להחתים אותו תמורת זוג גרביים וחתימה של סטיבי". החלטתם שזה הבחור? אז יאללה, תביאו לנו אותו.
     
    Last edited: May 28, 2017
    Coutinho10 likes this.
  15. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 26, 2011
    Messages:
    14,234
    Likes Received:
    10,043
    Gender:
    Male
    שחקן פצצה, תרתי משמע. מושלם לקלופ בפרט וליברפול בכלל.

    תחשוב על מאנה כבוקס-טו-בוקס.

    לגבי מאנה - חושב שהוא יכול להיות סוג של אלכסיס. יהיה מעניין לעקוב אחריו עונה הבאה.
     
    oranfu, Coutinho10 and owen11111 like this.
Thread Status:
Not open for further replies.