ליברפול 2014/15

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Mellow29, Oct 21, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. StevenGerrard Member

    Joined:
    Jun 17, 2013
    Messages:
    1,860
    Likes Received:
    459
    @RushianLFC: John Henry's greatest investment in Liverpool would be to fund a world class genetic engineer to clone Emre Can.
     
    Scouser Tommy and oranfu like this.
  2. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    37,977
    Likes Received:
    21,013
    נכון לעכשיו הוא הרכש היחיד שנראה טוב מכל אלה שעשינו בקיץ לדעתי.
    לראות אותו דוהר כמו טנק באמצע המגרש עם הכדור...
     
  3. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    May 3, 2010
    Messages:
    8,506
    Likes Received:
    7,858
    צ'אן יהיה שחקן ברמה עולמית אם ישמור על הרמה הזו.

    אי אפשר לדעת באיזו עמדה הוא ימצא את עצמו לבסוף, אבל יש לו באמת הכל מהכל, ממשחק למשחק זה נהיה פחות ברור איך הגרמניות וויתרו עליו.

    היום אין שום כוח בעולם שיזיז את השחקן הזה מההרכב הכי חזק שלנו והוא רק בן 21, כיף לראות.

    משחק מאוד מאוד פושר שלנו, אבל 3 נקודות סופר חשובות. סטארידג' מאוד לא חד אבל זה יבוא רק עם עוד כדורגל ואנחנו חייבים אותו בשיאו כדי להציל משהו מהעונה הזאת.

    אני שמח בשביל באלוטלי, איכשהוא כשהוא עלה למגרש הייתה לי הרגשה מאוד חזקה שהוא יכריע את המשחק.
     
    StevenGerrard likes this.
  4. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    37,977
    Likes Received:
    21,013
    לא יודע איפה הוא ימצא את עצמו, אבל זה צריך להיות בקישור.

    והגרמניות לא ויתרו עליו. באיירן עשתה מה שעשתה עם כמה וכמה שחקנים (כולל טוני קרוס), היא פשוט לא ציפתה שמועדון אחר יצליח לשכנע אותו לבחור בו על פני חזרה אל באיירן. אני מניח שהם לא יעשו שוב את הטעות הזאת עם פירצה בחוזים עם שחקנים אחרים (בלי קשר לכמה מצליח או לא מצליח אמרה יהיה).

    זלצר וייץ חסרי המושג התעקשו שהיתה צלילה של סטארידג' וכל אתרי הספורט בישראל מיישרים איתם קו. חלקם אפילו לא מציינים שהגול של דמבלה היה בנבדל. רמת הסיקור של כדורגל אירופאי פה בארץ פשוט עלובה.
     
  5. Ori8 Member

    Joined:
    Jul 25, 2009
    Messages:
    4,763
    Likes Received:
    2,682
    אפשר לדבר על השינוי שעבר על מיניולה? כי הוא לגמרי מוכיח שעוד מוקדם מאוד להכריע את גורלו. אני מקווה לא לנאחס אבל יש לו רצף משחקים נפלא.
     
  6. StevenGerrard Member

    Joined:
    Jun 17, 2013
    Messages:
    1,860
    Likes Received:
    459
    רודג'רס חטף הרבה אש על ספסול מיניולה אבל זה היה בדיוק הבעיטה בתחת שהוא היה צריך כדי לעבוד קשה באימונים ולמצוא פורמה ובטחון עצמי.
     
  7. Rushie Member

    Joined:
    Nov 7, 2008
    Messages:
    3,172
    Likes Received:
    2,592
    מישהו באמת מאמין בזה? כאילו עבדו איתו חודשים אבל רק כשהוא סופסל ירד לו האסימון?
    אם הוא יבוא ויגיד שזה מה שעזר לו אני אהיה הראשון שיוריד את הכובע בפני רודג'רס, אבל פשוט לא נראה לי. בעיניי אלה פשוט סנוניות ראשונות של עבודה ממושכת איתו שפשוט לקחה זמן. גם להתייצבות של ההגנה יש קשר ישיר לצמיחה בביטחון שלו.
    אמרתי את זה גם בימים גרועים יותר שלו ואני אומר גם עכשיו, אם רוצים להביא שוער אז שיביאו מישהו שיחליף את ג'ונס. מיניולה צריך להיות השוער הפותח שלנו לפחות לעתיד הקרוב. לא מבריק באוויר ועם הרגל (אבל הוא משתפר-עבודה יפה שלו אתמול בשער של מרקוביץ') אבל כמו אתמול וכמו מול אברטון, הוא נותן הצלות שפשוט מביאות נקודות וברמה שלא הרבה שוערים מסוגלים לנפק.
     
    Ori8 likes this.
  8. Die Werkself wir sind die Macht am Rhein

    Joined:
    Aug 26, 2012
    Messages:
    2,083
    Likes Received:
    941
    ‏@Squawka
    Emre Can won 100% of his tackles, made 4 interceptions, 2 blocks and 2 clearances vs. Spurs last night.

    למרות שליברפול היא לא הקבוצה האהודה עלי באנגליה, אני מאוד שמח לראות את צ'אן מצליח אצלכם. הוא רק בן 21 ומגלה בגרות מרשימה במשחק שלו.
    מקווה שהוא יזומן לסגל הבא של נבחרת גרמניה, לדעתי הוא ראוי לזימון וגם עדיף לזמן אותו לפני שיבחר בטורקיה ;)
     
  9. Mellow29 Kopite

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    9,072
    Likes Received:
    3,608
    אני לא בטוח עד כמה הוא באמת השתפר באספקטים הבעייתים שלו (משחק גובה, משחק רגל) או שזה הכושר הטוב שלו, של ההגנה ושל לוקאס שעוזרים לו לטשטש את הליקויים. בלי קשר לזה , אני חושב שהספסול עזר "לנער" קצת את מניולה.
    גם אם אין דרך לדעת בוודאות שזה קרה בזכות הצעד של רודג'רס, זה עדיין משהו שלמנג'ר מגיע עליו קרדיט גדול. הוא לקח פה צעד ריסקי והמטרה הושגה די מהר, בסופו של דבר זה מה שחשוב.

    עוד נקודות מאתמול:
    סאקו היה רע ברמות של לוברן מתחילת העונה, מקווה שזה יפסק בהקדם כי כרגע הוא מסדר ליריבות שלנו מצבים טובים לגול משחק שני ברציפות.

    אמרה מצוין, יש לו שילוב נדיר באמת של פיזיות וטכניקה שאין להרבה שחקנים ברמות האלה. אני מקווה שימשיך בצורה שבה שיחקנו בחצי השעה האחרונה, איתו ועם הנדרסון בקישור האחורי, אחרת אין לנו אלטרנטיבה ללוקאס. מקווה שלרודג'רס נפל האסימון בקשר לזה וזו הסיבה שהחליט להחזיר את לוברן לעניינים.

    המצבים הנייחים שלנו פשוט עצובים... מאיזשהי סיבה זה תמיד מזכיר לי את הקטע הגאוני הבא:
    Strachan was on Sky on one Sunday morning(season 2005-06). He saw John Terry's goal and said he was impressed that Terry goes up expecting to score. He contrasted this to Claus Lundekvam the Saints central defender who goes up for every dead ball and never ever looks remotely like scoring. He said if there was a dead body lying in the penalty area the ball would hit it on the head several times a season which he said is more than Lundekvam can manage. He said referees should book Lundekvam for timewasting every time he goes up for a corner. When the co-commentator said if Lundekvam was watching Strachan was only joking. Strachan assured him he was deadly serious.
    :sm_BangHead:
     
  10. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 26, 2011
    Messages:
    14,234
    Likes Received:
    10,043
    Gender:
    Male
    יצא לי לראות לפרקים את המשחק אתמול בזמן שראיתי את המשחק של ארסנל וגם מהמעט הזה אפשר בבירור להבחין ברמת האימון שלי שתי הקבוצות, בעיקר אצל ליברפול של רוג׳רס שהצליח להמציא את הקבוצה הזו מחדש בחודשים האחרונים. אני מסתכל על ארסנל ואין לקבוצה הזו שום דבר מלבד כמה אינדיבידואלים מוכשרים, ובפן הזה לפחות נכון לעכשיו ליברפול כקבוצה טובה יותר, וזה עדיין בלי שום חלוץ שנמצא בפורמה חיובית. אין לי מושג איך זה יסתיים בסופו של דבר אבל זה ללא ספק יהיה צמוד.

    אגב, דיברתם על צ׳אן כפספוס גדול של באיירן מינכן כאילו היא לא הקבוצה עם סוללת הקשרים הטובה באירופה. פרופורציות.
     
  11. Ori8 Member

    Joined:
    Jul 25, 2009
    Messages:
    4,763
    Likes Received:
    2,682
    וכמה מהם אחוריים פרופר? אלונסו ושוונשטייגר. לא קאדר מי יודע מה צעיר. אבל שוב, זה לא באמת משנה. פספסו שחקן? יחזירו אותו במידה וירצו אותו מספיק, אין שום כוח בעולם שימנע מהם לעשות את זה. למעט ריאל וברצלונה כמובן.
     
  12. StevenGerrard Member

    Joined:
    Jun 17, 2013
    Messages:
    1,860
    Likes Received:
    459
    Simon: Why my spell out proved helpful - Liverpool FC

    :sm_wink:
     
  13. Rushie Member

    Joined:
    Nov 7, 2008
    Messages:
    3,172
    Likes Received:
    2,592
    אם זה באמת מה שהוא חושב אז סחתיין.

    בנוגע לאמרה, ההופעה שלו אתמול מספרת את כל הסיפור. הוא יכול לעשות את העבודה כבלם כי הוא שחקן עם איכות גדולה אבל כשהוא במרכז המגרש הוא פשוט נותן לנו הרבה יותר. קל להגזים אחרי המשחק של אתמול אבל כבר כמה זמן שהוא מזכיר לי את יאיא טורה בשילוב הזה שיש לו של כוחניות מצד אחד ונוחות עם הכדור מצד שני.
    אמרתי את זה אז וההרגשה הזאת רק מתחזקת אצלי שלא נכון יהיה מצידנו להסתכל עליו כקשר אחורי להמשך. לדעתי הוא דווקא הכי יפרח אם נצמיד לו קשר אחורי רציני שישחרר אותו לדחוף קדימה ולמסור מסירות בשליש השלישי כמו שהוא אוהב. מול קבוצות מסוימות אפשר לעבור ל3 שחקנים במרכז ביחד עם הנדרסון וזה יהיה קישור שיהיה קשה לשחק נגדו.
     
    Last edited: Feb 11, 2015
  14. StevenGerrard Member

    Joined:
    Jun 17, 2013
    Messages:
    1,860
    Likes Received:
    459
  15. StevenGerrard Member

    Joined:
    Jun 17, 2013
    Messages:
    1,860
    Likes Received:
    459
    Scouser Tommy likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.