ליברפול 2012/2013

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Mellow29, Jul 18, 2012.

  1. Strawberry Fields Member

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    6,038
    Likes Received:
    0
    אז קיבלתי את הקל"ב שביקשתי. ליברפול נגד הארטס הסקוטית בשלב הפלייאוף.
     
    Last edited: Aug 10, 2012
  2. itay2789 Member

    Joined:
    Jul 20, 2012
    Messages:
    555
    Likes Received:
    29
    מדהים איזו בדיחה זו הסיטי הזו. סיינקליר במקום ג'ונסון. חחחח
    אני מקווה בשביל ג'ונסון שיעזוב ויילך לקבוצה שתיתן לו מקום בהרכב. מה שכן, מפחיד אותי שברגע שהם יביאו את סיינקליר לא תהיה להם בעיה לעשות את העסקה של אגר ב 20 מליון פלוס ג'ונסון או משהו בסגנון.
    כולם רוצים שאגר יישאר, כולל השחקנים,אגר עצמו וגם רודג'רס. אגר עם הקעקוע בעצם מכריז על זה שהוא רוצה להישאר מבלי לפתוח את הפה וזה ממש ראוי להערצה. מכירה של אגר היא לא הגיונית בעליל מבחינתי ולא משנה אם זה יהיה ב 26 מליון ליש"ט. קבוצה גדולה צריכה לשמור על נכסיה ולא למכור בכל קיץ שחקן אחר. מרגע שמכרנו את אלונסו, הקבוצה הידרדרה ממקום 2 ל 8, כיוון ש"הגיעה הצעה ראויה על שחקן גדול"- אלונסו, מסצארנו, טורס.
    ההבדל בין השלושה הללו לבין אגר זה שהשלושה הללו באמת רצו לעבור(אלונסו רצה כביכול בגלל שבניטז זלזל בו אבל זה לא משנה), ואילו אגר רוצה להישאר. ההבדל הזה הוא משמעותי עבורי.
    אני לא אתחיל לחפש בלם world class בשבוע וחצי שנשארו לנו, אף אחד לא מבטיח לנו שנמצא, אף אחד לא מבטיח לנו שהמחיר יהיה הולם ושלא יסחטו אותנו (כמו קארול).
    צריך להתמקד בחיזוק בבתקפה כרגע שאיבדה 3 שחקנים (בלאמי,קויט,מקסי) ולא להתחיל לחפש מחליף לאגר.
    ההרכב המתגבש:
    לוקאס-גאררד-אלן ((כאשר ספירינג מחליף ללוקאס, הנדרסון/אדם/שלבי מחליפים לשתי העמדות האחרות, במידה ואדם אכן נשאר, כיוון ששלבי והנדרסון בטוח נשארים))
    סוארס-בוריני- XXX
    צריך קודם כל לחשוב בשבועיים שנשארו למלא את ה XXX כאשר דאונינג וקול יהיו מחליפים לעמדה הזו, פלוס יש לחשוב על חלוץ נוסף. אני מקווה שקארול יעזוב, כי אני לא תופס ממנו, וגם רודג'רס לא תופס.
     
    Last edited: Aug 10, 2012
  3. Mellow29 Kopite

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    9,072
    Likes Received:
    3,608
  4. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 1, 2007
    Messages:
    13,859
    Likes Received:
    8,018
    חתום על כמה מהרגעים היפים הבודדים שלנו בעונה שעברה, שחקן מצוין. 2 שחקני התקפה מינימום צריכים להגיע עכשיו, רק נקווה שמדובר בשחקנים ברמה...
     
  5. מזגן Member

    Joined:
    Sep 29, 2011
    Messages:
    4,458
    Likes Received:
    394
    itay2789, אולי ליברפול עדיין בשוק בשביל וולקוט לתפקיד הזה. הוא עוד לא סגר חוזה בארסנל.
     
  6. South Boy Member

    Joined:
    Jul 13, 2012
    Messages:
    6,833
    Likes Received:
    3,336
    למרות שהייתי רוצה שיגיע לא נראה לי שזה יקרה זה רק עניין של זמן עד שיחתום על חוזה חדש בארסנל.
     
  7. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    37,940
    Likes Received:
    21,002
    Liverpool are lining up a bid for Diego Godín of Atletico Madrid, who had been scouted throughout last season. (The Times)
     
  8. itay2789 Member

    Joined:
    Jul 20, 2012
    Messages:
    555
    Likes Received:
    29
    קשה לי להאמין שוולקוט יגיע אלינו, למרות שלא הייתי מתנגד.
    אם באמת מציעים על Godin אז החלטנו למכור את אגר? כי אם לא החלטנו למכור את אגר, אז זה אומר שלא בונים על קלי כבלם וגם לא ממש על קואטס.
     
  9. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    37,940
    Likes Received:
    21,002
    קשה לי להאמין שנביא בלם אם סקרטל או אגר לא עוזבים.
    אז בוא נקווה שכל הידיעה הזאת לא נכונה.
     
  10. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 1, 2007
    Messages:
    13,859
    Likes Received:
    8,018
    http://i49.tinypic.com/35iu7bq.Xxx
    מעולם לא ראיתי כל כך הרבה רעש באתר הרשמי מסביב לשחקן שהחתמנו... איזה הגזמה. שיהיה לו בהצלחה לילד, יש לו המון מה להוכיח. אני אשאר בספק גדול מאוד אם הוא היה שווה את המחיר הגבוה הזה עד שהוא יוכיח אחרת.

    --------------------
    ואחרי היום, סטאטוס הסגל הבוגר:

    שוערים: ריינה, דוני, ג'ונס, גולאשי
    בלמים: אגר, סקרטל, קראגר, קואטס
    מגנים ימניים: ג'ונסון, קלי, פלאנגן
    מגנים שמאליים: אנריקה, רובינסון
    ק. אחוריים: לוקאס, ספירינג
    ק. מרכזיים/התקפיים: ג'רארד, אלן, הנדרסון, אדם, שלבי
    קיצוניים/חלוצים: סוארז, בוריני, דאונינג, קול, קארול, סטרלינג

    אני חושב שדיי ברור איפה אנחנו חייבים לקצץ ואיפה חייבים לחזק. אם אנחנו פותחים את העונה עם ששת השחקנים שציינתי בהתקפה אפשר לא לפתוח אותה מלכתחילה.
     
    Last edited: Aug 10, 2012
  11. yakov_y YNWA

    Joined:
    Oct 13, 2009
    Messages:
    9,669
    Likes Received:
    2,488
    Scouser Tommy
    ווילסון ופאצ'קו חסרים לך בסגל, פלאנגן וסטרלינג לא בקבוצה הבוגרת.
    יש לנו כרגע 26 שחקנים בסגל ואנחנו חייבים ווינגר כי בלעדיו אין טעם לפתוח את העונה, חייבים להיפטר מ-5 שחקנים לפחות.
     
  12. South Boy Member

    Joined:
    Jul 13, 2012
    Messages:
    6,833
    Likes Received:
    3,336
    אדם ג'ונסון באגף ימין יסגור אחלה של חלון העברות שקיים סיכוי ויוכל להתחרות על מקום רביעי, בטח בהתחשב בעובדה שסקוט סינקלייר בדרך לסיטי ואם לג'ונסון לא היה מקום לפני אז עכשיו הוא בטוח חסר כל מעמד בסגל של סיטי.
    זה ההרכב שהייתי רוצה:

    ריינה
    אנריקה אגר סקרטל קלי (כן כן)
    אלן לוקאס סטיבי
    סוארז בוריני ג'ונסון
     
    Last edited: Aug 10, 2012
  13. Luis Suárez Member

    Joined:
    Oct 17, 2011
    Messages:
    413
    Likes Received:
    17
    פאק אני צריך להחליף חתימה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx.
    הארטס זו הגרלה קלילה. אני חושב שצריך להסתער על המפעל הזה בכל הכוח בשנה הקרובה.
     
  14. South Boy Member

    Joined:
    Jul 13, 2012
    Messages:
    6,833
    Likes Received:
    3,336
    אני דווקא חושב בדיוק ההיפך, יותר מדי זמן מייחלים לחזור לליגת האלופות, ועם משחק בימי חמישי ושלושה ימים לכל היותר אחר כך משחק ליגה כשהסגל לא הכי ארוך בעולם זה יהיה קשה מאוד.
    לא סתם יונייטד ויסטי עפו בשלב מוקדם בעונה החולפת בליגה האירופית, אם אחת מהן הייתה נשארת היא הייתה נופלת במאבק על התואר, והתואר שלנו זה מקום בליגת האלופות.
     
  15. Mellow29 Kopite

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    9,072
    Likes Received:
    3,608
    האמת שיונייטד וסיטי עפו סתם, הן עלו עם הרכבים יחסית בכירים והודחו בצדק ע"י קבוצות ששיחקו טוב יותר. טוטנהאם זו דוגמא טובה לקבוצה שויתרה בשלב מוקדם מאוד על הליגה האירופית, ולא הייתי רוצה שהמשחקים שלנו שם יראו ככה. מעבר לעובדה שיש נקודות דירוג שיכולות להיות משמעותיות אם נחזור בשנים הקרובות למפעל הבכיר של אופ"א, זה מפעל שאפשר לזכות בו ואני מקווה שננסה לזכות בו. מן הסתם יהיה צורך בהתאמות מסוימות לפני/אחרי משחקים חשובים בליגה, אבל אני מקווה שהכיוון יהיה לנסות לזכות גם במפעל הזה.

    והאמת, אחרי כ"כ הרבה זמן בלי ליגת אלופות, ערב אירופאי באנפילד מתקבל בשמחה ובהתרגשות גדולה, גם אם מדובר בנאפולי ואתלטיקו מדריד. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx