ליברפול 2011/12

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Strawberry Fields, Jul 6, 2011.

  1. Strawberry Fields Member

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    6,038
    Likes Received:
    0
    דייב ווילאן שוב מדבר עם התקשורת. אומר שהצענו למרטינז את המשרה והוא שוקל אותה. מקווה שיסרב. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

    BBC Sport‏@BBCSport
    Wigan chairman Dave Whelan tells BBC Roberto Martinez has been offered Liverpool job but reckons he won't take it unless in full control.
     
    Last edited: May 25, 2012
  2. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    May 3, 2010
    Messages:
    8,512
    Likes Received:
    7,865
    לפי השמועות, חוזה ל4 שנים, תקציב של 25 מ' ליש"ט לפני מכירות, וFSG מצפים להעפלה לליגת האלופות מתישהוא ב3 העונות הקרובות.

    אי אפשר למתוח את החבל עוד ועוד גם כשברור לכל העולם מה קורה. רוברטו מרטינז הוא המנג'ר החדש של ליברפול. שיהיה לו בהצלחה, הוא יצטרך את זה כשהרבה מאוד אוהדים לא יהיו מוכנים לתת לו שום קרדיט ויחפשו לצלוב אותו כבר מהיום הראשון, בצדק או לא.
     
  3. Strawberry Fields Member

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    6,038
    Likes Received:
    0
    Times Sport ‏@TimesSport
    Confusion reigns as sources close to FSG deny claims by Dave Whelan that #lfc have offered Roberto Martinez manager's job at Anfield #wafc
     
  4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    25,150
    Likes Received:
    18,631
    אני לא יודע מה יותר גרוע בציטוטים האחרונים של ווילאן, שמרטינז קיבל הצעה או שיש כזאת חלוקת סמכויות משמעותית שמרטינז בכלל שוקל אם להסכים.
     
  5. Strawberry Fields Member

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    6,038
    Likes Received:
    0
    Roberto Martínez will hold further talks with Liverpool's owners on Tuesday as he considers whether he can work within the new management structure that Fenway Sports Group wants at Anfield.

    Henry and Tom Werner, the Liverpool chairman, will travel to England early next week to interview several candidates for the post and still wish to speak to the Swansea City manager, Brendan Rodgers.

    http://www.guardian.co.uk/football/2012/ma...rpool-job-offer

    רורי סמית מהטיימס מוסיף לכתבה הנ"ל ש...

    Rafael Benítez, the club’s former manager, has not been approached. Bert van Marwijk and Joachim Löw, of Holland and Germany respectively, are also thought to be under consideration.

    Whoever is appointed is likely to have to work within a novel management structure expected to feature a technical and a sporting director, although official titles have not been crystallised. Louis van Gaal, the former Ajax and Barcelona coach, is the front-runner for one of those posts, with Pep Segura, a Benítez appointment who has overseen a revamp of the club’s academy, expected to be promoted to a similar role at first-team level.
     
    Last edited: May 25, 2012
  6. Ori8 Member

    Joined:
    Jul 25, 2009
    Messages:
    4,779
    Likes Received:
    2,694
    החזון הזה של FSG שם באור שונה לחלוטין את עמדת המאמן. הם לא יכולים ללכת על מאמן רציני כי רק סמרטוט יהיה מוכן לעבוד בתנאים האלה, לא פחות. לא מאמין שמאמן שמכבד את עצמו יהיה מוכן לקבל סגה שבנה עבורו איזה DOF ולקפוץ עם זה למים העמוקים כשהוא מסכן את שמו. נשאר רק להחזיק אצבעות שגם מרטינז מספיק חכם כדי להבין שזה כישלון ברור מראש.

    Liverpool FC 360 - Jeremy's Lfc360
    Pep: "I will receive all calls with pleasure and will be ready to return if one club wants me and seduces me.” @John_W_Henry GEETTT HIMMMMM!

    שוב ציטוט שגוי? קשה לדעת אבל עושה רושם שפפ כן מוכן לשקול אימון בעונה הבאה ואני מתפלל לאלוהים שבליברפול ירימו את השפורפרת ויציעו לו את המשרה. בשביל מאמנים כאלה, שמסוגלים לבנות פה חתיכת דרך ניתן לוותר על רעיון ה-DOF.

    החתמה כזו ושחקנים ינהרו למרסיסייד, רק הבאזז שזה יעשה שווה יותר מליגת האלופות העונה לדעתי. מצד שני ברור ששמות כאלו לא יהיו מוכנים לעבוד תחת בוס מעליהם, ולכן הם גם לא נלקחים בחשבון, אלא רק מאמנים סוג ב'.
     
    Last edited: May 26, 2012
  7. ELIRAN767 Member

    Joined:
    May 5, 2008
    Messages:
    436
    Likes Received:
    0
    בקשר לפפ, אני מאמין שתמורת ההצעה הנכונה הוא יסכים לאמן השנה. אבל עדיין אני לא רואה אותו בא אליכם,הוא יותר בכיוון של צלסי. אחת הסיבות שהם לא מחתימים את דימטאו עכשיו זה כי הם מחכים לפפ.
     
  8. Mellow29 Kopite

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    9,072
    Likes Received:
    3,608
    סוארז כבש אתמול נגד רוסיה במשחק הידידות (1:1).
     
  9. StevieG Member

    Joined:
    Jul 4, 2005
    Messages:
    4,774
    Likes Received:
    12
    זה כמעט מתסכל לראות באיזו קלות הוא מבקיע עבור אורוגוואי, וכמה קשה לו להבקיע עבורנו. ככה זה כשיש עוד שחקנים בהתקפה שמפנים עבורו מקום ומפנים אותו להתמודד עם שחקן אחד ולא ארבעה.

    כמו כן, אני שמח לראות שיש עוד פסיכים שערים בשעה כזאת בשבת חוץ ממני http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
     
    Last edited: May 26, 2012
  10. Anfield Road Member

    Joined:
    May 26, 2012
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Liverpool FC have NOT offered Roberto Martinez the manager’s job. FSG want to interview other candidates too which include Brendan Rodgers & Jurgen Klopp before making a decision. [LiverpoolEcho]
     
  11. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 1, 2007
    Messages:
    13,910
    Likes Received:
    8,075
    אם איכשהו נצליח להביא את קלופ זה יהיה נס. רוג'רס הוא גם אופציה מאוד מעניינת ומסקרנת מבחינתי, מעדיף אותו עשרות מונים על פני מרטינז.
     
  12. Strawberry Fields Member

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    6,038
    Likes Received:
    0
    שמועות שמגיעות גם מבלפסט וגם מסוואנסי אומרות שרודג'רס דיבר עם הנרי היום ושהוא ככל הנראה יהיה המנג'ר הבא. אוהדי סוואנסי בפאניקה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

    http://forum.planetswans.co.uk/viewtopic.p...art=16#p1466048

    כתבת של BBC צפון אירלנד צייצה...

    Lisa McAlister ‏@NOLAN_LISAM
    Rumour spreading like wildfire in NI that john henry has flown brendan rodgers to the US and is offering him a contract #lfc #manager

    http://i279.photobucket.com/albums/kk143/faeini1/O2FWBlrrgyvXJjWqSokIUY1UqJtk.Xxx

    הודות לשמועות רודג'רס עלה למקום הראשון אצל סוכנויות ההימורים:
    http://www.oddschecker.com/football/footba...rmanent-manager
     
    Last edited: May 26, 2012
  13. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    38,063
    Likes Received:
    21,066
    לפי הטלגרף היתה פגישה עם ואן חאל ולמרות שהוא רוצה לאמן התפקיד בליברפול נשמע לו מעניין.
    כמו כן הטלגרף טוען שכשקומולי פוטר, פנוואי חשבו למנות את מרטינז לתפקיד הדירקטור אז כנראה הם מאוד מעריכים אותו.
     
  14. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    25,150
    Likes Received:
    18,631
    יום ג' מרטינז מכנס מסיבת עיתונאים, סביר להניח ששם יודיע אם הוא בא לאמן את ליברפול או לא ככה שאני מאמין שכן הוגשה לו הצעה בניגוד לכמה מקורות.
    הוא לוקח כמה ימים לחשוב כי ככל הנראה למנג'ר של ליברפול בעונה הקרובה לא יהיו סמכויות נרחבות כפי שנהוג. אם ינחיתו לו על הראש את ואן חאל כמנהל ספורטיבי זה בהחלט משהו שהוא צריך לחשוב עליו.
     
  15. Ori8 Member

    Joined:
    Jul 25, 2009
    Messages:
    4,779
    Likes Received:
    2,694
    לא חושב שבנאדם מארגן מסיבת עיתונאים כדי להודיע בפומבי לעולם שהוא לא לוקח את הג'וב בליברפול, בשביל הודעה כזו לא מארגנים ארוע כזה.