ארסנל 2012/2013

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Bender, Aug 11, 2012.

  1. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,704
    Likes Received:
    26,894
    Gender:
    Male
    יונייטד לא נוהגת למכור את כוכביה לקבוצות אחרות באנגליה, אלא אם הם מזמן מעבר לשיא(ובמקרה טבס אני חושב שהיא לא שלטה על כרטיסו).
    עוד ספין בשביל אוהדי ארסנל, כמדי קיץ.
     
    Last edited: May 14, 2013
  2. מזגן Member

    Joined:
    Sep 29, 2011
    Messages:
    4,458
    Likes Received:
    394
    בשביל מה לצאת מגדרך וללכת על שקר כל כך קיצוני כאשר אוהדי ארסנל שמחים להאמין לשמועות על היגוואין?
     
  3. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Dec 12, 2007
    Messages:
    13,032
    Likes Received:
    5,811
    למה לאלף עזאזל אוקס לא זומן לסגל הצעירה לקראת היורו בארץ?!

    תראו איזה חילוק מדהים של שחקנים, תראו איזה גיוון, קשה לי להאמין שיש את זה בעוד נבחרות.

    האנרי לאנסברי הוא הנציג של נוטינגהאם פורסט דרך אגב.


    סטוק
    נוריץ'
    מידלסבורו
    צ'לסי
    ליברפול
    קריסטל פאלאס
    סנדרלנד
    בולטון
    קפר
    נוטינגהאם פורסט
    סאות'המפטון
    ווסט ברומיץ
    טוטנהאם
    לידס
    בלקבורן
    ווטפורד
    וויגאן
    בלקפול
     
  4. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,704
    Likes Received:
    26,894
    Gender:
    Male
    מראה גם על המצב הגרוע של האנגלים.
    תשוו עם המועדונים של הספרדים והגרמנים ותבינו למה גם בשנים הבאות, לאנגלים אין מה לתלות תקוות בנבחרת הלאומית.
    דור נגרים ואצנים.
     
    Last edited: May 14, 2013
  5. Bender Member

    Joined:
    Jul 3, 2011
    Messages:
    1,722
    Likes Received:
    0
    היגואין או יובטיץ'? מה אתם מעדיפים? לפחות השמועות הפעם נראות ונשמעות כמו משהו הגיוני ולא איזה פנטזיה.
     
  6. skyday20 Member

    Joined:
    Jul 19, 2009
    Messages:
    7,340
    Likes Received:
    3
    את זה של ריאל
     
  7. zivmay Member

    Joined:
    Jan 26, 2006
    Messages:
    8,348
    Likes Received:
    2,639
    את שניהם.
     
  8. Bender Member

    Joined:
    Jul 3, 2011
    Messages:
    1,722
    Likes Received:
    0
    אני מתקשה להאמין שאחד מהם יגיע, אז שניהם?!? לא נראה לי חחחח....
     
  9. חוצפן חיובי Member

    Joined:
    Aug 24, 2011
    Messages:
    539
    Likes Received:
    19
    איזו מין שאלה בכלל? היגוואין הוא חלוץ מהטופ העולמי ובטח שיותר טוב מיובטיץ', שלו עוד יש מרחק לא קטן להגיע לשם, וברמות האלה הוא כרגע לא יותר מפוטנציאל.
     
  10. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 17, 2010
    Messages:
    3,509
    Likes Received:
    580
    עם כל הכבוד להיגוואין - הודעה שמתארת אותו כ"חלוץ מהטופ העולמי" היא הגזמה במקרה הטוב וגניבת דעת במקרה הרע. לצורך העניין - לי, כאוהד ריאל שצפה בו באופן קבוע מאז הגעתו למועדון, קשה לקבוע שהוא עדיף על ז'ירו (!) בכמה דרגות.

    ובכל זאת, אין עוררין על כך שפיפיטה מהווה הימור בטוח בהרבה מאשר יובטיץ', ואם ארסנל תיאלץ לבחור אחד מהשניים (אף על פי שסגנונות המשחק שלהם אינם דומים, לפחות לפי מה שראיתי) - הפור צריך ליפול על הארגנטינאי.
     
    Last edited: May 14, 2013
  11. Iker Casillas משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Oct 22, 2011
    Messages:
    1,598
    Likes Received:
    620
    תומר, קצת הגזמת עם היגוואין. אין ספק שכרגע אפשר למצוא בשפע חלוצים טובים יותר מממנו, אבל פיפיטה של לפני הפציעה בהחלט היה חלוץ מהטופ העולמי ולדעתי הוא אף היה אחד מחמשת החלוצים הטובים בעולם באותה תקופה. גם בעונה שעברה הוא היה חלוץ לא רע בכלל יחסית לקבוצה שמתיימרת להיות מהטובות ביותר בעולם. אין סיבה לחשוב שהוא רחוק שנות אור מלהיחשב כחלוץ מהדרג הראשון, הוא צעיר ורוב הקריירה שלו עוד לפניו. על הנייר לפחות הוא סקורר הרבה יותר גדול מיובטיץ' אם זה מה שארסנל צריכה. הבעיה שבשלושת העונות האחרונות הוא נעלם באופן קבוע במשחקים גדולים למעט שניים-שלושה משחקים פה ושם, אבל באופן כללי אני חושב שאנשים מגזימים קצת לגבי זה שהוא חלוץ די פרווה.
     
  12. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 17, 2010
    Messages:
    3,509
    Likes Received:
    580
    אינני מתכוון לחלוק על הקביעה הזו, אבל כיצד היא רלוונטית לדיון? מאז ההחלמה של היגוואין מהפציעה המדוברת חלפו כבר שלוש שנים, בהן הוא נראה כמו צל של השחקן מ2009. במילים אחרות: אם ארסנל תרכוש אותו מחר, היא לא תקבל את "אחד מחמשת החלוצים הטובים בעולם" אלא חלוץ דרג ב', לכל דבר ועניין (אולי אפילו נמוך מזה).

    1. ב2011/12 היגוואין לא עשה הרבה, מלבד חודש אחד טוב בפתיחת העונה ושניים-שלושה שערים קריטיים מול קבוצות נחותות. נתון הכיבושים המרשים שלו עלול לצייר רושם מוטעה בקרב חובבי הסטטיסטיקה למיניהם, אבל אין סיבה שאנחנו נתנהג כאילו לא צפינו במשחקים של ריאל בעונה שעברה ולא הבחנו כיצד היא שיחקה עם פיפיטה על המגרש ואיך היא נראיתה עם בנזמה.
    2. גם בשיאו, היגוואין היה שחקן שנעלם מהמגרש במשחקים גדולים. כבר הספקת לשכוח את מופע הבלהות שלו מול ליון ואת הקפאון המוחלט בשני הקלאסיקוס של עידן פלגריני?
    3. גונזאלו היגוואין אינו חלוץ מחונן במיוחד: הסיומת שלו טעונת שיפור (בלשון המעטה), המשחק עם הגב לשער כמעט אינו קיים, הדריבל מקרטע, ובאופן כללי - אין אפילו אספקט אחד של המשחק בו הוא נחשב לעילוי בקנה מידה עולמי. יתר על כן, נראה שהוא אינו תורם ערך מוסף לקבוצותיו; קשה לטעון שמדובר במנהיג דגול או בדמות משפיעה במיוחד בחדר ההלבשה. ואם לא די בכך - הוא גם מתאדה באופן קבוע במפגשים מול קבוצות ברמה גבוהה. מהי ההגדרה האולטימטיבית לשחקן כזה, אם לא "פרווה"?
     
    Last edited: May 14, 2013
  13. Gunner_ForeveR Member

    Joined:
    Jul 8, 2008
    Messages:
    1,526
    Likes Received:
    43
    הייתה לי תחושה חזקה שזה הולך להכנס. גם לא הייתה עבירה של ארטטה לדעתי אז אולי הסטטיסטיקה שלנו עם דין היא לא מקרית.

    בנוגע למחצית - שוב אנחנו לא נראים טוב ואני מקווה בשביל ונגר שהוא יצליח לשנות את זה במחצית השנייה.
     
  14. Jack Wilshere Member

    Joined:
    Nov 15, 2007
    Messages:
    5,112
    Likes Received:
    0
    העיקר הניצחון.

    במחצית הראשונה ובתחילת השנייה היו רגעים של ריפיון, עד כדי כך שהיה קשה להאמין שמדובר במשחק חשוב ביותר עבור הקבוצה.

    איזו דרמה תהיה במחזור הסיום. ניוקאסל בחוץ זה תמיד משחק קשה, ולדעתי כל תוצאה אפשרית. טעות קטנה, חוסר ריכוז לרגע, והמקום הרביעי יכול בקלות לחמוק לנו מבין האצבעות. נקווה לטוב.



     
  15. Iker Casillas משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Oct 22, 2011
    Messages:
    1,598
    Likes Received:
    620
    השאלה היא האם הוא מסוגל לחזור להיות אותו חלוץ מ-2010. מצד אחד הוא בגיל צעיר ואין סיבה לחשוב שהוא לעולם לא יחזור להיות אותו שחקן, הרי רונאלדו השמן למשל (לא שאני משווה בין היכולת שלהם אלא רק נותן דוגמה לחלוץ ברמות הגבוהות) עבר פציעה הרבה יותר קשה מזו של היגוואין והוא עדיין היה אחד מהחלוצים הטובים בעולם לאחר מכן. מצד שני, עברו יותר משנה וחצי מאז הניתוח ואפשר לראות ממנו ניצוצות של אותו שחקן לעתים רחוקות מאוד, בטח בעונה הנוכחית. אני לא יודע אם בסופו של דבר הוא יחזור להיות אותו שחקן, אבל זה לא אומר שהוא יישאר חלוץ דרג ב' בשאר קריירתו.

    בקשר לחלק השני של ההודעה שלך:
    1. בעונה הקודמת הוא לא היה חלוץ גרוע. אמנם הוא לא היה שותף להנעת הכדור כמו בנזמה אבל יחסית לדקות המעטות שקיבל הוא בהחלט סיפק את הסחורה ואם אני לא טועה, ממוצע השערים שלו פר דקות היה מהגבוהים ביותר בחמשת הליגות הטובות באירופה, אמנם כמעט כל השערים שלו היו נגד אוסאסונות וסראגוסות אבל יחסית לשחקן ספסל בריאל מדריד זה נתון שכל שחקן יכול להתגאות בו.
    2. השאלה היא איך אתה מגדיר מאני טיים ומשחקים חשובים - משחקים רק נגד קבוצות גדולות או גם משחקים נגד קבוצות בינוניות יחסית אבל במצבים מסובכים שיכולים להכריע את האליפות. אני עדיין לא שכחתי לו את השער ההוא נגד אספניול בעונת קאפלו, או את שער האליפות נגד אוסאסונה בדקה ה-90 שבזכותו זכיתי לאחד מהרגעים המאושרים ביותר בתור אוהד (הפסיאו), או את הפצצה ההיא לחיבורים נגד חטאפה במשחק נגד חטאפה כשפפה ניסה להתנקש בקאסקרו. אפשר גם להוסיף לכך את השער החוקי שנפסל נגד ברצלונה בקאמפ נואו באלופות שהיה פותח את המשחק לגמרי, ואת הבישול והלחימה החסרת פשרות נגד יונייטד באולד טראפורד. בשנים האחרונות הוא כמעט תמיד נעלם במשחקים גדולים, אבל אי אפשר להגיד שהוא לא עשה יותר משניים-שלושה שערים קריטיים נגד קבוצות נחותות.
    3. אני לא חושב שהבנת אותי - אני כן טענתי שהוא חלוץ די פרווה, אבל מפה ועד להגיד שאין בו טיפה של בשר ושהוא חלבי לגמרי זו הגזמה. כל מה שכתבת נכון (למרות שהדריבל שלו לדעתי לא מקרטע יותר מדי), לא מדובר בשחקן בעל אספקט עילאי כלשהו אבל השילוב הנהדר בין מהירות ופיזיות, שתי הרגליים החזקות, הלחימה הבלתי פוסקת בכמעט כל משחק והרצון להוכיח את עצמו למאמן ולאוהדים כל פעם מחדש, זה מספיק כדי להבין שהיגוואין הוא כן שדרוג משמעותי לעומת ז'ירו