ארסנל 2012/2013

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Bender, Aug 11, 2012.

  1. Gunner_ForeveR Member

    Joined:
    Jul 8, 2008
    Messages:
    1,526
    Likes Received:
    43
    ועדיין אני בספק אם אנחנו יכולים לתת פייט לאריות אירופה במשחקים שהם לא ג'ארבג' טיים... כי במאני טיים נכשלנו בכל המשחקים העונה.

    אם ננצח את ואן פוסי בבית זה יפצה על כך.
     
    Last edited: Mar 15, 2013
  2. Gumigum Member

    Joined:
    Jan 13, 2012
    Messages:
    462
    Likes Received:
    0
    אם ננצח אותו באולד טראפורד וגם נשבור לו את הרגל, אני אראה בעונה הזו הרבה פחות מרה וכואבת. ברצינות
     
  3. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Apr 1, 2005
    Messages:
    24,217
    Likes Received:
    6,259
    באולד טראפורד זה כבר לא יקרה, אולי באמירייטס.
     
  4. מזגן Member

    Joined:
    Sep 29, 2011
    Messages:
    4,458
    Likes Received:
    394
    קודם שלא יחרבנו במכנסיים מול סוואנסי אחר כך נדבר על יונייטד.

    אגב ואן פוסי הבנאדם בתקופה לא טובה. וכבש ב10 המשחקים האחרונים שער בודד (ב11 ליצר דיוק). אבל אם נבחן את ה20 האחרונים הוא כבש 8 שזה יותר מיחס שערים של ג'ירו להעונה.
     
  5. Gumigum Member

    Joined:
    Jan 13, 2012
    Messages:
    462
    Likes Received:
    0
    המונטנגרי הנפלא שהיה מקושר אלינו גם שנה שעברה מסומן כמטרה ראשונה לקיץ.
    יצא לי לראות אותו כמה פעמים העונה והוא באמת מרשים, השאלה זה נטו לגבי הסיומת שלו, כמה שערים יש לו העונה?

    אשמח לשמוע כמה המירור אמין וכמה מהר קופצים שם לתרגם שמועות לכתבות?
     
  6. Gunner_ForeveR Member

    Joined:
    Jul 8, 2008
    Messages:
    1,526
    Likes Received:
    43
    המירור לא אמין עד כמה שאני יודע.
     
  7. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Dec 12, 2007
    Messages:
    13,075
    Likes Received:
    5,828
    במקרה אתמול יצא לי לחשוב על העילוי הזה.
    יש אינספור הבטחות בכדורגל, ויובטיץ הוא מהסוג שמוכיח את עצמו למרות הציפיות.
    יוצא לי לראות אותו העונה לא מעט, הוא כבר עם 12 שערים העונה בליגה, שכל שער יותר יפה מהשני.

    עזבו את וונגר, עזבו את ההוצאה, למה שהוא ירצה להגיע אלינו?!
     
  8. Gumigum Member

    Joined:
    Jan 13, 2012
    Messages:
    462
    Likes Received:
    0
    שמע במקרה הזה, אני באמת חושב שגם במצב העגום שלנו היום, מעבר מפיורנטינה מהסריה א' לקבוצה כמו ארסנל בליגה האנגלית זו עליית מדרגה בכל האספקטים, אני לא בקיא בכדורגל האיטלקי יותר מדי אבל הוא זכה בתארים עם פיורה? חוץ מלהרשים את כל העולם ואחותו.

    ארסנל זה מועדון שמגיע כל שנה לשלבים האלה בליגת האלופות ודקות בליגת האלופות ברמות האלה זה לא מה שבוא נאמר יובטיץ' שוחה בו, בלשון המעטה. מה גם שלדעתי החוזה שלו ישתדרג משמעותית. אם וכאשר יגיע, הןא יתמודד מול ג'ירו על המקום בהרכב, לא הייתי אומר שזה מאבק פשוט בשביל הצרפתי.כך שהוא לא יראה את הספסל, למרות עונה ראשונה לא רעה מבחינת ג'ירו, בכל אופן אני לא חושב שזה שאלה שאפשר לענות עליה בקיץ, אלא רק ביולי-אוגוסט ומה שיקרה/לא יקרה בארסנל.
     
  9. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 26, 2011
    Messages:
    14,234
    Likes Received:
    10,043
    Gender:
    Male
    זה בדיוק העניין - אתה לא בקיא - אז למה סתם לכתוב דברים? מיותר לדסקס על העונה הבאה, בטח ובטח כאשר מדובר ב?מועמדים? להגיע אלינו. מדי קיץ אנחנו אחת הקבוצות הכי מקושרות בכדורגל העולמי, ובכל קיץ ארסן ונגר משאיר את הקלפים קרוב לחזה. כמו כן, פיורנטינה העונה הנוכחית היא אחת מהקבוצות היותר אטרקטיביות באירופה ונראה שנוצר שם פרוייקט מעניין וארוך טווח עם מונטלה המוכשר על הקווים. ייתכן שהם יהיו בליגת האלופות בעונה הבאה, וייתכן שלא. כך או כך, יובטיץ? הוא יהלום אמיתי וכרגע הוא נמצא במקום מאוד נוח ומתאים בשבילו. אם הוא יעשה את הקפיצת מדרגה בהמשך הקריירה שלו זה לא יהיה בארסנל הנוכחית לטעמי.

    וסתם טיפ, שווה לצאת לראות כדורגל מדי פעם מחוץ לאנגליה, במקום לרשום באופן קבוע שהגעה לפרמיירליג היא תמיד התקדמות.
     
  10. Gumigum Member

    Joined:
    Jan 13, 2012
    Messages:
    462
    Likes Received:
    0
    זה שהם ייתכן שיהיו בליגת האלופות שנה הבאה זה יפה מאוד וכל הכבוד להם, אבל הם לא עושים את זה בעונה ה15 ברציפות כמו ארסנל, ציינתי שהמועדון כרגע בתקופה עגומה, אבל לעבור מפיורנטינה לקבוצה שמשחקת ברמות עם מטרות כמו של ארסנל זו עליית מדרגה ללא עוררין.
    יתפתח שם הפרוייקט שאתה מקשקש עליו או לא, הוא לא ישחק לצד שחקנים כמו שקיימים בארסנל,ומונטלה הוא לא ונגר אלא ימשיך להיות עם קבוצה שמבדיקה קצרצרה הבנתי למה אתה לא שופך לי את שלל התארים שלה והישגיה בשנים האחרונות.

    סתם חידוד, אני לא בקיא בכדורגל האיטלקי מבחירה, אתה יכול להיות סמוך ובטוח שאני רואה הרבה כדורגל מחוץ לאנגליה.
     
  11. Henry_Tk Member

    Joined:
    Apr 26, 2011
    Messages:
    218
    Likes Received:
    0
    אגב השנה קיים סיכוי גבוהה מאד שלא נגיע לאלופות.
     
  12. Gumigum Member

    Joined:
    Jan 13, 2012
    Messages:
    462
    Likes Received:
    0
    קיים סיכוי אין ספק, גבוהה? לא יודע, יש עוד 30 נקודות בקופה בשביל ארסנל וזה עוד מוקדם, בדיוק בגלל זה אמרתי שלגבי השאלה של Clock End Stand נוכל לענות בצורה בטוחה יותר ביולי-אוגוסט, ויש לי תחושה שלא רק בגלל תוצאות העונה הזו.
     
  13. Bender Member

    Joined:
    Jul 3, 2011
    Messages:
    1,722
    Likes Received:
    0
    שכחתם שיובטיץ' יכול לראות בארסנל מדרגה לקראת מעבר לברצלונה או סיטי או משהו כזה. אני חושב שמעבר לארסנל זה מעבר לקבוצה עם פרופיל הרבה יותר גבוה מרוב הקבוצות בליגה האיטלקית, וזה למרות שהאיכות שלנו יורדת. לא סתם אנחנו מקום 5 בערך ברשימת מועדוני הסופרט השווים בעולם מבחינה כספית. יש לנו שוק גדול מאד של אוהדים, ושם עולמי ענק שלמרות חוסר ההצלחה נשמר יחסית. אלה דברים שאין לפיורנטינה. זה שאולי אנחנו לא ברמה של מאלגה השנה, לא הולך אותם למועדון גדול יותר או מושך יותר משלנו. יובט'ץ עדיין צעיר, וארסנל לא חייבת להיות המועדון הגדול שלו, ולכן יכול להיות שמעבר כזה, לסביבה תומכת ומפנקת יחסית, אך עדיין זרקור העולמי, עדיפה לו על הישארות בפיורנטיה או מעבר חד מידי לקבוצה ענקית בה אם הוא לא ייתן עונה ענקית יזרקו אותו לכלבים. סיטי, ריאל, אפילו ברצלונה יכולות לקנות שחקן ב25 מיליון יורו ואם הוא לא יעבוד פשוט לזרוק אותו לספסל ולמכור אחרי שנתיים כאשר הקריירה שלו חצי מחוסלת. בארסנל יתנו לו הרבה יותר תמיכה, ועדיין הוא יוכל לעבור הלאה כמו שעשו אחרים כשזה יהיה רלוונטי.
     
  14. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 26, 2011
    Messages:
    14,234
    Likes Received:
    10,043
    Gender:
    Male
    מבדיקה קטנטנה גם ארסנל לא זכתה בשום תואר במהלך השנים האחרונות.

    הדיון הזה איננו רלוונטי ממספר סיבות ואין טעם להמשיכו. לפעמים עדיף לא לכתוב מאשר לבלבל את הביצים.
     
  15. Gumigum Member

    Joined:
    Jan 13, 2012
    Messages:
    462
    Likes Received:
    0
    נאה דורש נאה מקיים.

    אני מתקשה להאמין שניהלתי איתך מי תהווה ''חממה'' טובה יותר ליובטיץ' בין פיורנטינה או ארסנל
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

    בכל אופן : Team in full: Fabianski, Jenkinson, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Arteta, Diaby, Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Walcott, Giroud.

    Substitutes: Szczesny, Vermaelen, Gibbs, Coquelin, Rosicky, Ramsey, Gervinho

    שוב ורמאלן ושסז'ני בחוץ, זה עדיין Breather לפולני?!
     
    Last edited: Mar 16, 2013