ארסנל 2012/2013

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Bender, Aug 11, 2012.

  1. Mellow29 Kopite

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    9,072
    Likes Received:
    3,608
    בנדר, אם אתה שואל אותי אז הודעה שאומרת ש"אנחנו צריכים לנצח את בלקבורן בכל מקרה, גם אם יהיה שיפוט רע" היא הרבה פחות טיפשית מהודעה שאומרת ש"מייק דין נולד במרסיסייד, זה קרוב ללנקשייר, הפסדנו בכמה משחקים איתו - כנראה שהוא ידפוק אותנו מחר, מ.ש.ל".
     
  2. Gunner_ForeveR Member

    Joined:
    Jul 8, 2008
    Messages:
    1,526
    Likes Received:
    43
    זאת הייתה הכוונה שלי, Bender, ונראה לי שהבנת אותה ממילא... אלא אם נראה תצוגת שיפוט כמו בצ'לסי-ברצלונה לפני כמה שנים. אבל באמת מיותר להתחיל לדאוג מהשיפוט שיהיה, כי אם לא ננצח בגלל איזה טעות או שתיים של מייק דין כנראה שיש גם בעיה בקבוצה. ואני כמובן לא מזלזל בבלקבורן. אבל עדיין אנחנו צריכים לנצח אותה בבית בלי יותר מדי בעיות גם אם היא תקבל מתנה או שתיים מהשופט.
     
    Last edited: Feb 15, 2013
  3. Gumigum Member

    Joined:
    Jan 13, 2012
    Messages:
    462
    Likes Received:
    0
    57:7 - זה רק מאזן שערים מול הספיגות של באיירן העונה בבונדסליגה. רק אומר.
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
     
  4. Bender Member

    Joined:
    Jul 3, 2011
    Messages:
    1,722
    Likes Received:
    0
    כמובן שלא נכנסת לקרוא את הניתוח על המשחקים שלנו איתו בקישור שנתתי. זה שאמרת בזילזול "הפסדנו כמה משחקים איתו" כאילו זה כול הניתוח עליו אומרת דרשני. באת להגיב רק כדי להגיב - יצאת טרול.

    אני רק הצבעתי על תופעה, שאומרת שמשחקים שדין שופט (והוא אחד השופטים שהכי הרבה שופטים אותנו) מסתיימים באחוזי הפסד גבוהים דרמטית ואחוזי ניצחון נמוכים דרמטית. 7% ניצחונות לעומת 60% בכלל השופטים למשל. וכן, כאשר יש לך כאלה מספרים יוצאי דופן, העובדה שהשופט הזה מגיע מאותו אזור במדינה בה, ותקן אותי אם אני טועה, יש משמעות גדולה לאזור שממנו הגעת (משמעות חברתית), היא רק עוד פרט מחשיד.

    עכשיו זה אולי לא משנה מאיפה מגיע השופט, אבל איך זה שלמרות שרבע מהליגה מגיעה מלונדון, יש אולי שופט אחד שמגיע מלונדון? לעומת רוב גדול כולל הנשיא הקודם והחדש שמגיעים מלנקשייר או משהו כזה? השופטים מוטים לכיוון הקבוצות הצפוניות וזה ברור לגמרי לדעתי.

    וכול זה למרות שהשנה ארסנל זוכה ליחס מאד חיובי באופן יחסי בטעויות שיפוט, ואני מודה בזה בפה מלא. השנה ארסנל קיבלה נקודות לא מעטות בגלל טעויות שיפוט, אבל השנה הזו יוצאת דופן ביחס לעשר (+) השנים בהם אני עוקב אחרי הקבוצה.

     
  5. Bender Member

    Joined:
    Jul 3, 2011
    Messages:
    1,722
    Likes Received:
    0
    אתה אמרת:

    "אם החלטת שופט תמנע מאיתנו ניצחון"

    מה יותר ברור מזה? לא אמרת שיפוט בינוני, שיפוט לרעה, אמרת בפירוש שההחלטה שלו תגרום לנו לא לנצח! כמה אפשר לסבן בן-אדם? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
     
    Last edited: Feb 16, 2013
  6. מזגן Member

    Joined:
    Sep 29, 2011
    Messages:
    4,458
    Likes Received:
    394
    דין שמין. קבוצה בסדר גודל של ארסנל צריכה לבוא ולפרק קבוצה בסדר גודל של בלקבורן. ולא מעניין אותי כמה שחקנים עם נסיון פרמיירליג יש להם. גם לג'רביאס ושמאח יש נסיון פרמיירליג.
    אם לא מנצחים שם זה על השחקנים שלא רצו מספיק ועל המאמן שעשה הכל כדי לחבל בנסיון לנצח.
    מבחינתי אין פה תירוצים לא שופט לא פציעות ולא נעליים. צריך להיות נחושים קליניים לעלות בהרכב חזק וללכת בכל הכח. לרוץ הרבה יותר מהם כי אנחנו יותר חזקים פיזית לשתק אותם בכל חלקי המגרש כי אנחנו עדיפים טקטית ולא לתת להם שניה של מנוחה ומקום לזוז כי אנחנו קבוצה עדיפה בהרבה.

    אין שום סיבה שבעולם שאנחנו לא ננצח ובהפרש קבוצה שממוקמת 23 מקומות מתחתינו. ואם הם ירצו יותר ירוצו יותר ילחצו יותר ויקריבו יותר זה לא יקרה. המשחק הזה הוא באחריות השחקנים בדיוק כמו שזה באחריות המאמן. שצריך להעביר מסר ברור בלי יוצא מן הכלל לקבוצה שלו. ששום תוצאה חוץ מנצחון לא תתקבל ושראשים יערפו אם וכאשר שחקן של בלקבורן בעמדה מקבילה יראה יותר נחישות ומחוייבות וMental strength משחקן ארסנל. תודה לאל הכדורגל שהדוגמה המובהקת ביותר לזה ה"אל גאוצ'ו" סנטוס כבר לא בקבוצה ואין שום סיבה ששחקן אחר לא יראה ויבין את הסיבה לכך.

    לאן הגענו? לדבר על השופט עוד לפני שהמפגש מול יריבה נחותה בהרבה בכלל התחיל. זה לא יותר מנסיון להכין את הקרקע לאפשרות שבלקבורן תבעט אותנו כמו שברמינגהם וברייטון בעטנו אותנו ממפעלים. גישה בכיינית תבוסתנית וחשיבה של קבוצה קטנה ומתבכיינת.
     
    Last edited: Feb 16, 2013
  7. Gunner_ForeveR Member

    Joined:
    Jul 8, 2008
    Messages:
    1,526
    Likes Received:
    43
    ומה ההבדל בין "שיפוט לרעה" ל"החלטת שופט שתמנע מאיתנו ניצחון"? בשיפוט לרעה כנראה שתהיה איזו החלטה של דין על פסילת שער חוקי או אדום שלא היה בצד שלנו, אבל גם במקרים כאלה אנחנו צריכים לנצח את בלקבורן בבית, עם כל הכבוד, וזה לא תירוץ. ולהכין את הקרקע לקראת שיפוט רע זה די מיותר לדעתי, אולי כל הסטטיסטיקות האלה הן סתם מקריות ובסוף יהיה היום שיפוט ביתי ומה תגיד אז...? וגם ככה אני רואה שכבר 2 אנשים מחזקים אותי פה, אז אין לי מה להוסיף.
     
  8. GentlePunter Member

    Joined:
    Dec 4, 2012
    Messages:
    2,023
    Likes Received:
    425
    Gender:
    Male
    למה ללכת רחוק? מה רע בתצוגת האימים והשוחד של מאסימו בוסאקה מ-2010 כדוגמא מנצחת?
     
  9. GentlePunter Member

    Joined:
    Dec 4, 2012
    Messages:
    2,023
    Likes Received:
    425
    Gender:
    Male
    וונגר משחק אותה אבו-עלי היום. נקווה שלא ניאלץ לשלוף את הממחטות ולהתקשר לער"ן בסופו של יום.

    Szczesny, Coquelin, Vermaelen, Koscielny, Monreal, Diaby, Rosicky, Arteta, Gervinho, Ox-Chamberlain, Giroud

    ספסל: Mannone, Sagna, Ramsey, Wilshere, Cazorla, Walcott, Podolski
     
  10. alonje Member

    Joined:
    Jun 29, 2007
    Messages:
    273
    Likes Received:
    7
    הזדמנות מצויינת לדיאבי, רוזיצקי ואוקס להראות שיש להם מה לתרום. מקווה שירשימו.
    המשחק הזה גם עשוי לחזק את הביטחון של צ'סני, ג'יקו, וקוס שזקוקים לזה.
     
  11. מזגן Member

    Joined:
    Sep 29, 2011
    Messages:
    4,458
    Likes Received:
    394
    טוב אני חותם על עצמי אומלל של בלקבורן וזהו. חבורה בינונית של שחקנים בלי יתרון אמיתי כל בלקבורן הגרועה והחסרת מושג.

    מילה טובה לקוקלאן וארטטה עד עכשיו.
     
  12. A. Arshavin Member

    Joined:
    Apr 26, 2007
    Messages:
    4,938
    Likes Received:
    0
    ג'רביניו היה חייב, פשוט חייב, לשים את זה
     
  13. מזגן Member

    Joined:
    Sep 29, 2011
    Messages:
    4,458
    Likes Received:
    394
    החלוץ הכי טוב באליפות באפריקה בהחלט היה צריך לשים את זה.
     
  14. RosDror Member

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    285
    Likes Received:
    0
    עוד גביע ששצ'זני לוקח לנו. סעמק ערס, תביא כבר שוער!
     
  15. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    80,049
    Likes Received:
    26,975
    Gender:
    Male
    ארסנל עשתה טרנפורמציה מהדחות מאכזבות בגביעים להדחות מבישות.
    פשיטת רגל מקצועית מוחלטת של ונגר. נדמה כי כל עונה נשברים שיאי ביזיון חדשים בארנסל.