אקטואליה

Discussion in 'פורום אוף טופיק' started by Der Kaiser, Apr 1, 2011.

  1. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    69,244
    Likes Received:
    14,931
    Gender:
    Male
    שכנים בעייתיים, מחסור במשאבי טבע, ריחוק גיאוגרפי מאירופה
     
  2. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Dec 28, 2004
    Messages:
    20,821
    Likes Received:
    5,269
    אדם מושחת ושקרן כרוני הצליח למכור את התדמית של מישהו שלקח גיהנום והפך אותו לגן עדן. טוב, בשביל זה שלדון מממן את ישראל היום.
     
  3. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    69,244
    Likes Received:
    14,931
    Gender:
    Male
    לא אמרתי בשום מקום שהוא שיקם את המדינה, גם אולמרט ושרון שקדמו לו עשו עבודה מצויינת(שרון נעזר מאד בשר אוצר מעולה בשם נתניהו) ואני אגיד עליו בדיוק אתה שאמרתי על שניהם-ברגע שיש כתב אישום הוא צריך ללכת הביתה
     
  4. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Dec 28, 2004
    Messages:
    20,821
    Likes Received:
    5,269
    אני מסכים איתך בכל מילה (לרבות נתניהו כשר אוצר מצוין שקיבל החלטות קשות אך מוצדקות), אבל אוסיף עניין אחד שנוגע לביבי: המאמץ להחליש את שומרי הסף, לפגוע בתקשורת בטיעון שהוא רק מנסה לאזן אותה (ומתגאה בזה שניסה לסגור את ערוץ 10 והלך לבחירות על חוק ישראל היום, כאילו שזה לזכותו), למנות אנשים שיהיו נאמנים קודם כל לו, ההשחרה של כל מי שמתנגד לו, המאמץ המתמשך ליצור פילוג בין אזרחי ישראל. ועכשיו גם הניסיון להלבין נורמות לא ראויות (נעזוב כרגע את ההגדרה "שחיתות") לאיש ציבור.

    הוא לא ראש הממשלה המושחת הראשון, אבל אני לא זוכר ראש ממשלה, מימין או משמאל, שגורם נזק כזה. שמשקיע כל כך בשמירה על כיסאו, ולעזאזל עם כל השאר.
     
  5. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    69,244
    Likes Received:
    14,931
    Gender:
    Male
    איך בדיוק ביבי מפלג את העם?
     
  6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Dec 28, 2004
    Messages:
    20,821
    Likes Received:
    5,269
    לא את העם. את האזרחים. מהשמאל שכחו מה זה להיות יהודים, דרך הערבים נוהרים לקלפיות, והשמאל והתקשורת מנסים לבצע הפיכה שלטונית, וההתקפות נגד המשטרה. ואני מדבר רק על מה שיוצא מפיו ולא על מה שיוצא מפי כל חבורת הזבל שברשימת הליכוד, שלא מופרך להניח שלפחות חלק מהדברים באים מדפי המסרים שיוצאים מלשכת ראש הממשלה.

    בסופו של דבר, זו המדינה של כולנו. ערבים, שמאלנים, ימנים. והמשטרה - שפגמים רבים לה - היא המשטרה של כולנו. והתקשורת היא יסוד חשוב במדינה דמוקרטית. זו לא המדינה של ביבי ומי שתומך בו, כשכל השאר אויבים, בוגדים ומסכני עתידה.
     
  7. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    69,244
    Likes Received:
    14,931
    Gender:
    Male
    לא מבין איפה הפילוג. מה שהוא אומר על התקשורת נכון אמת אמת, היא משלבת כוחות יום אחרי יום כדי לפגוע בו, אגב הרבה לפני פרשיות השחיתות. מה הקשר לפילוג? ה״ערבים נוהרים״ היתה אמירה לא במקום אבל לא רק שהוא התנצל עליה, מאז הוא לא חזר על אמירה כזאת וגם לא מפסיק להגדיל את התקציבים למגזר הערבי. מעבר לזה אני לא זוכר אף אמירה מפלגת שלו ב-9 שנים שהוא רוה״מ. בעצם אני כן זוכר לאחרונה את ״השמאל שכח מה זה להיות יהודי״ רק שמי שאמר את זה היה אבי גבאי
     
  8. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Dec 28, 2004
    Messages:
    20,821
    Likes Received:
    5,269
    ומה לגבי חבורת הזבל שהוא מנהיג, שעושה בשבילו את העבודה המלוכלכת?

    אתה לא רואה איך נראית המדינה הזו? איך השמאל הפך (לא בעיני כולם, כמובן) במקום ליריב אידאולוגי, לאויב, בוגד?
     
  9. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    69,244
    Likes Received:
    14,931
    Gender:
    Male
    כן רק שאתה אמרת שביבי מפלג
     
  10. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Apr 1, 2005
    Messages:
    24,217
    Likes Received:
    6,259
    השמאל הישראלי בכלל ומפלגת העבודה בפרט הרוויחו את השנאה כלפיהם בפריפריה ביושר ובעבודה קשה, בזכות עשורים של דיכוי, הסללה, גזענות והתנשאות. ביבי הוא אשף תקשורת והוא יודע לשחק על זה אבל הוא לא המציא יש מאין.
     
  11. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    69,244
    Likes Received:
    14,931
    Gender:
    Male
    ההסללה לא הפריעה לרבין לעלות לשלטון, ולא לברק ולא לשרון בגרסה השמאלנית שלו. השמאל מפסיד בבחירות בגלל שהרעיונות שהוא מציע נרקבו מזמן. בגלל שבסוגיית הפלסטינים/סודנים/בדואים בנגב הוא תמיד מוצא את עצמו בצד הנגדי, והעם בצדק מרגיש ניכור אליו. ברור שהאשכנזיות וההתנשאות מוסיפים עוד דלק, אבל זה לא העיקר. השמאל לא הפסיד בבחירות בגלל יאיר גרבוז בקיצר.
     
  12. Gass12 Member

    Joined:
    Apr 8, 2007
    Messages:
    7,339
    Likes Received:
    468
    Gender:
    Male
    השמאל של היום הוא פוסט ציוני. שקרן בוגדני נכלולי וגרידי.
    החמור מכל שהוא קודם ולפני הכל נגד ביבי גם במחיר שהמדינה נדפקת מזה.
     
  13. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Dec 28, 2004
    Messages:
    20,821
    Likes Received:
    5,269
    מעבר לכך שאינני חוזר מדבר שאמרתי על נתניהו ומעשיו בעבר, שים לב כיצד השתכללו הדברים. הוא כבר לא צריך לומר. הדברים נכתבים בישראל היום, שכמובן אין לו שום קשר אליו. הדברים נאמרים על ידי אנשי ליכוד כמו מירי רגב, יריב לוין, קרא האוויל ודוד אמסלם, שכמובן אין לו שום קשר למינוי שלהם לתפקידים שונים או יכולת להורות להם לחדול אחרת יודחו.

    פעם הדברים נעשו ישירות, מפיו (ועדיין קורים פה ושם, בעיקר בעניין המשטרה בתקופה האחרונה). בשנים האחרונות השיטה הפכה חכמה יותר והדברים יוצאים מפי אחרים. אבל הקול קול ביבי. וחשוב מכך - הוא בעל הסמכות, הוא ראש המפלגה, הוא ראש הממשלה. והוא זה שלא עושה דבר בעניין. שתיקה כהסכמה. ובמקרה זה, דף מסרים.
     
  14. FelaKaT Member

    Joined:
    Feb 9, 2006
    Messages:
    4,752
    Likes Received:
    740
    קצת באיחור, אבל הקטע עם אמסלם מביך ברמות. אני לא זוכר אמירה כל כך הזויה הרבה זמן ולא חסרים לנו אמירות הזויות מהכנסת הזאת או אלו שקדמו לה .

    לגבי ביבי - לדעתי המשטרה טיפסה על עץ גבוה מדי וזה יכול להוביל לקריסת התיקים . המלצה להפרת אמונים הייתה עושה עבודה טובה יותר כאן אבל ככה זה שהמשטרה עסוקה בפוליטיקה.
    בכל מקרה, העו"ד של ביבי לא עשה עבודה טובה אתמול בריאיון ליונית לוי אתמול קיבלתי את הרושם שיש דברים שמסבכים את ביבי - בעיקר הסיפורים עם ערוץ עשר וישראל היום .
     
  15. מזגן Member

    Joined:
    Sep 29, 2011
    Messages:
    4,458
    Likes Received:
    394
    מזה טיפסה על עץ גבוה. המשטרה מלקטת ראיות וממליצה על מה שיש בידה. על הפרקליטות להחליט על איזה עץ לטפס משם.

    אני לא מבין מה ההמולה סביב פרסום המלצת המשטרה. כך נעשה גם במקרה של ליברמן. גם במקרה של ליברמן ההמלצה היתה באופן כללי פחות או יותר מילה במילה זהה להמלצה נגד נתניהו.
    מצד שני לא ברור אז גם מה ההמולה סביב ההמלצה בדבר חפותו הרי שליברמן זוכה.

    לגבי נתניהו והסיגרים והשמפניות. נתניהו הוא לא יורשו של בגין שהתגורר בדירות צנועות והצטלם ישן במטוס נוסעים רגיל. הוא היה נהנתן עוד מהקדנציה הראשונה שהיתה מתי? לפני 20 שנה? כמו טראמפ הבוחרים יודעים היטב עם מה יש להם עסק והמגרעות מקובלות עליהם. בשיטה הקיימת ראש מפגלה של 30 מנדטים שמזמין שמפניות וסיגרים בשווי שיכול להאכיל אוגדה של חיילים מנהל את המדינה.

    השאלה מבחינה משפטית מה יש שם? ואת זה נדע מתי? שלושה חודשים?