| ברוך הבא,אורח ( התחבר | הירשם ) [שלח הודעת אישור בדוא"ל פעם נוספת] | הפוך לדף הבית הוסף למועדפים חיפוש רשימת משתמשים תקנון |
| (265) « ראשון ... 109 110 111 112 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| קינג לדלי |
פורסם ב: Oct 28 2009, 10:29 AM
|
![]() ניסים כהן קבוצה: משתמשים רשומים הודעות: 16308 משתמש מספר: 2990 תאריך הצטרפות: 13-February 05 |
ראיתי רק חצי שעה ראשונה מהמשחק שלכם ושוב התרשמתי מוולבק.
הבחור לא ממש חלוץ אלא יותר קשר קדמי ויש לו התנהלות מרשימה עם הכדור. הוא מלטף את הכדור בצורה קלילה ומשחק עם הראש למעלה. לדעתי הוא כשרון ממש גדול שיכול להתפתח לשחקן הרכב ביונייטד. אחרי הגול שלו הוא השתלט נפלא על כדור אבל הראה אנוכיות כשלא מסר לאואן שכעס עליו מאוד. יש עליו מין דאווין כזה אבל אגו במגרש זה אף פעם לא רע מול המגינים שמולך אבל לא טוב מול החברים לקבוצה שלך. -------------------- ![]() |
| k_700 |
פורסם ב: Oct 28 2009, 12:17 PM
|
||
|
שחקן בוגרים קבוצה: משתמשים רשומים הודעות: 1141 משתמש מספר: 9283 תאריך הצטרפות: 20-October 07 |
לא ממש. התפקיד הטבעי של וולבק זה חלוץ. הוא גבוה, מהיר, יש לו סיומת לא רעה בכלל ותנועה טובה. לא פעם פרגי ראינו את וולבק משחק גם על הקו אבל על פי רוב הוא שיחק בימין. היום פרגי ניסה מערך מעניין מאוד כשלמעשה הוא הציב את אוברטן שהוא קיצוני ימני טבעי בימין ואת וולבק בשמאל. אוברטן מאוד מרשים בעיקר בקבלת ההחלטות שלו. הוא לא פחד לנסות לפרוץ דרך האגף ודרך האמצע כשהיה צריך. דבר מעניין נוסף זה השילוב של רפאל בתור קשר אחורי. קצת הופתעתי בהתחלה אבל אחר כך הבנתי את הרעיון. לבארנסלי אין שחקני מרכז יותר מדי מפחידים ופרגי רצה לנצל את הטכניות של אנדרסון ורפאל ביחד עם הבעיטה הטובה של רפאל לשער וכמובן את ההתלהבות שלו כשהוא מפעיל לחץ על שחקני היריבה. לטעמי השחקן החלש במגרש היה ולא בפעם הראשונה, מאקיידה. הבחור בקושי הורגש ויש תחושה שההילה סביבו מהעונה שעברה רק ניפחה לו את האגו הבנאדם חייב לחזור לקרקע. -------------------- ז ויפרוש קנטונה וייתן ה' את יונייטד ביד ארסנל ותזכה ארסנל בליגה ובגביע בשנה אחת ח ויאמרו בני יונייטד סר חיננו בעיני ה' ואנו מוכים ומושפלים ואיש לא יושיענו ט ויוועץ פרגוסון ויביא לעיר את סתאם ואת יורק ואת ייספר בלומקוויסט י ויתעודדו בני יונייטד ויאמרו לעשות מלחמה בבני ארסנל וסולשיאר עימהם יושב ספסל יא ויבואו בני מרסיסייד משחק הגביע לעיר ויוליכו אחת אפס והשמש חישבה לשקוע יב ויעלה סולשיאר למלחמה וישווה יורק והזמן מועט יג ויתגבר סולשיאר ויבקיע שער מרסיסייד ויאמינו בני יונייטד מאד ויאמרו: מי יוכל לנו כי בכל צרה וישלח לנו ה' את פרגוסון והוא ישלח לנו את סולשיאר והוא מצילנו מכל צרה {שופטים, ד'}
|
||
| אמיר ע |
פורסם ב: Oct 28 2009, 01:34 PM
|
|
ניסים כהן קבוצה: משתמשים רשומים הודעות: 6719 משתמש מספר: 2785 תאריך הצטרפות: 28-December 04 |
דווקא חשבתי שמאקדה היה בסדר גמור ועשה כמה דברים יפים למרות שלא ממש הגיע למצבים. השירות של הקישור לחלוצים לא היה מי יודע מה.
|
| Dimitar Berbatov |
פורסם ב: Oct 28 2009, 02:48 PM
|
![]() eric cantona קבוצה: משתמשים רשומים הודעות: 6392 משתמש מספר: 7288 תאריך הצטרפות: 17-January 07 |
אני מאוד מחזיק מוולבק ודווקא אתמול, למרות השער והאיום התמידי שהוא היווה על השער של בארנסלי, לדעתי, הוא לא היה במיטבו וזה אומר הכל. יכול להיות שאני מגזים, יכול להיות שפורחים לי כרגע מספר שמות מהראש אבל לטעמי וולבק הוא הכישרון הכי גדול שצמח באקדמייה שלנו מזה הרבה שנים. אפילו אגדיל ואומר הכישרון הכי גדול מאז "תור הזהב". נכון שזה לא אומר הרבה, יש אינספור דוגמות לכישרונות גדולים שגמרו בקיימברידג', אבל יש לו משהו אחר לוולבק. אני מאמין שהוא יהפוך לשחקן הרכב בעוד מספר שנים.
הודעה זו נערכה ע"י Dimitar Berbatov ב Oct 28 2009, 02:49 PM -------------------- ![]() Money can't buy me mentality |
| פול סקולס |
פורסם ב: Oct 28 2009, 04:49 PM
|
||
![]() Alex DeLarge קבוצה: משתמשים רשומים הודעות: 1680 משתמש מספר: 5396 תאריך הצטרפות: 9-April 06 |
השנה לא ראיתי אותו יותר מידי, אבל הרושם החזק ביותר שלי ממנו מהשנה שעברה הוא, שהוא מוכשר, בעל ביטחון עצמי חוצפה שלפחות אני מפרש כחיובית, אבל יש בו משהו ילדותי כזה של עוד דריבל, התעקשות מיותרת, לא לשחרר כדור פשוט בזמן. ימים יגידו. אני מחזיק ממנו יותר מאשר מ-מקאדה, אפילו שהתפקיד שלהם לא זהה... -------------------- ![]() |
||
| ג'וני אוונס |
פורסם ב: Oct 28 2009, 06:25 PM
|
|
שחקן ילדים קבוצה: משתמשים רשומים הודעות: 31 משתמש מספר: 12136 תאריך הצטרפות: 13-May 09 |
דיבורים בדיילי מירור שבינואר סילבה ווייה יגיעו בעד 40 מיליון ליש"ט, למרות שאני מקווה שזה יקרה קשה לי להאמין שהעסקה תתבצע. ולנסיה לא פרייארים והשוק קצת איבד שליטה בסכומים שלו.
-------------------- [QUOTE]I came, I saw, I conquered[
![]() |
| Dimitar Berbatov |
פורסם ב: Oct 28 2009, 06:29 PM
|
![]() eric cantona קבוצה: משתמשים רשומים הודעות: 6392 משתמש מספר: 7288 תאריך הצטרפות: 17-January 07 |
מיותר אפילו להתייחס לכך. אמנם מצבה של ולנסיה מבחינה כלכלית לא מזהיר אולם הסיכויים שהעטלפים סירבו להצעות כה מפתות על שניהם רק בשביל למכור אותם ב-40 מיליון פאונד קלושים. יותר הגיוני שכל אחד ימכר ב-40 מיליון פאונד ושלא זה ולא זה יגיע לאולד טראפורד.
ניר, יש אמת במה שאתה אומר. וולבק ילד, יקח לו זמן לשחרר את הכדור יותר מהר, לשחק יותר פשוט, בלי התחכמויות. סמוך על פרגי. ותסכים איתי שגם עכשיו קבלת ההחלטות שלו טובה בהרבה מזו של נאני והוא משחרר את הכדור יותר מהר ממנו. וזאת כבר נקודת מוצא לא רעה בכלל הודעה זו נערכה ע"י Dimitar Berbatov ב Oct 28 2009, 06:36 PM -------------------- ![]() Money can't buy me mentality |
| משה אוחיון |
פורסם ב: Oct 29 2009, 01:06 AM
|
||
![]() ניסים כהן קבוצה: משתמשים רשומים הודעות: 6204 משתמש מספר: 137 תאריך הצטרפות: 8-August 02 |
כניראה שראינו משחקים שונים. וולבק היה מהחלשים במגרש. את השליטה המדהימה שלו בכדור, את הנגיחה שהוא כבש, כל אלה דברים שאנו מכירים אצל הבחור ויודעים שיש לו. לא חושב שצריך להשתלולל משמחה או לתת לבחור קרדיט על הדברים שכולנו יודעים שהוא יודע לעשות. בשלב הזה אנחנו מצפים מוולבק לבגרות ולשיפור ביכולת. וולבק חשב במשחק קודם על וולבק, אחר כך על וולבק, לאחר מכן עוד קצת על וולבק, ובסוף, אם הוא נתקע ועומד לאבד את הכדור על החברים שלו. כל הצילומים מקרוב על אואן הראו שמייקל מאוד כועס על הילד שפעם אחר פעם לא מוסר או לא סופר את אואן. לא משנה כמה כישרון יש לך, אתה לא עולה לשחק בהרכב הפותח של יוניטד בשביל לטפח את האגו שלך ובשביל לקדם רק את עצמך. אם וולבק משחרר חצי מהמסירות במצבים שהיו לו המשחק נגמר כבר במחצית הראשונה. אם להגיד את האמת, אחרי שכבר עבר את טבילת האש בשנה שעברה ציפתי ממנו להרבה יותר בגרות ולסגנון אחר לגמרי של משחק. מי שהסכים איתי היה פרגוסון שבשלב מסוים קלט את הקטע ומיהר להושיב את הילד בספסל. חבל שככה נראים הדברים כי לילד יש המון כישרון... -------------------- ![]() |
||
| אמיר ע |
פורסם ב: Oct 29 2009, 01:11 AM
|
|
ניסים כהן קבוצה: משתמשים רשומים הודעות: 6719 משתמש מספר: 2785 תאריך הצטרפות: 28-December 04 |
וולבק הורד לספסל בגלל פציעה, לא בגלל שום דבר אחר. אם עברנו את רונאלדו, אנחנו בטח לא נתחיל להוריד את וולבק לספסל רק בגלל שהוא צריך זמן כדי ללמוד. נכון, אואן לא היה מרוצה כשהוא לא מסר לו במצב אחד וכשהוא "גנב" לו נגיחה במצב אחר, אבל לא צריך להגזים. בסך הכל הוא שיחק די טוב.
|
| משה אוחיון |
פורסם ב: Oct 29 2009, 01:23 AM
|
||
![]() ניסים כהן קבוצה: משתמשים רשומים הודעות: 6204 משתמש מספר: 137 תאריך הצטרפות: 8-August 02 |
אמיר, כמו רונאלדו בתחילת דרכו ובדיוק כמו נאני וולבק כרגע חושב יותר מידי על עצמו. יכול להיות שזה הגיל, האובר רצון להוכיח את עצמו עד שסוף סוף הוא מקבל הרכב ביוניטד אבל לדעתי הוא היה אובר אנוכי ביותר מידי מקרים. מה שבמיוחד מעצבן אותי, בדיוק כמו אצל נאני, שהוא יכול לשחק טוב יותר, שוטף יותר, מהר יותר, מדויק יותר מבחינת משחק המסירות והשיתוף של החברים. אני באמת האמנתי שהמשחק בגביע הליגה יהיה הצהרה לפרגי הנה אני כאן ואני כבר עכשיו לא פחות טוב מאואן כאופציה על הספסל. במקום זה קיבלנו הצהרה משחקן שמשחק לבד ופוגע בקבוצה עקב כך. חבל. נ.ב אחד מהחלומות שלי השנה, בכל הרצינות, זה לזכות בגביע הליגה. מעבר לעובדה שמדובר בתעודת כבוד לשחקנים הצעירים שלך (הרגשתי הרבה גאווה בשנה שעברה) אני כל כך רוצה לראות את גארי נוויל מרים השנה גביע לאחר שהיה שותף פעיל לזכייה בגביע כקפטן. נכון שמדובר בגביע השלישי בחשיבותו באנגליה, אבל זה החלום שלי, גארי עם סרט הקפטן אחרי 90 דקות של כדורגל בוומבלי מרים גביע השנה. גם אם מדובר "רק" בגביע הליגה. -------------------- ![]() |
||
| THE STRETFORD END |
פורסם ב: Oct 29 2009, 02:05 PM
|
|
ניסים כהן קבוצה: משתמשים רשומים הודעות: 16483 משתמש מספר: 1710 תאריך הצטרפות: 11-June 04 |
משה
אם תשים לב להילוך חוזר מהזווית של על הקו תראה שוולבק לא ראה את אואן כי הוא לא הסתכל הצידה, עצר את הכדור(כמו גדול)והיה מרוכז בלהסתכל לכיוון השער, אואן גם הגיע יחסית באיחור וגם לו וולבק היה מחפש למסור לו היו שם כבר שלושה שחקני הגנה. חלוץ תמיד יהיה אנוכי יותר וללמוד מתי אפשר ומתי פחות זה רק עם הזמן, לא צריך לעשות עניין מכל החלטה וגם אם היא רעה(והיא לא היתה כזו,הבחור 5 מטר מהשער עם הכדור ברגל,שיבעט,פעם הבאה זה יהיה בפנים) ומעבר לזה,אם חיפשת הצהרה שלו לפרגי,הנה אני כאן ובכן,הוא כבש,עוד פעם והוא עושה זאת במספרים יפים יחסית למספר הדקות או ההזדמנויות שהוא משחק ועבור חלוץ זו ההצהרה הכי טובה שיכולה להיות. מעבר לשער,בכל פעם שהוא היה מעורב בהתקפה,כשהכדור היה ברגליים שלו,כל המשחק שלנו היה הרבה יותר "חי"וכשהוא מאבד כדורים הוא תמיד נותן את הספרינט בכדי לחטוף אותם בחזרה, הוא בדרך הנכונה. -------------------- Champions of England
Champions of the World Never felt more like singin the blues, you spend 200 million and still fuckin lose, ci-teh, you got me singin the blues http://www.youtube.com/watch?v=M4tIhcqIhfA&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=_l2fn3oPrec&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=_RC2z68WDcA&feature=related |
| Michael Carrick |
פורסם ב: Oct 29 2009, 06:47 PM
|
![]() Ole Gunnar Solskjaer קבוצה: ראשי פורום הודעות: 9207 משתמש מספר: 3259 תאריך הצטרפות: 1-April 05 |
http://soccernet.espn.go.com/news/story?id...england&cc=4716
במשחק מול בארנסלי כריס פוי שלף לפאביו דה סילבה כרטיס צהוב שהגיע לרפאל, יונייטד מערערת. -------------------- ![]() |
| אמיר ע |
פורסם ב: Oct 29 2009, 07:34 PM
|
|
זה היה בלתי נמנע. מצחיק שזה קרה באחת הפעמים הראשונות שהשניים על המגרש בו זמנית.
|
| טומי טיילור |
פורסם ב: Oct 29 2009, 07:37 PM
|
||
![]() שחקן נוער קבוצה: משתמשים רשומים הודעות: 311 משתמש מספר: 2625 תאריך הצטרפות: 7-December 04 |
אם פאביו יזוכה מהצהוב, האם רפאל יקבל אותו? -------------------- !!!GLORY GLORY MAN UNITED
|
||
| Michael Carrick |
פורסם ב: Oct 29 2009, 07:57 PM
|
![]() Ole Gunnar Solskjaer קבוצה: ראשי פורום הודעות: 9207 משתמש מספר: 3259 תאריך הצטרפות: 1-April 05 |
אני מניח שכן.
ועוד משהו שכתוב בכתבה-פיטרבורו ודארן פרגוסון השאילו את בן איימוס לחודש. -------------------- ![]() |
| George Best |
פורסם ב: Oct 30 2009, 02:45 PM
|
![]() Belfast Boy קבוצה: משתמשים רשומים הודעות: 14025 משתמש מספר: 4377 תאריך הצטרפות: 8-October 05 |
-------------------- ![]() welcome aboard son |
| אמיר ע |
פורסם ב: Oct 30 2009, 02:51 PM
|
|
השמש נעלמה, השמים אפורים, הגשם לא מפסיק לרדת... אני יושב לי ברחובות, אבל מרגיש קצת במנצ'סטר.
וידיץ', פרדיננד וגיגס בספק למחר. פלטשר עדיין בחוץ, אבל חזר להתאמן ואמור להיות כשיר לצ'לסי. |
| Dimitar Berbatov |
פורסם ב: Oct 30 2009, 02:53 PM
|
לא רק לך, הקהל לא מפסיק לשיר אותו (באוקוול בעיקר).
שיר גדול דרך-אגב, הסקאזורים אתמול השלימו דאבל עלינו אחרי ניצחון על הריזרבס בפנדלים 4-3 בלנקשיר קאפ. הפסד שקוטע שתי זכיות רצופות בגביע כבר בסיבוב הראשון (הראשונה שבהן אגב נגד ליברפול). טוסיץ' שמצוי בכושר נהדר כבש לנו. אוברטן בדרך לעשות את הקפיצת מדרגה בקשר לפציעות, אני במפתיע לא כל-כך מודאג. התמזל מזלנו וקיבלנו שתי יריבות נוחות יחסית כדי להתאושש מהמפלה נגד ליברפול לפני צ'לסי. עם כל הכבוד לניצחון על פיטרבורו ודארן פרגוסון בקרלינג קשה לי לראות אותנו שומטים נגדם נקודות בבית גם עם הרכב שני. תקראו לזה שחצנות אבל כמו שהם נראים עד כה מקומם בצ'מפיונשיפ מובטח. הודעה זו נערכה ע"י Dimitar Berbatov ב Oct 30 2009, 03:04 PM -------------------- ![]() Money can't buy me mentality |
| ג'וני אוונס |
פורסם ב: Oct 30 2009, 06:35 PM
|
|
שחקן ילדים קבוצה: משתמשים רשומים הודעות: 31 משתמש מספר: 12136 תאריך הצטרפות: 13-May 09 |
אוברטן בדרך לעשות את הקפיצת מדרגה.
בצדק, הוא הציג משחק טוב בגביע, הוא משחק בצורה אחראית ובוגרת ומראה יכולת טובה, אני מקווה לא לנחס אותו, ושהוא יצטרף לסגל במשחק הקרוב ואולי אפילו יראה דקות. הודעה זו נערכה ע"י ג'וני אוונס ב Oct 30 2009, 06:36 PM -------------------- [QUOTE]I came, I saw, I conquered[
![]() |
| Michael Carrick |
פורסם ב: Oct 30 2009, 07:59 PM
|
http://fourfourtwo.com/blogs/confessionsof...nt/default.aspx
בלוג מעניין של עיתונאי 4-4-2 אנדי מיטן, עוסק לא מעט ביונייטד אבל גם בעניינים אחרים. -------------------- ![]() |
| SeRgInHo |
פורסם ב: Oct 31 2009, 02:45 PM
|
![]() ניסים כהן קבוצה: משתמשים רשומים הודעות: 9305 משתמש מספר: 4510 תאריך הצטרפות: 25-October 05 |
-------------------- ![]() |
| Michael Carrick |
פורסם ב: Oct 31 2009, 02:55 PM
|
זו מן שרשרת מתסכלת כזאת, שחקן שלנו עובר לריאל ואז אומר כמה נפלא יהיה אם עוד שחקן שלנו יצטרף, ואז השחקן השני גם מצטרף ואומר על עוד שחקן...בקהאם דיבר על רוד, רוד על רונאלדו, עכשיו רונאלדו על רוני. הייתי רוצה להאמין שרוני לא יסכים אף פעם אבל באמת שאין שום דרך לדעת מה יהיה איתו בעתיד, גם הוא יכול לקום יום אחד בבוקר ולהרגיש שבא לו אתגר חדש.
לפחות על מייקל אואן אפשר לסמוך שלא יעבור לשם. -------------------- ![]() |
| Michael Carrick |
פורסם ב: Oct 31 2009, 03:01 PM
|
http://www.skysports.com/story/0,19528,11095_5662886,00.html
ומסתבר שהיו שמועות על איחוד של ריו עם רדנאפ בטוטנהאם, אבל רדנאפ מכחיש אותן היום. -------------------- ![]() |
| Dimitar Berbatov |
פורסם ב: Oct 31 2009, 03:01 PM
|
ספרס בבית. למישהו יש סטטיסטיקה בכמה משחקי גביע פגשנו אותם בשנים האחרונות?
-------------------- ![]() Money can't buy me mentality |
| Michael Carrick |
פורסם ב: Oct 31 2009, 03:02 PM
|
||
בעונה שעברה-גם בגביע וגם בגמר גביע הליגה, לפני שתי עונות בגביע, אבל לפני כן צריך לחזור עד עונת הטרבל אז הם ניצחו אותנו 3-1 בגביע הליגה בדרך לזכייה. -------------------- ![]() |
||
(265) « ראשון ... 109 110 111 112 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |