צ'לסי 2017/18: מרינה, בבקשה תגבי את קונטה

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by golding, Jul 9, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Footballover Member

    Joined:
    Aug 19, 2013
    Messages:
    2,283
    Likes Received:
    1,461
    האם ג'ורג'יניו עד כדי כך טוב?
     
  2. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    68,941
    Likes Received:
    14,905
    Gender:
    Male
    אכן. יותר מזה, אני חושב ששילוב בינו לבין קאנטה יהיה אש, הם מתאימים בול אחד לשני
     
  3. Gary Cahill Member

    Joined:
    Jul 22, 2017
    Messages:
    499
    Likes Received:
    141
    Gender:
    Male
    סוף סוף מתחילים לקבל צורה, רוגאני וז'ורז'יניו אלה רכשים טובים מאוד לדעתי. נקווה שיסיימו את הסאגה המביכה בעמדת המאמן בקרוב.
     
  4. EO11 בפה אליל היכל התהילה

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    16,452
    Likes Received:
    7,357
    סליהמיצ׳יץ׳ אמר בראיון שוידאל מעוניין לעזוב את באיירן ושהם לא מתכוונים לעצור אותו כי זו העונה האחרונה שיש להם צ'אנס לקבל עליו משהו. אני חושב שאחריי ג׳ורג׳יניו (בין הקשרים הטובים ביבשת לדעתי), וידאל יכול להשלים לכם קישור משוגע שיכול להביס כל מה שעומד לפניו, בטח כשסארי המאמן.

    השאלה הגדולה, לפחות מבחינת הדיוט כמוני בענייני צ׳לסי, היא מה יהיה עם אדן האזר אחריי שכריסטיאנו עזב את ריאל והוא נראה כמועמד בולט להגיע למדריד.
     
  5. Gary Cahill Member

    Joined:
    Jul 22, 2017
    Messages:
    499
    Likes Received:
    141
    Gender:
    Male
    וידאל לא יבוא לקבוצה שלא נמצאת בליגת האלופות. מקווה שייתנו לRLC את המקום בשלישיית הקישור הפותחת, מבחינתי אין ספק שהוא ראוי לזה.
     
    Sturridge likes this.
  6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Aug 5, 2002
    Messages:
    39,124
    Likes Received:
    8,473
    מה שיקרה עם הזאר לא בשליטתנו בשום צורה. אם ריאל מדריד תפעיל את הכפתור, הזאר יהיה שלה, אין לנו שום אפשרות לעצור מהלך שכזה, בטח שאנחנו שנה הבאה לא בליגת האלופות.
     
  7. Sturridge Member

    Joined:
    Jul 11, 2011
    Messages:
    8,884
    Likes Received:
    8,045
    Gender:
    Male
    להחליף את השחקן הכי תכלס בתולדות המשחק, מפלצת מספרים כמו רונאלדו בפרווה שנקרא אדן הזאר. בשביל שני הצדדים עדיף שלא יחשבו על זה.

    ובינתיים בנאפולי
     
  8. EO11 בפה אליל היכל התהילה

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    16,452
    Likes Received:
    7,357
    דה לאורנטיס מאשר שסארי מאמן צ׳לסי וגם את ג׳ורג׳יניו דיל.
     
    golding likes this.
  9. Footballover Member

    Joined:
    Aug 19, 2013
    Messages:
    2,283
    Likes Received:
    1,461
    אני לא פותח את השמפניה לפני שאני רואה אותם בקובהאם. יש לי סיוטים מדה לאורנטיס עוד מלפני שני קיצים.

    ג'ורג'יניו זה (כנראה) מה שכולנו זועקים לו כבר שנתיים. הלוואי והוא טוב כמו שמספרים.
     
    golding likes this.
  10. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Apr 5, 2006
    Messages:
    12,689
    Likes Received:
    3,734
    Nainggolan: "My toughest opponent? I'd say Jorginho. He always plays in small spaces, with one-metre passes. It's difficult to keep up with him or to try to cut out his passes. You get very tired because he distributes the ball very quickly yet he remains practically still".

    **
     
    Last edited: Jul 11, 2018
    Sturridge, golding and Footballover like this.
  11. golding מנהלים

    Joined:
    Jun 26, 2011
    Messages:
    8,698
    Likes Received:
    3,675
    ג׳ורג׳יניו זו החתמה נהדרת. גם רוגאני יכול להיות הברקה, בטח אם התכנון הוא למכור את לואיז ואת קייהיל.

    אם מוסיפים לזה את גולובין ועוד קשר התקפי אנחנו נהיה תחרותיים בעונה הבאה. לא יודע מה דעתי על היגוואין, אם הוא כן בא זה צריך להיות במחיר סביר. אני מניח שזה יהיה על חשבון מוראטה, וזה ישאיר לנו שני חלוצים מעל גיל 30 בסגל בלבד כשאין לנו איזה standout player מהאקדמיה בעמדה הזו במידה ומסתכלים על העתיד. לא יודע, אני רוצה לתת למוראטה עוד הזדמנות.

    בכל מקרה, לא ברור לי למה לא טרחנו לפטר את קונטה עד עכשיו. התנהלות מעצבנת מאוד מצד ההנהלה, ולצערנו התרגלנו לזה. לפחות המחליף שלו הוא שם מרגש שיכול לעשות פה דברים מרעננים וחיוביים.

    אה כן, ופאקינג ג׳ורג׳יניו. שחקן אדיר. ועוד מתחת לאף של סיטי.
     
    Gary Cahill and owen11111 like this.
  12. owen11111 Member

    Joined:
    Oct 23, 2014
    Messages:
    1,558
    Likes Received:
    2,491
    Gender:
    Male
    ג׳ורג׳יניו לטעמי הופך את הקישור שלכם לא לטופ 3 בליגה, אלא לטוב בליגה.
    עצם זה שהוא מגיע בעסקת חבילה עם המאמן שהפך אותו לאחד הקשרים הטובים באיטליה, ומצרפים אותו לצד הקשר הטוב באנגליה - עשוי להפוך את הקישור שלכם לטוב ביותר מאז ימי אסיין-לאמפרד.

    אליסון והיגוואין? יהיה לגמרי WTF. לא בגלל שאין לכם את היכולת הכלכלית לעשות את זה, אלא הרצון להשתפר ולתת תוצר מיידי.
    לרוב אני לא מקנא בכם, והקיץ שלכם עד לפני שבוע היה נראה כמו הקיץ הגרוע ביותר של קבוצת טופ 6 מאז הקיץ שמכרנו את סוארז.
    אבל אם הדיבורים האלה אכן יבשילו, ותצליחו לנצח אותנו במאבק על אליסון (אם הוא קיים בכלל מחוץ לעולם הטוויטר) - להוריד את הכובע.

    זה לא אומר שלא יהיו לכם חבלי קליטה (מאמן חדש בליגה, תקופת הכנה קצרה, סגל קצת לא מאוזן) - אבל בהשוואה לאיך שנראתם בתחילת מאי? אולי אתם באמת תהפכו לספרס (מהנבא, לא מלונדון) ותתחילו לקחת אליפות בכל שנה אי זוגית.
     
    golding likes this.
  13. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Feb 16, 2004
    Messages:
    8,846
    Likes Received:
    1,737
    קנטה וג׳ורג׳י זה לא רע


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  14. Gary Cahill Member

    Joined:
    Jul 22, 2017
    Messages:
    499
    Likes Received:
    141
    Gender:
    Male
    מאוכזב ממך. אני פחות מבסוט על סארי כי הוא לא יקדם את RLC, כריסטנסן ודומיהם. ציפיתי שתהיה באותו ראש כמוני
     
  15. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 26, 2011
    Messages:
    14,234
    Likes Received:
    10,043
    Gender:
    Male
    כזה צ׳לסי הבלתי צפוי הזה. תמיד בית זונות שהולך לכאן או לכאן.

    סארי וג'ורג'יניו זה שינוי קונספטואלי גדול מאוד. אני חושב שזה יתפוצץ באופן קיצוני להצלחה או כישלון. לא יהיה אמצע.
     
    Last edited: Jul 11, 2018
    golding likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.