מחזור 11 בליגת העל: 2-2 דרמטי בין בית"ר לב"ש; הסטטוס קוו בצמרת נשמר

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Nigel de Jong, Nov 24, 2017.

  1. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 8, 2002
    Messages:
    28,169
    Likes Received:
    7,305
    אותו סגנון. תקרא את הדוח של אורי קופר על קאיו כשחתם עוד לפני ששיחק דקה אחת בחיפה ותבין (הייתי גם בהרצאה ביום שלישי של אורי וגם שם הוא דיבר על הנושא ועל העובדה ששניהם אותו סגנון שחקן ועל ההבדל בין ההתאמות שנתניה עושה לאלה שחיפה לא עושה).
     
  2. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

    Joined:
    Apr 24, 2013
    Messages:
    16,452
    Likes Received:
    4,703
    מאוד מעריך את קופר, לא רואה את זה, ויש מצב שגם הוא לא בדיוק התכוון לזה ככה.
    ערן לוי היום הוא פליימייקר, המעלות הכי גדולות שלו הוא דיוק משוגע לגמרי במסירה בכל טווח (קאיו לא מדגדג אותו), מהותו היא ניהול משחק.
    קאיו אמנם מוסר לא רע ודי יצירתי, אבל הוא חלוץ אגף, הוא לא אחד שצריך לנהל את המשחק. יותר קרוב לאלירן עטר.

    שניהם עצלנים, לשניהם צריך להתאים את המשחק ובהחלט יכלו להתאים בחיפה את המשחק לקאיו, שבטח לא מתאים לסגנון ה"בואו נרוץ בלי תכנון" של לוזון, אבל זה לא אותו סוג של שחקן, ואם יחליף את לוי בנתניה זה יוציא את כל העוקץ מהבלטה הזו במערך שלהם (דראפיץ' כבר הסתדר בלעדיו עם סגנון מעט שונה, אני מדבר רק על החלפה של ראש בראש באותה שיטה).
     
  3. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    17,318
    Likes Received:
    10,481
    אני יכול להבין את הרצון של התקשורת ובית"ר לנפח את המשחק הזה, מבחינת התקשורת זה משחק גדול עם עניין וכותרות ומבחינת בית"ר כמובן אינטרס כלכלי, למלא את טדי עם מחיר מוגזם של 115 ש"ח לכרטיס זאת אחלה קופה. אבל מבחינה מקצועית הבדלי הרמות ברורים, ואלא אם כן נראה יום ממש רע של באר-שבע ויום מזליקי מאוד של בית"ר זה הולך לקראת ניצחון קליל של האדומים.
    בית"ר בלוף ענק תחת בב"ז שמהרגע שחתם רק הזיק לקבוצה והפך אותה לחלשה יותר. משחק ההגנה שלנו נוראי ואפילו מבני יהודה וסכנין 3 שערים, קבוצות שבאימונים נגד עצמן לא מבקיעות שלישיות. החיסרון של ורד יוציא לנו מהעוקץ בהתקפה ואם קונטה גם לא ישחק אז גם הגנתית אנחנו בבעיה.

    לפחות תהיה אווירה טובה.
     
    JR-Riquelme and גלץ like this.
  4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 5, 2008
    Messages:
    27,602
    Likes Received:
    6,331
    אלוהים ישמור. קלאוס, קלאוס, קלאוס. מכבי חיפה פשוט מטומטמת בצורה נוראית. ועכשיו גלזר עם הצלה נהדרת.
     
  5. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    37,835
    Likes Received:
    20,932
    גם אחרי המשחק הזה גוטמן יתעקש שורמוט ודמארי חייבים להיות באנקר בהרכב?
     
  6. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    68,699
    Likes Received:
    14,890
    Gender:
    Male
    לא רק שיתעקש גם ירכיב אותם אחרי שיחליף את לוזון(בפעם המי יודע כמה)
     
  7. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    17,318
    Likes Received:
    10,481
    לא החמצה(או קבלת החלטות) שאתה מצפה משחקן זר בעלות כ"כ גבוהה, זה גובל ברשלנות וחוצפה לא לעשות ממצב כזה שער.
    כמו ששליימה אומר להעלות אותו על מטוס.
     
    de Middenweg likes this.
  8. G.B7 ירוק עולה

    Joined:
    Aug 22, 2009
    Messages:
    3,721
    Likes Received:
    1,805
    Gender:
    Male
    אני יותר כועס על שלא מסר לרוקאביצה מאשר שהחמיץ
     
  9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 5, 2008
    Messages:
    27,602
    Likes Received:
    6,331
    1-1 בסיום. תוצאה מוצדקת.
    נתניה עם תקציב קטן עושה מעל ומעבר, מכבי חיפה עם התקציב השני בליגה ממשיכה להיות קבוצת מרכז אמצע טבלה. ברור לי שאוהדי נתניה שמחים יותר ממצב קבוצתם. בשבוע הבא דרבי בכרמל, הפועל תהיה הפייבוריטית. מתי זה קרה לאחרונה?

    @G.B7
    אני מעריך שברגע שהיה מוסר הקוון היה מניף דגל לנבדל. רוקאביצה לא נשאר מאחורי הכדור. בכל מקרה הטמבל היווני היה צריך לכבוש.
     
    G.B7 likes this.
  10. הנתנייתי Member

    Joined:
    Mar 19, 2011
    Messages:
    209
    Likes Received:
    90
    המשחק של ורמוט היום היה אחד המשחקים הכי גרועים שראיתי של שחקן בליגת העל. נדמה לי שהיה לו היום מאה אחוז איבודי כדור בערך.
     
    קשר שמאלי likes this.
  11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Aug 5, 2002
    Messages:
    39,107
    Likes Received:
    8,467
    את המחצית הראשונה לא ראיתי, הבנתי ששם מכבי נתניה הייתה ביי פאר עדיפה, אבל עדיין הצליחה לצערה רק לכבוש מפנדל שלא היה, בחצי השניה כבר נתניה כמעט ולא הייתה קיימת חוץ מכמה התקפות שכן הייתה מסוכנת בהן. אבל נתניה בעיקר עשתה טעויות נאיביות מאוד בהגנה, מול קבוצה טובה יותר נתניה מפסידה היום, מכבי חיפה עם שחקנים לא מחוברים, לא מאומנים. לא קבוצה.
     
    oranfu likes this.
  12. yedidel Member

    Joined:
    Sep 27, 2009
    Messages:
    7,658
    Likes Received:
    3,927
    אני מקווה מאוד שלא ניראה בטדי כמו שנראינו בספי עופר אחרי ההדחה מול מאריבור.
    זה תסריט הגיוני... ההפסד הזה מול לוגאנו הוציא הרבה אוויר
     
  13. G.B7 ירוק עולה

    Joined:
    Aug 22, 2009
    Messages:
    3,721
    Likes Received:
    1,805
    Gender:
    Male
    יכול להיות שרוקאביצה היה באמת בנבדל אבל מדבר כזה חייב להיות 100% שער גם לחלוץ בליגה לאומית
    ואם באמת ורמוט כעס שהוחלף זה בדיחה והתחלנו להראות טיפה פחות גרוע מאז שיצאה (גם בגלל החלשות כללית של נתניה)
    כל כך חלש מאבד כדורים , מוסר גרוע משחק מאוד חלש שלו...
     
    Last edited: Nov 26, 2017
    de Middenweg likes this.
  14. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,624
    Likes Received:
    3,520
    Gender:
    Male
    20 הדקות האחרונות היו מעניינות כי כל התקפה הייתה חצי גול. במחצית הראשונה זה היה נראה בוגרים נגד ילדים ומכבי נתניה הרגישה בנוח מדי נגד מכבי חיפה מתבטלת שמשחקת כדורגל רע לצפייה(אהבתי את הניתוח של רמי וייץ אחרי הראיון של לוזון במחצית - 'את הפתרונות יש לו, אבל...'...), ודקות 45-65 היו משמימות. לא מצליח להבין ממה נתניה נבהלה, היא חילקה מתנה בצורה נאיבית ובסדר, זה קורה, אבל היא הייתה יכולה לחזור למשחק הרגיל שלה. היו הרבה דקות שדיא סבע לא נגע בכדור. תיקו זה לא משהו אבל אם סנטה קלאוס היה כובש שם לקראת הסיום בכלל זה היה מקפח אותה.
    חייב לומר לגבי נתניה, לא ראיתי כבר הרבה זמן קבוצה שאין בה נגרים, כל שחקן יודע לעצור כדור בנחת, למסור בצורה חכמה. לא שכולם שם אינייסטה אבל יש להם כדורגל ברגליים, זה יפה. כדורגל זה לא רק גולים ומצבים אלא השתחררות מלחץ, צירופי מסירות, טיימינג בהצטרפות להתקפה ומבצעים אישיים ולנתניה אפשר לסמן V בהכל. קבוצה מאומנת.

    במכבי חיפה זה כרגיל - הרבה דרמה-קויין על הקווים ומעט כדורגל. סולליך רמה אחת מעל כל החברים שלו למרות שהיום גם מרכז השדה השקיע המון. דמארי ו-ורמוט לא עשו כלום ורוקאביצה התפספס. בוזגלו חד יותר בתסרוקת מאשר עם הכדור אבל זה עוד יגיע.
     
  15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Aug 5, 2002
    Messages:
    39,107
    Likes Received:
    8,467
    אנחנו הרבה יותר טובים והכל תלוי רק בנו. הבעיה היא שהשחקנים יגיעו שפופים, ולצערי אני רואה איך יקח זמן שיחזרו לעצמם, בדיוק כמו אחרי מאריבור. לבית"ר תהיה ההתלהבות, ואם זה לא יחלחל גם לשחקנים שלנו, ונראה אדישות, שראינו אותה הרבה אצלנו העונה, אנחנו יוצאים משם בלי כלום. בכל סיטואציה, הכל תלוי בשחקנים שלנו ובגישה שלהם.
     
    Sir Alex Ferguson likes this.