ההדחה מהגביע מובנת, אי אפשר לזכות בהכל למרות שהיה נחמד(בלשון המעטה) מבחינת ב"ש להשלים עונה עם כל תואר אפשרי והצלחה אירופאית. אם באר-שבע תזכה בעוד אליפות אף אחד לא ידבר על ההדחה מהגביע, תואר שאפשר לקחת גם בעונה הבאה, בתסריט רע אם באר-שבע גם לא לוקחת אליפות זה פיספוס גדול. קשה לי לראות בשנים הקרובות מצב שלבאר-שבע תהיה קבוצה כ"כ חזקה לעומת מכבי כזו עלובה. הצלחת מונחת בנגב וב"ש רק צריכה להרים אותה. לגבי המשחק שלנו היום, מעבר למאזן הפתטי שלנו מול סכנין אני גם חושב שהם קבוצה טובה יותר מאיתנו עם מאמן טוב יותר וטדי לחוץ בשילוב עם "אוהדי" סכנין ביציעים רק יפעיל לחץ על השחקנים שלא יצליחו לתפקד(ולא שבדרך כלל הם אריות, כן?). כתוב על המשחק הזה הדחה כואבת, בטח עם המאמן הפחדן והמתחכם שאין לדעת איזו הפתעה הוא מתכנן לנו היום. לא אהבתי גם לקרוא היום יותר מדי אוהדי בית"ר שכותבים שלאחר ההדחות של ב"ש, חיפה והפועל יש סיכוי לא רע לקחת את הגביע. מלבד סכנין היום גם מכבי ת"א, מכבי פ"ת וקרית שמונה טובות מאיתנו וידיחו אותנו אם וכאשר.
הסיפור הוא באר-שבע כמובן. האמת שכתבתי שק"ש תדיח אותה עוד לפני שראיתי שהמשחק בטרנר. בכר בטח האמין בדחיפה של הקהל אבל זה לא מספיק. באר-שבע בנסיגה ברורה ומעבר לכך יש דברים כמו רעשי רקע מחוץ למגרשים שוודאי משפיעים. זה לא הזמן לתת לטוני לנוח לדעתי. אני חושב שבשלב מסוים העונה הכל הלך לבאר-שבע יותר מידי בקלות, זה היה מדהים. הפועל של הדאבל קירטעה בתחילת העונה והתקשתה לשלב בעומס, הקבוצה של ליגת האלופות עונה אחר-כך בכלל חוותה ירידה ביכולת. ובאר-שבע ניצחה שוב ושוב ושוב אבל היה ברור שאליפות לא לוקחים בחודש דצמבר וגם אם באר-שבע איכותית יותר - המשבר יגיע. מכבי הייתה בנק' שפל עם מאמן מנותק ובאר-שבע נתנה בראש בכל המסגרות. בינתיים מגיעות מחמאות לתומר קשטן בק"ש, שם את הבעיות בצד, הקבוצה עומדת מצוינת וחוץ מהמפלה לסכנין התוצאות טובות. וכן אני לא מזלזל גם ב-3:0 על מכבי חיפה. ההדחה של הפועל מול מכבי פ"ת הייתה כל-כך צפויה וזה מה שעצוב ומצד שני מדובר בקבוצה בכושר הכי טוב בליגה. ידעתי שאין דרך חזרה אחרי הפנדל המיותר של שולמייסטר אבל הוא ילד שילמד, לא קרה כלום. נהנתי לראות במכבי פ"ת פעולות בסיסיות של כדורגל ובניגוד לילדים של הפועל החבר'ה שם פיזים. האמת שראיתי דווקא אפשרות שראשל"צ תפתיע את הפועל חיפה אבל ברקוביץ', האח, דיבר קצת יותר מידי הייתי אומר וזלזל בהפועל חיפה 'לא קבוצה גדולה'(נכון, אז מה, אתם בטח שלא יותר טובים) ומעבר לכך חנן ממן בהחלט בעונה טובה. לגבי הערב, אם המשחק היה נערך לפני שבועיים-שלושה הייתי הולך על סכנין אבל יש לה סגל קצר, סובלת מעומס ובית"ר עוד יותר איכותית עם ההחתמות האחרונה והיא בתקופה סבירה יחסית. חבל ששוב נדבר יותר על מצב המגרש והקהל ופחות על כדורגל.
יש הרבה מדרגות ליציע העליון ופקקים. במשחק הקודם אחרי שב״ש לא ניצחה את מכבי פ״ת היו פחות מדרגות ופחות פקקים. מצחיק שיש לי בעבודה אוהד של מכבי ת״א ששמעתי אותו מתלונן שהאצטדיון בנתניה חרא אצטדיון. אחרי הניצחון על סכנין מגיע כולו מחוייך ואומר לי ״נתניה אחלה אצטדיון״... איך אומרים? בכל צחוק יש קצת אמת? זה כל הסיפור. אחרי הפסד מבאס גם לעמוד ב 10 דקות של פקק. אחרי נצחון גם להתקע חצי שעה אחרי המשחק בתוך האצטדיון ואז לסוע שעתיים הביתה זה סבבה ועם חיוך מאוזן לאוזן. Sent from my iPhone using Tapatalk
רעננה זה לא מה שיזיז את החזירים מדושני העונג מהכסא.זה גם לא במנוי. במשחקים כאלה אני חושב עד כמה מגוחך וחסר מודעות עצמית זה שהם חושבים שאצטדיון של 30,000 זה למידות שלהם.
כמו שזה לא למידות של בית״ר זה גם לא למידות שלהם ולא למידות של אף קבוצה בארץ. גם במכבי חיפה העסק ילך וידעך בין אם הם ימשיכו לדשדש ובין אם הם יהיה אחרי 2 אליפויות רצוף ויתחילו להשתעמם מעצמם כמו שקרה בעבר. אגב, מילא 30 אלף... לדעתי הדיבור הוא על זה שצריך יותר כי גם 30 לא מספיק. Sent from my iPhone using Tapatalk
כן. כי כל משחק נגד אשקלון וסכנין הם יביאו 40,000. ממש דורטמונד. עוד סצינה בסרט שהם חיים בו שהם מינימום פ.צ באזל.
ספר לי באיזה שנה אמור להסתיים "אפקט סמי עופר". כבר כמה שנים אנחנו לא נאבקים על כלום ובכל זאת מספר המנויים הוא בלתי רגיל. זה רק מלמד מה רמת הפוטנציאל של המועדון הזה שיחליטו באמת להיאבק על תארים.
אלי אוחנה כזה פרשן פח, 66 דקות של משחק והוא לא אמר משפט אחד על טקטיקהלא דיבר על מערכים,כלום 66 דקות משפטים סתמיים של ילד בכיתה ח'. בושה שמעסיקים את האידיוט הזה בערוץ, ויותר מזה הוא ובוני גינצבורג הם פרצופה של המדינה. מדינה שבה כדי להתקדם אתה לא צריך כישורים אלא קשרים וקומבינות.