היה ברור ששחקני מכבי יתפוצצו על לוד. כמו שאמרתי, הפיטורין של שוטא פתחו את העונה והחזירו את מכבי למירוץ, אלא אם כן קרויף יתאמץ למצוא מישהו יותר נאחס ממנו.
אם ב"ש לא מנצחת אותנו בשלישי אז שיבואו בטענות רק לעצמם. אנחנו עלובים ואנחנו נהיה גם בלי עטר. הקבוצה הזאת בלי עטר היא קבוצת פלייאוף תחתון מובהקת. הסגל הזה חלש, זה ברור לי. אבל רנה מאמן פח. לא מצפה למאבק אליפות, לא מצפה כמעט לכלום האמת. אבל אני משוכנע שהוא לא מאמן. לא מבין את ההרכבים, לא רואה שום טביעת אצבע של מאמן (אפילו לא מינימלית). חוץ מזה שהוא אוהב לשחק םע שחקנים בעמדות לא טבעיות, מישהו יכול להגיד לי מאפיינים שלו כמאמן? כי אני לא רואה כלום.
התלהבות זה טוב לחודש. נראה קודם מי יגיע ואיך ישפיע על הקבוצה. וגם אם זה מאמן מוצלח צריך שב"ש תאכזב למשך זמן משמעותי.
קבוצה מזעזעת, אבל טיפה פחות. שני המצבים של לוד גררו הצלות שמראות כמה ראיקו גדול ושולט ברחבה. גם במצב השני, בו לבסוף ריקן הציל מהקו (אחרי שגרם למצב בעבודת הגנה פשוט מחפירה), הוא הסיט את הכדור בצורה מדהימה. קיארטנסון צריך ביטחון, הוא חלוץ פנטסטי. בגול הראשון הסיומת די יוצאת דופן לארץ. בן בסט בועט את זה לשמיים, רוב החלוצים בליגה חוץ ממנו מנסים להשתלט ולבעוט ומשחררים איזו דרדל'ה, הוא פשוט פיצץ את הרשת עם כדור מדויק.
אם להצביע על איזשהו שינוי במכבי - תנועה מאורגנת בהתקפה. המשחק לא עומד, אין תנועה אקראית, נראה שהכל מוגדר - תמיד יש overlap בין דסה ויחזקאל כשאחד מהם מושך שחקן לשני, תמיד בניון רץ לצד קיארטנסון ומבלבל את הבלמים. אין יותר את הקטע הזה שמיכה עולה על מדוניאנין ונוסא לא יודע לאן לרוץ בדיוק כשהוא לא נדרש לחדור לרחבה. בנוסף מדוניאנין שיחק היום בעמדה קדמית יותר.
הרוב בולשיט. השחקנים עשו לשוטה בכוונה, שוטה איבד את חדר ההלבשה לחבורה של שכירי חרב שירקו במשך 3 חודשים על המועדון ועל האוהדים. הגיאורגי לא בא להם בטוב, יש לו כריזמה של נעל בית וכנראה שזה מה שחילחל אליהם שהם לא ספרו אותו, שחקנים שמקבלים סכומים מוטרפים בקנה מידה ישראלי לא צריכים מאמן כדי לנצח את אשקלון. לא נלחמו עבורו, הוא היה חייב ללכת זה בטוח.