http://www.up2me.co.il/images/95855126.Xxx חודש אחד בלבד נותר לעונת ה-NFL, עד לפלייאוף, ויום ראשון בו יימשך המחזור ה-13, צפוי להיות סוער במיוחד. בסדרה הראשונה מצפים כמה משחקים נהדרים, כולל אטלנטה מול קנזס סיטי וניו אורלינס נגד דטרויט. הפטריוטס מחכים לראמס, פילדלפיה נוסעת לסינסינטי ובולטימור מארחת את מיאמי. במוקד הסדרה המאוחרת, אוקלנד נגד בפאלו ופיטסבורג מול הג'איינטס. הסאנדיי נייט יפגיש בין סיאטל לקרוליינה ובמאנדיי נייט, משחק עבש משהו בין הג'טס לאינדיאנפוליס. להלן רשימת המשחקים המלאה לשבוע ה-13 - תהנו ! משחקי יום ראשון (4.12): 20:00: אטלנטה פלקונס (4:7) - קנזס סיטי צ'יפס (3:8) ; שידור ישיר ב-FOX וה-HD 20:00: ניו אורלינס סיינטס (6:5) - דטרויט ליונס (4:7) 20:00: ניו אינגלנד פטריוטס (2:9) - לוס אנג'לס ראמס (7:4) 20:00: ג'קסונוויל ג'אגוארס (9:2) - דנבר ברונקוס (4:7) 20:00: גרין ביי פאקרס (6:5) - יוסטון טקסאנס (5:6) ; שידור ישיר ב-METV 20:00: סינסינטי בנגאלס (1:7:3) - פילדלפיה איגלס (6:5) 20:00: בולטימור רייבנס (5:6) - מיאמי דולפינס (4:7) 20:00: שיקגו ברס (9:2) - סן פרנסיסקו פורטי ניינרס (10:1) 23:05: אוקלנד ריידרס (2:9) - בפאלו בילס (5:6) ; שידור ישיר בערוץ ספורט 5 לייב 23:25: פיטסבורג סטילרס (5:6) - ניו יורק ג'איינטס (3:8) ; שידור ישיר ב-FOX וה-HD 23:25: אריזונה קרדינלס (1:6:4) - וושינגטון רדסקינס (1:4:6) ; שידור ישיר ב-METV 23:25: סן דייגו צ'רג'רס (6:5) - טמפה ביי בקנירס (5:6) * ערוץ ספורט 2 יעביר החל מ-23:40 את הרד זון (כמו ערוץ הקיבוץ באלופות). יום שני (5.12): 3:30 בלילה: סיאטל סיהוקס (1:2:7) - קרוליינה פנתרס (7:4) ; שידור ישיר בספורט 5 וב-FOX (וה-HD) יום שלישי (6.12): 3:30 בלילה: ניו יורק ג'טס (8:3) - אינדיאנפוליס קולטס (6:5) ; שידור ישיר ב-FOX וה-HD רק עוד רבע: עונת ה-NFL נכנסת לחודש האחרון שלה. * ערוץ FOX (אפיק 61 בהוט וביס), ערוץ METV (אפיק 150 בהוט, 109 ביס).
במקרה וטעיתם איך HC מהגרועים בליגה (וזה לא פשוט) ממשיך לקבל את הקרדיט שהוא מקבל. Everybody will want to judge Jeff through the prism of just the record, but that's totally unfair when you look at the set of circumstances he was handed this year," Demoff said. "It was different than any team in the NFL. "We moved halfway across the country, then had OTAs in Oxnard. Training camp was in Irvine, now we're in Thousand Oaks. We moved coaches and players and families. To provide leadership and consistency, he's done a model job." התירוץ המגוכח הזה מסביר מצויין גם את ארבעת העונות הקודמות, שהוא מצליח לקחת קבוצות מפוצצות בבחירות סיבוב ראשון גבוהות כולל כמה שחקנים בקנה מידה היסטורי (דולנד מוסר ד"ש) ובקושי מגרד 7 ניצחונות בעונה. פתאום הכל מובן.
זה סוג מאוד מסויים של סמרטוטיזם. זה קרונקי שאכפת לו רק מכסף ולא באמת שם זין על הצד המקצועי ולכן עושה דבר מאוד מפגר מבחינה מקצועית ומעסיק קרובי משפחה של סוכנים בתור בכירים בפרנצ'ייז.
לא מקרי שמדובר בהארכת חוזה לשנתיים בלבד וזה המשך ישיר להתנהלות של קרונקי מהשנייה שהוא רכש את הקבוצה. כלום לא חשוב ומשנה מבחינתו עד שהארמון החדש שלו ייפתח (יש מצב שגם אחרי אבל כרגע אני נותן לו להנות מהספק). ואז אני מניח שפישר יעוף על טיל ויונחת איזה שם סקסי (לא בהכרח טוב) כדי להלהיב את ה״אוהדים״. כשמדובר בפרונט ראנרס מלוס אנג׳לס לא הייתי יותר מודאג.
איזה ״אוהדים״? האוהדים האמיתיים הלא רבים שהיו לקבוצה הזו ננטשו מאחור, במרחק של כמה אלפי קילומטרים מזרחה... איזה פרנצ׳ייז רקוב שמייצג את כל מה שרע בספורט האמריקאי, ג׳יזס
הרבה משחקים מעניינים היום, יהיה כיף (לעומת מאנדיי נייט פשוט מחריד). לגבי הג'איינטס - אחרי 4 שנים רעות סוף סוף הקבוצה שוב רלוונטית בדצמבר, ויש חמישה משחקים מכריעים לקראת סוף העונה. אבל אני לא חושב שיש סיכוי לנצח היום. משחק חוץ, פיטסבורג אחרי 10 ימי מנוחה, אני גם לא אוהב את המצ'אפ - אני לא מצפה פה לניצחון. ואת האמת שמבין כל החמישה, זה כנראה המשחק שעוד אפשר להפסיד כי הוא לא מול יריבת NFC. אני אחיה עם הפסד היום, בידיעה שעוד כשש שעות אני אבוא להתבכיין על משחק צמוד שאיכשהו ברח לנו מהידיים.
האמת היא שהפרנצ'ייז הסמרטוטי הזה שייך ללוס אנג'לס הרבה יותר מלסנט לואיס. סנט לואיס היא קודם כל ומעל לכל עיר של הקארדינלז, אחר כך של הקולג'ים, ורק בסוף של פרנצ'ייז מודבק שהגיע מלוס אנג'לס אחרי שרוב המשחקים שלהם הסתיימו בהחשכה (בעיה שלא קיימת יותר). הסיבה היחידה שהיו להם כמה אוהדים "אמיתיים" בסנט לואיס היה בגלל סיפור הסינדרלה ב99. בלי זה הפרנצ'ייז הדועך הזה כנראה היה ממשיך בנדודים. האמת שהפוטבול שהם הציגו ב99-01 היה פריקי לחלוטין, והוא גם הגיע בחור השחור של הNFL (בוא נאמר שחוץ מהראמז הקבוצות של טום קופלין וג'ף פישר היו הטובות ביותר בNFL אז, NUFF SAID).
רק עכשיו קלטתי ששניים מה-QB's האהובים על אליאור משחקים היום אחד מול השני. עד כה מאטי פתח טוב. תגובה שמסריחה מניחוס. כולנו יודעים שזה יסתיים בעוד ניצחון הזוי עם מהלך לא אנושי של בקהאם.
אהר'לה במיטבו. גם אלכס סמית' נהדר לשמחתו של אליאור . נתן שם מסירה מדהימה שקונלי היה חייב להפיל. Sent from my Nexus 5 using Tapatalk