הישראליות באירופה 16/17 - באר שבע מסיימת קמפיין מוצלח עם הדחה מול בשיקטש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏22/5/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. DRORIKO Member

    הצטרף ב:
    ‏3/5/15
    הודעות:
    68,738
    לייקים שהתקבלו:
    14,890
    מין:
    זכר
    בגלל זה הייתי כולי בהלם עכשיו. אני פותח את הטלוויזיה אני רואה את ב"ש מסתערת על סאותמפטון בחמת זעם חחחח כבר חשבתי יש לנו בארסה באמצע הנגב.
     
  2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/8/02
    הודעות:
    23,057
    לייקים שהתקבלו:
    1,969
    פרט להחמצה ההזויה, באמת אחת הגדולות, של ואן דייק, מדובר באחד המשחקים המשעממים לצפייה, אבל תיקו 0:0 מול סאותהמפטון בבית זו לא תוצאה רעה. מצד שני, כאשר אינטר פותחת רגליים לכל קבוצה ומפסידה לספרטה פראג, זה הופך את צמד המשחקים מול הצ'כים למשחקים החשובים ביותר. אני חושב שבאר שבע לא הגיעה למצב אחד כל המחצית הזאת, אבל בכדורגל מספיק מצב אחד טוב, ושיילכו לחפש אותך.
     
  3. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    79,610
    לייקים שהתקבלו:
    26,861
    מין:
    זכר
    גם סותון יקנו פה תיקו. אין משמעות לסיים מקום ראשון או שני.
     
  4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/8/02
    הודעות:
    23,057
    לייקים שהתקבלו:
    1,969
    יש משמעות. מי שמסיים ראשון לא מקבל את אחת מ-8 הנושרות מליגת האלופות
     
  5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/8/02
    הודעות:
    23,057
    לייקים שהתקבלו:
    1,969
    בינתיים אלו 50 הדקות הכי גרועות של אוגו מאז הגיע להפועל ב"ש. ים של איבודים, חוסר ריכוז, וכמובן לקינוח עבירות טיפשיות.

    מיגל ויטור כרגיל יהלום.
     
    yakar אוהב/ת את זה.
  6. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    79,610
    לייקים שהתקבלו:
    26,861
    מין:
    זכר
    אתה טועה. זה מתחלק חצי חצי. לפי המאזן שהשיגו בצ'מפיונס.
    אתה יכול לבדוק הגרלות של טופ 32 ולהווכח שמקום ראשון או שני לא משנה.
    נאפולי עונה שעברה אנסו את שלב הבתים ונפלו על ויאריאל בשלב הזה.
     
    עומר אוהב/ת את זה.
  7. VAR Member

    הצטרף ב:
    ‏4/12/11
    הודעות:
    15,288
    לייקים שהתקבלו:
    7,214
    "זו המצאה ישראלית ששחקן שנמצא בכושר הטוב בחייו לא פותח בהרכב" - אבי נימני

    שמעתי את זה וישר חיפשתי מי הסוכן של מאור בוזגלו, התוצאה כמובן לא מפתיעה. מה שמפתיע זה החוצפה - אדם שכשל באופן מוחלט בכל תפקיד מקצועי שהחזיק בו לאחר הפרישה מעיז לבקר מאמן שעשה היסטוריה אחרי היסטוריה בשנה האחרונה.

    נחנקנו.
     
  8. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,635
    לייקים שהתקבלו:
    3,524
    מין:
    זכר
    הצטרפתי למשחק במחצית השנייה. ידוע שאין מה להקשיב לנמני שמונע מאינטרסים, אבל הוא צודק במקרה הזה, מליקסון חוזר מפציעה, בוזגלו בכושר נפלא ולדעתי היה כאן שיקול דעת קצת מוטעה. בוזגלו למשל כובש אני מניח מהמצב שמליקסון החמיץ - לא בעיטה ולא כדור רוחב, ומצד שני הוא לא מספיק מהיר כדי להגיע לעמדה קורצת כזו.
    בשורה התחתונה: המצב מצוין! באר-שבע עם עוד משחק בליגה האירופית כשהיא לא סופגת אפילו. והיא עומדת שווה בשווה מול קבוצת פריימרליג לא רעה בכלל. עם כל הכבוד לשליטה של האנגלים בכדור הם לא היו מסוכנים, זוכר את גורש נופל רק פעם אחת ודווקא באר-שבע ביציאה אחת קטלנית קדימה עם הרבה מהירות, דיוק ומחשבה - הייתה קרובה לכבוש. לוסיו היה חלש מאוד מהדקות שראיתי והפסיד כדורים פשוטים. נאווקמה כרגיל מאוד בלתי-צפוי.
    אף-אחד לא חשב שבאר-שבע תנצח את כל המשחקים והתוצאה הזו לא רעה בכלל. באר-שבע לא משחקת במחזור הליגה הקרוב בגלל החגים והיא יכולה לנוח כמו שצריך עכשיו, הגיע הזמן. היא עושה דברים יוצאי דופן.

    לגבי מכבי, המשחק היום מאוד-מאוד חשוב עבורה. לא רוצה לזלזל ביריבה אבל המשחק הוא די נוח. מכבי בכושר מצוין ואני מניח שהיא תנצח הערב. טב"ח מה-זה חם וגם החלוץ החדש. אין כמו הפועל, הסמרטוטים של הליגה - כדי לשפר את המצב-רוח. הטראומה מול זניט כבר מאחוריה לחלוטין. בניון על הספסל בניגוד לתחזיות המוקדמות. דור פרץ אולי יתברר כנק' תורפה מסוימת.
    הרכב מכבי ת"א: פרדראג ראיקוביץ', דור פרץ, טל בן חיים, איתן טיבי, עומרי בן הרוש, גל אלברמן, האריס מדוניאנין, נוסא איגייבור, אוסקר סקאריונה, טל בן חיים ווידאר קיארטנסון.

    אהה וסתם הערת ביניים על הבית הזה - אינטר פאתטית.
     
  9. DRORIKO Member

    הצטרף ב:
    ‏3/5/15
    הודעות:
    68,738
    לייקים שהתקבלו:
    14,890
    מין:
    זכר
    תוצאה טובה. ב"ש פגשה קבוצה מוכשרת ממנה בהרבה ובכל זאת עשתה תיקו מכובד. ההחלטה לעלות עם חמישיית הגנה הוכיחה את עצמה וב"ש אטמה לגמרי את הרחבה של גורש. גם החילופים היו במקום וב"ש הפכה להיות מסוכנת יותר.
    סך הכל עבודה טובה מאד של ברק. אני לא חושב שיש אוהד ב"ש שלפני אינטר וסאותמפטון לא היה חותם על 4 נקודות עם השתיים
     
    נערך לאחרונה ב: ‏29/9/16
    Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  10. אצטדיון למכבי Member

    הצטרף ב:
    ‏19/3/15
    הודעות:
    1,235
    לייקים שהתקבלו:
    408
    מין:
    זכר
    אוגו פשוט תופעה. חח
     
  11. yakov_y YNWA

    הצטרף ב:
    ‏13/10/09
    הודעות:
    9,652
    לייקים שהתקבלו:
    2,486
    איך לא ציינת את ההמשך, ״בוזגלו השחקן הישראלי בכושר הטוב ביותר ביחד עם בן חיים״.
    איך אפשר להעיז להשוות בין בשניים בכושר הנוכחי ?
     
  12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,115
    לייקים שהתקבלו:
    8,470
    הופעה נהדרת שלנו, פגשנו קבוצה חזקה, נחושה, ששיחקה מאוד יציב וחזק, חצי שני די בשליטה שלהם אבל מבחינת מצבים משחק די שקול.

    תחושות בהחלט טובות, תוצאה טובה מאוד נגד קבוצה חזקה.
    יופי של הופעה.

    מיגל ויטור, אין מילים, עוד הופעה מרהיבה לבלם הזה.

    Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk
     
    Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  13. Blanco 7 Member

    הצטרף ב:
    ‏23/7/10
    הודעות:
    686
    לייקים שהתקבלו:
    307
    מין:
    זכר
    הופעה טובה של באר שבע, אמנם לא ביכולת שיא אבל עמדה בצורה טובה מול קבוצה מצויינת. במחצית הראשונה באר שבע שלטה יותר בכדור וניסתה ליזום ולתקוף, אך המשחק התהפך בערך מכניסתו של טאדיץ' וסאות'המפטון החלה לשלוט עד לסיום המשחק. מצב האיומים היה מאוזן אבל עדיין היו חסרות לי את המתפרצות הקטלניות של ב"ש בזמן שהאנגלים תוקפים עם שישה-שבעה שחקנים. היציאות להתקפה היו איטיות ומסורבלות לרוב הרבה בגלל משחק לא משהו של אוגו שאיבד הרבה.

    שורה תחתונה, 4 מ6 מול אינטר וסאותהמפטון אחרי שני משחקים, ב"ש יכולה בהחלט להיות מרוצה. במחזור הבא היא מול ספרטה פראג בבית, משחק שאם ב"ש רוצה להיאבק על עלייה היא חייבת לנצח על אף שספרטה קבוצה לא רעה בכלל.
     
  14. yedidel Member

    הצטרף ב:
    ‏27/9/09
    הודעות:
    7,663
    לייקים שהתקבלו:
    3,927
    חברי הבאר שבעיים, בבקשה אל תגיבו לדיוני "זלזול/הרכב שלישי" האלה זה סתם מעייף.

    אוהדי חיפה, אתם יכולים להיות גאים... היחידים באירופה שכבשו למיגל ויטור
     
    rivaldo אוהב/ת את זה.
  15. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏22/11/06
    הודעות:
    15,401
    לייקים שהתקבלו:
    4,949
    מין:
    זכר
    כל השידור וויץ ונמני לא הבינו למה בכר לא משנה מערך/ מוותר על אחד הבלמים אבל היה לי די ברור מה בכר מנסה לעשות.
    הימרתי עוד לפני שהתחיל המשחק שהוא יעלה במערך של שלושה בלמים וינסה להרדים את המשחק, סטייל אולמפיאקוס, ומידי פעם ייתן הוראה לצאת קדימה כדי לנסות לעקוץ את השער הבודד הזה שייתן את 3 הנקודות. ההבדל בין אז להיום הוא שא'. זה הצליח והיום לא. ב'. שאז הובאן פתח כבלם שלישי וכשבכר רצה טיפה יותר ללחוץ את היריבה קדימה, הוא היה מעלה אותו לעמדה הרבה יותר קדמית, והפעם הבלם השלישי היה טאהא שהוא מה לעשות נטו בלם.

    הייתי בטוח שבשלב מסויים בכר כן ישנה את המערך, אפילו בתוך אלו שפתחו כדי לנסות לגנוב את השער לפני הדקה ה 80, אבל מלבד זאת לא חושב שהיה אפשר לשחק הרבה אחרת.
    מה שכן, התחושה האישית שלי שבמחזור הבא מול ספרטה פראג יהיה קשה יותר, בעיקר כי באמת חשוב לקבוצה הזאת המפעל והם יעלו בשיא המוטיבציה. ניצחון היום היה יכול להספיק לבאר שבע גם לתיקו מול הצ'כים, כעת תיקו בבית ייגרום לכך שבאר שבע תצטרך לנצח או לפחות לא להפסיד בצ'כיה ובאנגליה.
     
    ofir אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.