ליברפול 2015/16: ימי קלופ

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Mellow29, Jul 10, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    38,159
    Likes Received:
    21,183
    לפי מה שאני מבין, החומר כנראה בכלל לא ברשימה האסורה (אבל מודה שלא התעמקתי).
     
  2. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

    Joined:
    Mar 12, 2006
    Messages:
    3,737
    Likes Received:
    65
    Gender:
    Male
    יש שמועות חזקות מאוד על רצונו של היגואין לעבוד עם קלופ ולעבור לליברפול. אם זה יקרה, זה יהיה אחת ההעברות המשמעותיות של הקיץ לדעתי.
     
    Scouser Tommy likes this.
  3. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 1, 2007
    Messages:
    13,970
    Likes Received:
    8,193
    כרגע ממה שאני רואה באנגליה זה רק שמועות, מהכיוון האיטלקי יש דיווחים יותר קונקרטיים? הלוואי...
     
  4. k_700 Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    43,328
    Likes Received:
    7,400
    השאלה היא בערך כזאת- אם הוא עובר מדברים על משהו פסיכי באיזור ה50 מיליון יורו.שווה לשלם סכום כזה על חלוץ בן 28? לא יודע, אפילו אם קוראים לך מנצ'סטר יונייטד.
     
  5. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

    Joined:
    Mar 12, 2006
    Messages:
    3,737
    Likes Received:
    65
    Gender:
    Male
    קראתי כבר בכמה אתרים. לא יהיה קל כמובן להוציא אותו מנאפולי והוא יעלה סכום משמעותי אין ספק, אבל הוא בפורמה נהדרת.
    אולי הבטיחו לקלופ להכניס תיד לכיס, מי יודע. אני לא מאמין שקלופ יסתפק בסגל הקיים עם רכשים מינוריים, אבל כרגע מדובר רק במלפפון.

    k700 - יצא לך לעקוב אחרי היגואין העונה ? אני משוכנע שלא, אחרת היית מדבר אחרת. ;)
     
  6. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    38,159
    Likes Received:
    21,183
    50 מיליון יורו על אחד החלוצים הטובים בעולם כשהוא בשיאו זה פסיכי? יש לנו יריבות שמשלמות יותר על פוטנציאלים נטו...

    בכל מקרה, הדיווחים הם שהיגוואין רוצה לעבור אלינו אבל אצלנו אין רצון כזה (או לפחות שלא היה שום ניסיון\צעד קונקרטי בכיוון) ובכלל יש ספק רב כמה אמת יש בהם. לדעתי אין בכלל מה להתייחס לזה.
     
    Lazarobbie and Scouser Tommy like this.
  7. k_700 Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    43,328
    Likes Received:
    7,400
    קודם כל תחסוך ממני את ההתנשאות.

    ראיתי הרבה מאוד את נאפולי השנה, בינואר אפילו ציינתי שאת המאמן שלהם אני מוכן לקחת כאופציה אחרי סימאונה.
    הוא בעונה גדולה אבלללל:
    הוא בן 28, כמה חלוצים נשארים גדולים אחרי גיל 29-30? ועכשיו נחזור לשאלה, שווה לליברפול לשלם 50 מיליון יורו כדי שנאפולי תסכים לשחרר? לדעתי לא.

    אגב, אני החזקתי מהיגוואין גם שירדו לו על החיים בריאל מדריד או שחשבו שהוא הצ'וקר הכי גדול בעולם אחרי המונדיאל האחרון.
    אבל, לא הייתט רוצה שהקבוצה שלי תשלם עליו סכום כזה בגיל 28.
     
  8. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

    Joined:
    Mar 12, 2006
    Messages:
    3,737
    Likes Received:
    65
    Gender:
    Male
    חבל לי שאתה רואה את זה כהתנשאות, זה הכי לא בקטע כזה, תשחרר מזה קודם כל נשמה טובה. ;)

    לדעתי היגואין שהיה בריאל ובנאפולי זה לא אותו היגואין, פה הוא השתפר ונהיה חד יותר ומסוכן.
    אגב, גיל השיא של שחקנים זה 27-28, ואחרי עונה כזו הירידה, אם ונגיד שתהיה, זה לא חד.

    ליברפול משוועת לחלוץ חוד אמיתי, סטייל סוארז בזמנו.
    50 מיליון בסכומים שרצים היום שוק, זה לא סוף העולם, בטח לא עם נתונים מרשימים כאלו (לצורך המחשה):

    Argentina - G. Higuaín - Profile with news, career statistics and history - Soccerway

    8 עונות בדאבל פיגרס, יש שחקן דומה לו בליברפול, או אחר בשוק שיהווה אופצייה זולה יותר וטובה לא פחות כרגע ?
     
  9. k_700 Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    43,328
    Likes Received:
    7,400
    חחחח לא חד?
    לך תראה וידאו של רוני בן 27-28 ושל ווין רוני בן 29 ואז תחזור להגיד לי אם הירידה לא תהיה חדה, רק תקח את הזמן כדי שאני אסדיר קצת את הנשימה.

    דווקא אצל חלוצים הירידה היא הכי חדה. רובם יכולין להראות שחקנים שונים לחלוטין בגיל 29-30 בטח בעידן שהו התפקיד של החלוץ כבר מזמן לא םיבוט ודורשים ממנו המון תנועה לאגפים ותגובות מהירות ביציאה מהגנה(שבעצמה העלתה את הדרישות לאתלטיות הבלמים ממה שהורגלנו לקבל מהגנות בעבר).

    זה מאוד ריסקי להעריך חלוץ בן 28 בסכום מסוים ולהניח שתקבל בדיוק את אותו דבר(ועוד אחרי עונת שיא שהיא חריגה מאוד ברזומה של היגוואין) במשך שנתיים-שלוש קדימה.
    וב50 מיליון יורו במזומן זה בדיוק מה שאתה רוצה לקבל.
     
  10. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

    Joined:
    Mar 12, 2006
    Messages:
    3,737
    Likes Received:
    65
    Gender:
    Male
    שמע, זה לא מדע מדוייק עניין הגיל, אם הוא שומר על עצמו ובכושר, ויש לו מזל טוב בעניין הפציעות, אין סיבה שלא יתן אפילו עוד 3-4 עונות טובות. להביא חלוץ בסדר גודל של היגואין כרגע, לעומת האופציות האחרות שיש, זה לא רע בכלל אנדרסטייטמנט. אתה מקבל שחקן עם קבלות, לא עוד ילד שמקווים שפגעו בו בול.

    בכל אופן מפה ועד שיחתום, ובסכום כזה, יש כנראה זמן אם בכלל. סתם מלפפון שאם הייתי אוהד ליברפול הייתי שמח שיצא לפועל.
     
    golding and Scouser Tommy like this.
  11. Mellow29 Kopite

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    9,072
    Likes Received:
    3,608
    היגוואין זה חלוץ סטייל סוארז? הוא מגרד לו את הקצה הציפורן של הרגל. הוא חלוץ מצוין אבל הוא צריך לתת יותר מעונה אחת גדולה כדי להיות מוזכר בנשימה אחת עם סוארז.
    בכל מקרה לכולם ברור שזה דיון מיותר. FSG לא ישלמו 50 מ' יורו על שחקן בן 28. כל ההערכות בנוגע לכושר שלו רלבנטיות כנראה לנאפולי או לאיזו קבוצת נפט שכן יש לה את האמצעים לקנות שחקן כזה.

    דיווחים מאודינזה שעסקת זילנסקי נופלת. יש מתיחות עם הבעלים של אודינזה-ווטפורד בגלל המעבר של סינקליר ואנחנו לא מסכימים על מחיר.
    לא מכיר אותו לעומק אבל נשמע לי כמו פוטנציאל נחמד להיות שחקן נחמד. לא מתרגש מזה ומקווה שה12 מ' פאונד האלה ילכו לכיוון שחקן עם תקרה גבוהה יותר, עם כמה שהעסקה של דהוד נראת לא סבירה.
     
    oranfu likes this.
  12. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

    Joined:
    Mar 12, 2006
    Messages:
    3,737
    Likes Received:
    65
    Gender:
    Male
    התכוונתי בסדר גודל לעומת החלק ההתקפי של ליברפול כרגע ובכלל בליגה האנגלית.
    אגב, העונה האחרונה של היגואין הייתה מטורפת, אבל זה לא שלפני זה הוא שיחק בקקה. ;)
     
  13. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Oct 11, 2004
    Messages:
    10,333
    Likes Received:
    2,037
    איזה "עיתונאי" אנגלי אהבל המציא ידיעה בטוויטר, כל המקורות הגרועים באנגליה ואיטליה שחיים על קליק בייטס רצו למחזר את הידיעה והנה פתאום מדברים על זה.

    מישהו טרח לרגע לעצור ולחשוב אם יש איזשהו פרט הגיוני בידיעה הזאת? צריך להיות שיכור כדי לחשוב שהיגוואין ירצה לעבור מנאפולי לליברפול וצריך להיות שיכור כדי לחשוב שדה לאורנטיס ימכור בסכום הזוי של 50 מיליון כשאין לנאפולי שום סיבה בעצם לוותר עליו בפחות מסעיף השיחרור שלו (94 מיליון). לליברפול אין כסף להיגוואין והשחקן עצמו לא ילך אחורה, בטח לא בשביל איזה מאמן כשהוא מעריץ את הנוכחי שלו. איזה premface אידיוט צריך להיות כדי אשכרה להמציא שטות כזאת.

    איך אני שונא ידיעות בולשיט חסרות היגיון.
     
  14. JohnTerry26 Member

    Joined:
    Mar 10, 2011
    Messages:
    4,881
    Likes Received:
    763
    מה שמוזר זה שאנשים פה מסרבים לקבל את היגוואין לקבוצה שלהם בשביל סכום זנות במונחים בריטים של 50 מ' יורו (38 מ' פאונד). גם יונייטד וגם ליברפול עשו דברים הרבה יותר שנויים במחלוקת מזה.

    כשברור שהוא יעלה יותר במציאות.
     
  15. Big Virgil Member

    Joined:
    Dec 5, 2011
    Messages:
    702
    Likes Received:
    497
    כנראה ש @קווווווון צודק ואין בכלל מה להתייחס לשטות הזאת.

    בכל זאת, @JohnTerry26 זה ממש לא עניין חד-משמעי. לדעתי זה מזכיר קצת את הסיפור עם ואן פרסי והמעבר ליונייטד. זה התחיל בלא מעט חילוקי דעות וספקות בקשר למעבר ועד היום הדעות חלוקות, בסוף הוא נתן רק עונה אחת באמת טובה אם אני זוכר נכון.
    תאכלס לדעתי היגוואין עוד פחות טוב מואן פרסי אז ברור שזה לא מובן מאליו.
     
Thread Status:
Not open for further replies.