מחזור 26 בליגת העל: ב"ש מועדת, מכבי תל אביב מצמקת את הפער ל-3

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏4/3/16.

  1. zivmay Member

    הצטרף ב:
    ‏26/1/06
    הודעות:
    8,271
    לייקים שהתקבלו:
    2,630
    יש איזה חוק בלעדי בליגה שלנו?
    לפי מה שאני זוכר, בכל ליגה נורמאלית מי שמקבל אדום אחרי צהוב חמישי, הוא מורחק ל2 משחקים.
     
  2. hbs7 Member

    הצטרף ב:
    ‏24/10/14
    הודעות:
    3,306
    לייקים שהתקבלו:
    2,558
    מין:
    זכר
    המעבר לשני שחקנים במרכז, שבכר התחיל ובוס אימץ, מוכיחים את עצמם בגדול.
    בטח אצל מכבי, שמשחק ההגנה שלה פחות טוב גם כך, אך התקפה שנותנת יותר מספרים באופן עקבי ולכן עדיף לשחרר לה עוד חבל.
    משחק הראש של סה הוא טופ קלאס, כשאתה מחבר לזה את זהבי במרכז שמושך אוטומטית הרבה תשומת לב, ואת דסה וריקן באגפים ביום טוב זו נוסחה מעולה. מדוניאנין גם כן ראוי להרבה קרדיט, אולי המצטיין גם היום. מוסיף הרבה מהירות מחשבה, דחיפה קדימה ודיוק לאמצע של מכבי.

    יש זמן עד ה-20 לחודש, היום בו ניפגש בטרנר, אבל ההרכב של מכבי כנראה נסגר עם ההרחקה של טב"ז היום.
    מיכה, סה וזהבי מקדימה. אלברמן, מדו ונוסא במרכז. השאלה היחידה שפתוחה היא ריקן\בן הרוש בעמדת המגן. מניח שבסופו של דבר בוס ילך על בן הרוש.
     
  3. Turgi Guest

    אני חושב שאתה טועה.
    אולי @amn ידע טוב יותר.
     
    amn אוהב/ת את זה.
  4. amn Member

    הצטרף ב:
    ‏28/5/04
    הודעות:
    2,307
    לייקים שהתקבלו:
    1,239
    ההשעייה על צהובים משתנה מליגה לליגה (אצל חלק זה אחרי כל 3 צהובים, וכו' וכו'). גם מועד ההשעייה משתנה, כשבחלק מהליגות זה במשחק הראשון לאחר הצהוב הרלוונטי. תקנון המשמעת משתנה מליגה לליגה.

    אם טב"ח היה מקבל בנוסף לכרטיס הצהוב, כרטיס אדום (ישיר) הוא היה נעדר גם מהמשחק הראשון בפלייאוף (בגלל האדום), ואז נגד ב"ש בגלל הצהובים.
    החלק העקום (אם אני לא מתבלבל, ואני לא בשיא הריכוז כרגע, אז לא לתפוס אותי במילה) - שני כרטיסים צהובים באותו משחק המובילים לכרטיס אדום, לא נספרים במניין הצהובים (כך שאם טב"ח היה מקבל עוד כרטיס צהוב היום הוא לא היה מושעה נגד ב"ש. הוא כן היה מושעה מהמשחק הראשון בפלייאוף), והחלק המשונה - גם לא נמנה בספירת הכרטיסים האדומים. לפי התקנון בליגה שלנו - מספר הכרטיסים האדומים הישירים = מספר המשחקים שהשחקן יפספס. כלומר, שחקן שמקבל כרטיס אדום ישיר בפעם השנייה באותה עונה, יורחק משני משחקים, שלושה אדומים = השעייה משלושה משחקים, וכן הלאה.

    כלומר, באופן תיאורטי, שחקן שמורחק 5 פעמים בגלל 2 כרטיסים צהובים בכל פעם, יהיה מושעה ל-5 משחקים "בלבד" (ומניין הכרטיסים הצהובים שלו בעקבות המשחקים האלה יעמוד על 0(!)), בעוד ששחקן שמורחק בגלל 3 כרטיסים אדומים ישירים יפספס 6 משחקים.
     
  5. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏6/4/04
    הודעות:
    8,777
    לייקים שהתקבלו:
    6,080
    טב''ח היה חייב לקבל היום אדום. החילוף שלו הוא מחדל ואני מקווה מאוד שלא נשלם על כך מחיר.
     
  6. Turgi Guest

    לא חושב שהשופט היה נותן לו צהוב שני.
    הוא ניסה די בכוח במשך חמש דקות ואדלר פשוט התעלם.
     
  7. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏2/8/09
    הודעות:
    11,089
    לייקים שהתקבלו:
    1,838
    בתאוריה יכל לקרות מצב שהוא עם צהוב אחד אבל עושה עבירה גסה והשופט מחליט לתת לו אדום וכך זה בעצם גם צהוב אחד שנספר לתשעת הצהובים וגם אדום ישיר - זאת אומרת מורחק גם מהמשחק הנוכחי, גם מזה שאחריו וגם מזה שאחריו אחריו?

    זה אפשרי דבר כזה?
     
  8. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    79,604
    לייקים שהתקבלו:
    26,860
    מין:
    זכר
    ברור. אם שחקן מקבל צהוב ואחר כך אדום ישיר אז הצהוב לא נגרע מהספירה.
     
  9. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏2/8/09
    הודעות:
    11,089
    לייקים שהתקבלו:
    1,838
    אז כנראה מזה בוס פחד.

    ובנושא אחר - רק אני לא אופתע אם ק"ש תמצא את עצמה בלאומית עונה הבאה? לדעתי היא מפורקת בזמן הנוכחי יותר מהפועל ת"א.
     
  10. Turgi Guest

    מה שמדהים זה שיש איזה שש קבוצות שמגיע להן לרדת.
     
  11. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏2/8/09
    הודעות:
    11,089
    לייקים שהתקבלו:
    1,838
    צודק, אבל לדעתי כרגע במצב הכי גרוע נמצאות הפועל תל אביב (שיש שהם קאדר שחקנים אבל הם פשוט לא מחוברים בשיט עם מאמן שהקרבות האלה בעייתים לו), הפועל עכו (שיש שם חיבור טוב ושחקנים טובים אבל לא ממש מוכשרים כדי למשוך הישארות. לאבד נקודות מול נתניה זו נורה אזהרה בוהקת) וקריית שמונה (שאין שם כלום בערך)
     
  12. DRORIKO Member

    הצטרף ב:
    ‏3/5/15
    הודעות:
    68,728
    לייקים שהתקבלו:
    14,890
    מין:
    זכר
    זה לא רק בזמן הנוכחי. אני מתחילת העונה אומר פה שיש לה בעיה חמורה מאד בכיבוש שערים. היא יכולה לשחק טוב,אבל בגלל הסיומת להפסיד משחקים. אפשר להגיד שהיא כמו נתניה רק קצת פחות גרועה.

    איזי העונה בכשלון כפול, לא רק שהוא לא בנה קבוצה טובה השנה, הוא גם לא הצליח לשדרג אותה בינואר,מה שפעם נחשב לסימן ההיכר שלו(סולארי,רועי קהת וכו')
     
    נערך לאחרונה ב: ‏6/3/16
  13. ייא Member

    הצטרף ב:
    ‏28/5/10
    הודעות:
    4,703
    לייקים שהתקבלו:
    815
    מין:
    זכר
    גם אם מכבי מנצחת מחר בדרבי הכרמל אנחנו עדין מועמדים מס 1 לירידה לדעתי. נצטרך להביא 10נק בפלייאוף לפחות כדי לשרוד ולא רואה את זה קורה.
     
    Hapoel_Tel_Aviv אוהב/ת את זה.
  14. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏6/4/04
    הודעות:
    8,777
    לייקים שהתקבלו:
    6,080
    היה צריך להוריד חולצה אחרי הפנדל של זהבי. ואם לא, היה מושך למישהו בחולצה. ואם לא, היה בועט את הכדור אחרי שריקה של אדלר. בחייאת, מתישהו הוא היה מקבל את הצהוב השני. זה בסדר, זה כשר, זה חוקי. החלטה נוראית של בוס.
     
  15. Turgi Guest

    אמרתי כבר שאני חושב שהפועל חיפה תרג.
    אחרי השבת השתנתה דעתי קצת וזו תהיה הפועל חיפה או עכו.