מילאן 2014/15:: זהירות, כאן עושים חלטורות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י שי, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/4/06
    הודעות:
    12,689
    לייקים שהתקבלו:
    3,734
    מילאן תקועה על העבר כי העבר שלה נתמך במודל שמייצר קבוצות מטורפות ושלל תארים. burst של רכישות גדולות פעם בכמה שנים פשוט עובד.

    וקאקא הדוגמא שלך ל"עבר"? לא רוי קוסטה+אינזאגי ב80מ'?

    גם הקבוצה הפסיכית של ההולנדים נבנתה במלואה בשנתיים בלבד.
    דונאדוני, מסארו, גאלי, אנצ'לוטי, ואן באסטן, רייקארד, חוליט בסכום שיא עולמי (לא היה את ההכנסות של היום אז 18מ' אז שווה ערך ללהביא את בייל ב100מ' היום), כולם הגיעו פחות או יותר במכה אחת.

    לא יודע אם מילאן תצליח לבנות משהו גדול באמת, אבל היניביזם שהולך כאן בשבוע האחרון פשוט מוגזם. תחכו לפחות ל2 לספטמבר.
     
    אלעד אוהב/ת את זה.
  2. Enzo Maresca Member

    הצטרף ב:
    ‏27/10/14
    הודעות:
    420
    לייקים שהתקבלו:
    368
    מסכים שלגליאני יש עוד מספיק זמן במרקאטו בשביל לכפר על חודש יוני הנורא, אבל כרגע הוא מפסיד כל מטרה שהציב לעצמו - החל מאנצ'לוטי, דרך איברה, קונדוגביה, מארטינז ואפילו לואיז אדריאנו, ועושה זאת תוך כדי שהוא משחק עם הלב והמוח של האוהדים באיטליה. אין שום בושה בלהפסיד מו"מ לקבוצה אחרת, אבל גם אין שום צורך בלרתום את העגלה לפני הסוסים, לפרסם במילאן צ'אנל ששחקן X סגור וחתום ואז לנסות לטייח ולשקר לגבי הנסיבות שהובילו לכישלון התורן שלו כאילו אוהדי הקאלצ'ו הם חבורה של דבילים חסרי מושג. זה חובבני ומביך וכדאי שהוא יפסיק עם זה כבר.
     
    VAR ו-ג'ורדן לאב אגדה אוהבים את זה.
  3. נדבד Member

    הצטרף ב:
    ‏22/9/11
    הודעות:
    117
    לייקים שהתקבלו:
    10
    צריך למכור מנויים.
     
  4. Alta Tensione Member

    הצטרף ב:
    ‏26/5/12
    הודעות:
    2,220
    לייקים שהתקבלו:
    918
    שום פרסום שהיה במילאן צ'אנל לא היה בולשיט. זה שכמה אוהדים בחרו להיסחף אחרי ההייפ של הפרסומים ולא באמת לקרוא מה כתוב בפירסומים זה לא בעיה של גליאני ולא של הכותבים פה בפורום שנאלצים לקרוא כאן בכי ונאי שהוא תוצר של חוסר יכולת בסיסית לקרוא (לא רק, אבל בין היתר).
     
    נערך לאחרונה ב: ‏25/6/15
  5. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏11/10/04
    הודעות:
    10,333
    לייקים שהתקבלו:
    2,037
    אתה מאמין לגליאני כשהוא אומר שהוא הציע הצעה של 40 מיליון שהתקבלה ואז פתאום הוקוס פוקוס השחקן חותם באינטר? או שאתה הולך לתרץ את זה ב"משכורת", כאילו 500 אלף יורו בעונה זה סכום שיגרום לו לוותר על שחקן שהוא הציע עליו 40 מיליון?

    הבנאדם מפיץ חרטטנוס. כולנו צריכים לקפוץ לרופא ולהשיג חיסון.

    ומי לעזאזל מנהל את ה-MC שהם מוציאים הודעה "מרטינז סי!" על סמך הצהרה של נשיא פורטו בכלל ולא על סמך מידע פנימי מהמועדון?
     
    Nesta אוהב/ת את זה.
  6. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/4/06
    הודעות:
    12,689
    לייקים שהתקבלו:
    3,734
    השחקן בחר באינטר. תעכל את זה.

    והאמת, גם אני הייתי בוחר בהם אם מנצ'יני היה מחזר אחריי מאז סיום העונה. יש משהו מרתיע ביצור שבחרתם לאמן את הקבוצה. אבל זה רק אני.
     
  7. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏9/1/03
    הודעות:
    15,930
    לייקים שהתקבלו:
    174
    מין:
    זכר
    אנשים מפספסים את העניין, תדמית היא דבר מאוד מאוד חשוב בשביל מועדון כמו מילאן. אנחנו לא סביליה ולא טוטנהאם וגם לא לאציו, וכמועדון שמתיימר להיות כחלק מהטופ האירופאי והעולמי אנחנו צריכים גם לפעול בהתאם. שנים חלשות יש גם למועדוני על אבל הפאשלות האלה, והכותרות השליליות אחת, אחרי השנייה הופכות אותנו ואת גליאני לפארסה.

    הבאת שחקן על, שחקן כשרוני עם שם "נוצץ", חשובה ולו רק בגלל שהוא יתווה דרך לאחרים שיראו שיש יותר מסתם כוונות באוויר, החתמת שחקן שכזה חשוב למוראל והיא אמורה לאותת לאוהדים ולמנויים שמילאן חוזרת.

    בינתיים הסיפור עם מיסטר בי עדיין לא סגור, מילאן סופגת PR מחורבן ושחקנים משתינים עליה בקשת, אין עוד מקום להיסטריה אבל אם לא יגיע שחקן כמו שדיברתי עליו בשבועיים הקרובים, זה יתחיל להיראות רע וליגת האלופות היא קריטית בעונה הבאה מאין כמוה למועדון כמו שלנו.
     
    עודד (אוהד הצלחות) אוהב/ת את זה.
  8. עודד (אוהד הצלחות) Member

    הצטרף ב:
    ‏24/2/09
    הודעות:
    978
    לייקים שהתקבלו:
    133
    זה לא רק נראה רע, זה רע. קונדוגביה הלך לאינטר שהציעה לו פחות בגלל שהיא נראית כיעד עדיף על מילאן. אבל אנשים ממשיכים לאכול את הלוקש שמילאן היא קובצת צמרת שכולם רוצים להגיע אליה.
     
  9. eran.m Member

    הצטרף ב:
    ‏16/3/08
    הודעות:
    499
    לייקים שהתקבלו:
    11
    מין:
    זכר
    למה אני מרגיש משב של ציניות בהודעה הזו...
     
  10. Alta Tensione Member

    הצטרף ב:
    ‏26/5/12
    הודעות:
    2,220
    לייקים שהתקבלו:
    918
    "מארטינז סי" הגיע אחרי כן מפורטו לגבי דמי ההעברה (עמידה בסעיף השחרור) וכן מהשחקן על תנאי חוזה. "מארטינז סי" לא אומר שהשחקן עבר בדיקות רפואיות וחתם רשמית. אז אני לא מבין מה הבעיה.

    שמע, זה מרתק. הגעת למסקנה הזאת לבד שיש מועדונים מועדפים עלינו אחרי שנתיים שלא שיחקנו באירופה?
     
  11. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/4/06
    הודעות:
    12,689
    לייקים שהתקבלו:
    3,734
    די מארציו - יש הסכם בין מילאן לרומא על העברת אנדראה ברטולאצ'י. סכום כולל בונוסים בסביבות 20מ' יורו.

    באסה רצח.
     
  12. Alta Tensione Member

    הצטרף ב:
    ‏26/5/12
    הודעות:
    2,220
    לייקים שהתקבלו:
    918
    די מאוריציו חרטטן אין לנו בכלל כסף.
     
    Un bombón אוהב/ת את זה.
  13. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏11/10/04
    הודעות:
    10,333
    לייקים שהתקבלו:
    2,037
    קצת יקר, סבאטיני דפק פה סחיטה של הלייף אם הסכומים נכונים.
     
  14. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/4/06
    הודעות:
    12,689
    לייקים שהתקבלו:
    3,734
    זה בטח יהיה איזה 14מ' + 6 בונוסים או משהו בסגנון.

    20מ' זו הערכה טובה לשחקן איטלקי, צעיר, שסחב את ג'נואה למקום אירופי בטבלה, 6 שערים, 8 בישולים, והרבה מאוד הבנה טקטית ותרומה הגנתית.

    זה מסביר למה הוא לא הוצג באתר הרשמי. נעל אללה שלהם.
     
  15. yonmu Member

    הצטרף ב:
    ‏28/6/07
    הודעות:
    10,396
    לייקים שהתקבלו:
    2,655
    הוא אמור לשבת על העמדה של מונטוליבו?
     
מצב נושא:
הנושא נעול.