הייתי אומר שהכל הולך למכבי העונה ושהיה לה פה ושם סנטימטר של מזל, אבל היום זה פשוט טמטום טהור של באר-שבע. כואב על אלישע והקהל. כבר היה עדיף לא לעלות למחצית השנייה. מכבי עם הגנת טלאים? באר-שבע עם הגנה פח בהרכב מלא. סוארז בדיחה ואג'ידה מתחרה עם קאלה ועמוס על תואר השוער החלש ביותר. מכבי מנצחת כלכך בקלות וזהבי לא במשחק. פריצה נפרד(?) כמו מלך! טרבל היסטורי למכבי. כבוד למכבי, וגם שפל לכדורגל כאן. פאקו ממשיך?
איזה עליבות. פריצה לא ראה דשא 8 חודשים ומככב. עלובים באדום אין הגדרה אחרת. אלישע לעד ימשיך להיענש על המכירה ב98...
אז אתה צוחק עלי שאני שופט את אלברמן בגלל משחק אחד(למרות שכאמור לא שפטתי אותו בגלל משחק אחד) אבל אתה מדביק לפריצה כתרים בגלל משחק אחד? אם הוא כזה גדול איפה הוא היה כל העונה? אני מזכיר לך שההגנה שהוא משחק נגדה קיבלה מאיתנו רביעיה רק לפני שבוע.
מופע של פריצה, שאפו למכבי על הטרבל. אלישע זרק זין מול מכבי חיפה והשחקנים שלו עדיין נמצאים בתרדמת פשוט בושה, אין מילה אחרת.
לא שפל. במכבי תל אביב הכניסו מקצוענות והעלו רמה של ניהול מועדון. אז שאחרים ילמדו משהו. אלונה כמובן שדרגה את ב"ש ויש לה כוונות טובות. ומבורך שהיא בכדורגל אבל בינה למכבי תל אביב תהום פעורה. גם אלישע שוב מוכיח את רמת העליבות של השוק המקומי של המאמנים
ראדה פריצה חלוץ גדול, לכו תדעו איך מכבי הייתה נראית אם הוא היה משחק בקביעות, רק הצל שלו אונס שחקני הגנה בליגה. להפועל ב"ש כנראה שאין עדיין מנטאליות של מועדון גדול וגם עוד 10 שנים לא תהיה להם עם אלישע לוי, למזלם אלונה חתכה אותו בזמן, אולי בשנה הבאה. הגול של בוזגלו גדול אבל באר-שבע עם הגנה ליגה ז'.
מעניין איזה חגיגות שחר מארגן לרגל הזכייה בגביע. לא רואה את המשחק, אבל כל מי שחשב שאלישע לא יפסיד משחק גביע גדול לא עקב פה אחרי הכדורגל לפחות בעשר שנים האחרונות.