נבחרת ישראל: אלישע לוי הוא מאמנה החדש של נבחרת ישראל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. oranfu Member

    הצטרף ב:
    ‏16/5/11
    הודעות:
    37,881
    לייקים שהתקבלו:
    20,959
    זהבי עושה טובה שהוא על הדשא, נאתכו במשחק אולי הכי גרוע שלו שראיתי (מרשים), ביטון סתם בלוף (לא בגלל המשחק היום) ובן-הרוש עלוב (טאווטחה יותר טוב ממנו, צר לי).

    בלגיה בהילוך ראשון, היחיד שממש משחק שם זה נאינגולן ועדיין קומפאני נראה כאילו הוא ביום כיף.
     
  2. סמואל אטו Member

    הצטרף ב:
    ‏27/9/04
    הודעות:
    15,002
    לייקים שהתקבלו:
    4,649
    אני מת לדעת מה אתה ועוד אנשים רוצים שהוא יעשה היום שהוא לא עשה.
    לפני שאתה עונה, קח דקה להיזכר שזה בסה״כ ביבראס נאתכו. לא מסי, לא דה ברוינה בסה״כ ביבראס נאתכו.
     
  3. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

    הצטרף ב:
    ‏24/4/13
    הודעות:
    16,452
    לייקים שהתקבלו:
    4,703
    אז ששניהם יהיו מאחור.
    ייני עושה עבודה לא רעה בכלל עד עכשיו, אבל בתפקיד הזה הוא צריך לעשות גם דברים שהוא לא אמור לעשות והוא עושה פחות טוב, וזה לא נותן לנו כלום.

    לירן - איזו שיטה? אני באמת לא מזהה כאן שום דבר שיטתי בהתקפה.
    זהבי אכן לא מתאים בתפקיד הזה והזוי לראות אותו שם, אבל אחרי פתיחה חלשה הוא דיי התאפס והוא ממש לא רע. למעשה אני לא חושב שצריך לבצע איזשהו חילוף, השחקנים בסדר.
     
  4. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏30/7/02
    הודעות:
    18,671
    לייקים שהתקבלו:
    1,938
    מין:
    זכר

    פסים בטוחים !!! כן גם אם זה פס אחורה עד מרציאנו
    נאתכו אחראי על הכי הרבה איבודי כדור עד כה
     
  5. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    79,607
    לייקים שהתקבלו:
    26,861
    מין:
    זכר
    דווקא במשחק הזה עוד יותר ייני חייב היה לפתוח כמגן ימני, נגד משחק האגפים הרצחני שלהם הוא היה עושה עבודה הגנתית טובה יותר מדגני, אבל בלי קשר לזה דגני לא מקבל שום עזרה.
     
  6. EO11 בפה אליל היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏10/4/10
    הודעות:
    16,452
    לייקים שהתקבלו:
    7,357
    לא מבין למה צריך מאמן. הרי יציאה נורמלית להתקפה אין, משחק הגנה שהוא יותר מסידור מינימלי על המגרש והליכה אחורה אין...לבחור הרכב? אפשר לעשות סקר קהל ושאנחנו נבחר את ההרכב. איכס.
     
  7. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,635
    לייקים שהתקבלו:
    3,524
    מין:
    זכר
    אז מה, השד לא נורא כל-כך וקיבלנו גול מצחיק. ועדיין הבלגים משחקים ברוורס מה שנקרא ובהחלט היה יכול להיות הרבה יותר גרוע - מה שנותן תקווה קלה להמשך. מרציאנו הדף כדור גדול. מסכים עם האכזבה כלפי נאתכו, ייני מנגד עושה את עבודתו כמו שצריך. בליגה פח שלנו לא נתקלים בלחץ כל-כך טוב מתוזמן ומתואם על הכדור כמו שעשו הבלגים, אבל ביבראס כבר כמה שנים משחק באירופה וממנו מצפים לדייק. זהבי שחקן שקשה להוציא, אין מה לעשות, הגולר מס' 1 בסגל, למרות שטב"ח הסילון עדיף במשחק כזה שמתבסס על מתפרצות בלבד. בן-סהר נראה טוב והבלגים די חוששים ממנו, אבל אנחנו לא מצליחים לצאת קדימה. אולי אם המצב יישאר ככה אז בישורת האחרונה של המשחק גוטמן יהמר ויבצע חילוף התקפי.
    אסור להגיע למצב שהאזרד במצ'אפ מול שחקן הגנה בודד כי הוא יאכל אותו בלי מלח. זהבי חייב יותר לעזור באגף. בנטקה עד עכשיו החולייה החלשה של הבלגים, מאוד לא מסוכן.

    עוד פעם הדיבורים האלה על המאמן. הוא לא יכול לקחת את הכדור ולבעוט לשער, נכון? ההרכב שעלה סביר מאוד. לא היה כן משהו הזוי כמו קוזוקין אצל קשטן או אלרואי כהן כמגן כמו אצל לואיס פרננדז. גם אם מוריניו יהיה על הקווים אז בלגיה תנצח אותנו ברוב המשחקים, אבל עוד לא נגמר.

    אגב, אני מתלהב מהמשחק של בן-הרוש. הוא חזק, הוא שקט יחסית לחבריו ולא משדר פאניקה. לא רוצה לדבר על מגן אירופאי, אבל המגן הכי טוב בארץ היום לפי דעתי. לא טוואטחה ולא החבר'ה מבאר-שבע, ובטח שלא אברם צ'קול :)
     
  8. קשר שמאלי Member

    הצטרף ב:
    ‏29/1/13
    הודעות:
    20,007
    לייקים שהתקבלו:
    6,946
    מין:
    זכר
    ביטון מעולה
    אין לי ספק שהוא יגיע לליגה בכירה באירופה
     
  9. oranfu Member

    הצטרף ב:
    ‏16/5/11
    הודעות:
    37,881
    לייקים שהתקבלו:
    20,959
    לחמן מהלל את ביטון ובן-הרוש. מצחיק כמעט כמו נאתכו ששם לעצמו רגל.
     
  10. סמואל אטו Member

    הצטרף ב:
    ‏27/9/04
    הודעות:
    15,002
    לייקים שהתקבלו:
    4,649
    ואז מרציאנו יתן כדור ארוך, אז מה עשית בזה?
    נאתכו הוא השחקן היחיד מהשביעייה האחורית שמסוגל להוציא מתפרצת, אז מן הסתם שהוא יקבל את רוב הכדורים ויאבד גם את רובם נגד נבחרת כמו בלגיה.
     
  11. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏22/11/06
    הודעות:
    15,401
    לייקים שהתקבלו:
    4,949
    מין:
    זכר
    כמובן שתמיד אפשר לשחק טוב יותר אבל זה לא הרבה יותר ממה שהייתי מצפה מהנבחרת שלנו.
    העמידה בגדול בסדר גמור (לדעתי המחצית השנייה ייגמר לנו הכוח לרדוף אחרי כל שחקן שלהם ויהיו הרבה יותר פרצות), הבעיה היותר קשה זה שנאתכו שאמור לארגן את המשחק ולהניע אותו עם כדורים חכמים, כמעט כל כדור שני שולח ליריב, בן סהר לא נראה שממש יודע מה לעשות באגף שמאל. הוא חלוץ. אם לא תהיה ברירה גוטמן יעבור לשחק התקפי יותר, ואז זה כבר יהיה רק עניין של זמן עד שנספוג.
     
  12. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    79,607
    לייקים שהתקבלו:
    26,861
    מין:
    זכר
    הצ'מפיונשיפ באנגליה
     
    oranfu ו-rivaldo אוהבים את זה.
  13. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏30/7/02
    הודעות:
    18,671
    לייקים שהתקבלו:
    1,938
    מין:
    זכר

    נאתכו לא עושה ולו שמינית מזה . הוא רק מאבד כדורים .
    צריך לשחק על בטוח , גם מרציאנו במקום כדור ארוך למסור למגנים.

    אבל אני לא מצפה מכלום מהשחקנים האלה , אנחנו לא ברמה הזו בכלל אפילו לחשוב על לשחק בטוח.
    1-0 זה סביר ואפילו מפתיע.
     
  14. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

    הצטרף ב:
    ‏24/4/13
    הודעות:
    16,452
    לייקים שהתקבלו:
    4,703
    בן שהר משחק כבר שנה באגף שמאל בליגה ההולנדית ועושה את זה בהצלחה.

    אגב, מישהו יכול להבין את השיקול שבלשחק על כדורים לגובה מול אחת הנבחרות הגבוהות באירופה?
     
  15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,613
    לייקים שהתקבלו:
    6,331
    אני יותר מתעסק בהולנד (מחצית, דה פריי וקלאסן עשו 2-0), אבל מהמעט שראיתי זה לא כוחות. אולי הגיע הזמן בארץ שאנחנו נדבר פחות ונעשה יותר? לאו דווקא לפני המשחק הזה, אבל לפניי וויילס קיבלתי יותר מדי את הרושם שהנה 4 נק' מול וויילס ובלגיה מציאות לא עד כדי כך הזויה. העניין הוא שלדעתי מאז אותו קמפיין של אברהם גרנט שבו עשינו קמפיין מכובד מול נבחרות טובות (הרבה תיקו) בישראל יותר מדברים מאשר משהו אחר.

    דבר אחד לא ברור לי. תומר חמד בעיניי חלוץ רחבה אמיתי. מול בלגיה היה ברור שנהיה מסוכנים בעיקר ע"י מתפרצות אז למה זהבי לא משחק למשל חלוץ? או ברדה? או שהר? בצורה הזאת אנחנו משחקים למעשה עם עשרה שחקנים וזו לא אשמתו של חמד.

    עריכה:
    בבקשה, חמד בחוץ וטב"ח בפנים...
     
    Love Is Red אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.