נבחרת ישראל: אלישע לוי הוא מאמנה החדש של נבחרת ישראל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. עידן444 Member

    הצטרף ב:
    ‏26/5/12
    הודעות:
    18,108
    לייקים שהתקבלו:
    6,560
    הפסקה האחרונה כל כך נכונה!

    אגב, אני לא חושב שהשחקנים זילזלו... הם פשוט לא היו טובים... נקלעו ליום נוראי... לא הצליחו להיכנס למשחק... כמעט סגרו את המחצית הנוראית הזו ב- 0-0 אבל גם זה לא הצליח... ואז עוד שער בבעיטה חופשית ואדום וזהו... אלה דברים שקורים בכדורגל.
    אני שמעתי דווקא שחקנים שכן הורידו ציפיות לפני המשחק כשאמרו שאין לנו שחקנים בריאל וארסנל, ושהם לא מבינים למה מציירים תמונה שאנחנו פייבוריטים. מי שיצרה רמת ציפיות מטורפות, על גבול הזלזול בוולשים, זו היא חלק מהתקשורת(אני מדגיש- רק חלק מהתקשורת).
     
  2. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/2/06
    הודעות:
    14,242
    לייקים שהתקבלו:
    2,433
    מין:
    זכר
    אני חושב שהסיבה המרכזית שבגללה הפסדנו לווילס היא שאנחנו פחות טובים. זהו.
    אם היינו מוכשרים על כר הדשא כמו שאנחנו מוכשרים בלהקטין כל יריבה שמשחקת נגדנו, כנראה שהיינו משיגים תוצאות טובות יותר.

    "להוציא את את גארת' בייל וארון רמזי, מדובר בנבחרת בינונית" - אז שני דברים:
    א. שני הכוכבים האלה הם חלק מהנבחרת היריבה וזה לא מעניין מה היה קורה אם הם לא היו.
    ב. נגיד שזה היה נכון, אז מה? בינוניות בקנה מידה אירופאי זה עדיין כמה רמות מעל מה שאנחנו שווים באירופה.
     
  3. השולס עולה Member

    הצטרף ב:
    ‏9/9/07
    הודעות:
    366
    לייקים שהתקבלו:
    28
    מין:
    זכר
    איזה שחקנים שלנו צריכים להזהר מצהוב 3 שיביא להחמצת בוסניה חוץ?
     
  4. Love Is Red Member

    הצטרף ב:
    ‏20/8/06
    הודעות:
    5,822
    לייקים שהתקבלו:
    721
    אפילו צרפת ואירלנד לא ניצחו את שוויץ, אם כבר היינו צריכים לנצח את אירלנד וגם לא היינו רחוקים לנצח אותם בבית ואז היינו עולים למונדיאל, אבל לפחות נראנו כמו נבחרת כדורגל, אני זוכר איך ביום כיפור קיוויתי שקפריסין תפתיע את צרפת והייתי כל כך דרוך, היום כבר לא אכפת לי, נכון חשבתי שיש לנו סיכוי לא רע לעלות והתלהבתי כמו כולם מהתוצאה מול בוסניה אבל אם אין המשכיות ועוד פעם מול יריבה שהיא קצת יותר פיזית אנחנו נראים כמו ילדים בגן אז זה אומר דרשני, לפחות אצל גרנט בקמפיין השני הייתה המשכיות בתוצאות.
    ואגב אני גם רשמתי שחבל שגרנט לא העיז יותר מו לאיי פארו מה שהיה אולי נותן לנו הפרש שערים שהיה נותן לנו לעקוף את שוויץ ומשם ישירות לפלייאוף.

    כלומר כן הקמפיין של גרנט לא היה הכי מושלם, אבל לפחות ראית אצלו ניצוץ של נבחרת שגאווה לראות אותה, מאז ועד לא ריאתי מהנבחרת כלום.
    אגב גם אצל נילסן היה את הניצוץ הזה והתקווה, אבל אצל נילסן זה גם היה תחילת חילו הדורות, או ליתר דיוק החיתולים של חילוף הדור, גרנט המשיך עם ההתחלה והאמצע.
    אגב לפחות אצל גרנט בניון פרח מה שאי אפשר להגיד על מה שהיה לו אצל קשטן ובטח שאצל פרננדז...
     
  5. השולס עולה Member

    הצטרף ב:
    ‏9/9/07
    הודעות:
    366
    לייקים שהתקבלו:
    28
    מין:
    זכר
    אם מפסידים לבוסניה ובלגיה יש סיכוי שנהיה דרג 4 בהגרלת המונ'?
     
  6. עידן444 Member

    הצטרף ב:
    ‏26/5/12
    הודעות:
    18,108
    לייקים שהתקבלו:
    6,560
    זה שכמה פרשנים החליטו להקטין את ווילס ולחזות שאנחנו הולכים לקרוע להם את הצורה ומומחי הווינר לתת לווילס יחס גבוה הופך את הנבחרת לזחוחה, חובבנית ונפוחה?
    באמת שאני לא מבין על מה כולם כאן מדברים שהם מדברים על זלזול...
    לא ראיתי שחקן נבחרת אחד שהיה זחוח בראיון שלו לקראת המשחק הזה, ובטח לא את מאמן הנבחרת שאף שקל לפתוח זהיר עם ניר ביטון במקום טל בן חיים ואני מניח שגם אם היה עושה זאת כנראה היה סופג ביקורת על כך שהוא פחדן ולמה החליט לפתוח מול נבחרת כמו ווילס במערך כל כך פחדני והגנתי...
    הריי ככה זה כאן...
    פותחים התקפי אז זה זלזול, פותחים הגנתי זו פחדנות...
     
    חייל שוקולד ו-idans10 אוהבים את זה.
  7. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,635
    לייקים שהתקבלו:
    3,524
    מין:
    זכר
    אבל הגישה הזו 'אנחנו לא מספיק טובים' היא גם לא נכונה. אז בואו לא נעלה לשחק וזהו. כל מהות הספורט היא שגם לאנדרדוג יש סיכוי. וכישרון זה לא הכל ובכדורגל יש הרבה הפתעות, ואפילו לטביה הייתה ביורו ויוון זכתה וזה קרה באותה שנה - 2004. אני מבין את התסכול של הפרשנים והאוהדים שכבר 40 שנה אנחנו הולכים במדבר. המצב היום לא חרבנא ומצד שני יהיה מאוד-מאוד קשה להתמודד אם בלגיה ואפילו נקודה במצב הזה תהיה סנסציה אלא אם כן יקרה משהו הזוי כמו אדום של בלגיה או שער מאוד מוקדם שלנו.
    אגב, ווילס לא בהכרח טובה מאיתנו. שוברי השיוויון שלה טובים משמעות - ארון ראמזי ובעיקר גארת' בייל. מה לעשות שהם יותר טובים מביבראס וזהבי לצורך העניין?

    הקמפיין של גרנט היה טוב, אבל שוב. היה לנו תחת עצום, מזל שהיה חסר בכל מיני קמפיינים אחרים. אגב, נבחרת צרפת הייתה אז בעיקר שם גדול. היה לה מאמן שהוא מורה תיאטרון בכלל, ללא זידאן היה מדובר בעדר ללא רועה. דומאנק גרם לכולם לסלוד ממנו, הסתכסך עם שחקני מפתח והיה עצוב לראות שחקנים כמו הנרי ו-ויירה לא מצליחים להעביר שתי מסירות. זו הייתה צרפת מאוד-מאוד חלשה. אז התיקו בפארק דה-פראנס בפתיחת הקמפיין היה מעולה(קלמי סבן בלם), אבל ה-1:1 ברמת-גן כשהם בעשרה שחקנים - לא יודע, לא הייתי חוגג את זה.
    לגבי נילסן - רביבו וברקוביץ' עדיין היו מעולים, בניון הוביל את מכבי חיפה לאליפות, הפועל עשתה את העונה הגדולה באירופה. אין תירוצים לדעתי. הסגל היה מצוין. אני זוכר את כל החבורה הזו גם בגלל קלפי הסופרגול של מונדיאל 2002 :)
    לא היינו צריכים להגיע למצב בכלל שהמשחק נגד אוסטריה כל-כך קריטית. גם באותו קמפיין היה לנו הפסד הזוי בחוץ, לאותה אוסטריה אגב.

    לא ראיתי שום זלזול מצד הנבחרת, אבל אם ערן זהבי מדבר על אופוריה וזחיחות בחדר ההלבשה - אני לא יכול להתווכח איתו. פשוט חבל.
     
  8. Love Is Red Member

    הצטרף ב:
    ‏20/8/06
    הודעות:
    5,822
    לייקים שהתקבלו:
    721
    אבל איזה כדורגל כבר שיחקו היוונים והלטבים?
    יוון שיחקה את הכדורגל הכי אפור שיש עם 1-0 קטן, מה הבעיה שגם אנחנו נבין שאנחנו לא ברזיל אלא נבחרת ישראל הקטנה ונתחיל לשחק הגנתי יותר מול נבחרות חזקות במיוחד בפאן הפיזי...?
    כלומר מול נבחרות שחלשות מאיתנו לתקוף ולהביס, אבל נבחרות כמו בלגיה ווילס לא צריך בכלל לשחק התקפי לא מדובר בנבחרות קלות ולמרות הכשלונות של ווילס הם נבחרת חזקה במיוחד פיזית.
    ושוב פעם לגביי הקמפיין של גרנט, אותה צרפת של המאמן דומיניק הגיע בסופו של דבר לגמר המונדיאל, תראה לי פעם אחת שאנחנו נצליח לשחק שווים מול שווים מול קבוצה שתגיע לגמר המונדיאל, אם זה יקרה אצל גוטמן מול בלגיה אני רץ בחוטיני סביב בלומפילד...
     
  9. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏7/3/08
    הודעות:
    17,322
    לייקים שהתקבלו:
    10,485
    http://img.uefa.com/imgml/MA/logos/70x70/65.Xxx ישראל - בלגיה http://img.uefa.com/imgml/MA/logos/70x70/13.Xxx

    תאריך: יום שלישי 31.03.15.
    אצטדיון: 'טדי', ירושלים.
    שופט: מארק קלאטנברג (אנגליה).
    שעה: 21:45.

    http://news.bbcimg.co.uk/media/images/81996000/Xxx/_81996719_groupb.Xxx

    http://www.uefa.com/imgml/flags/50x50/ISR.Xxx

    סגל הנבחרת:
    שוערים:אופיר מרציאנו (מ.ס. אשדוד), אריאל הרוש (מכבי נתניה), גיא חיימוב (עירוני ק"ש).
    הגנה:טל בן-חיים (צ'רלטון), איתן טיבי (מכבי ת"א), עמרי בן-הרוש (מכבי ת"א), שרן ייני (מכבי ת"א), רמי גרשון (גנט), אלי דסה (בית"ר ירושלים), אוראל דגני (מכבי חיפה), טאלב טוואטחה (מכבי חיפה).
    קישור:ביבראס נאתכו (צסקא מוסקבה), ליאור רפאלוב (קלאב ברוז'), ערן זהבי (מכבי ת"א), ניר ביטון (סלטיק), מאור בוזגלו (הפועל ב"ש), רועי קהת (עירוני ק"ש), בירם כיאל (ברייטון).
    התקפה:עומר דמארי (לייפציג), טל בן-חיים (מכבי ת"א), תומר חמד (אלמריה), בן שהר (ווילם II) אליניב ברדה (הפועל ב"ש), איתי שכטר (מכבי חיפה), מואנס דאבור (גראסהופרס).

    חלום המקום השני של נבחרת ישראל ספג בשבת מהלומה קשה וכואבת עם תבוסה ביתית 3-0 לווילס, המתחרה הרצינית של הנבחרת על המקום השני שמוביל ישירות ליורו. כעת הנבחרת מביטה בעיקר למטה לכיוון בוסניה במאבק על המקום השלישי שמוליך להצלבה(ואולי גם ליורו אוטומטית) ולשם כך הנבחרת חייבת לגרד נקודות במפגשים מול הנבחרות "הגדולות" בבית ומחר יתקיים המשחק הביתי האחרון מול הנבחרות הבכירות לעיני 34,000 צופים באצטדיון טדי בבירת ישראל ואלי גוטמן יודע שנקודה אחת לפחות יכולה לשרת אותו מצוין לקראת המשך הקמפיין. מלבד היכולת הרעה ותחושת חוסר האונים שאפפה את הנבחרת בשבת בנבחרת התמודדו גם עם פציעות והרחקות. בלם מכבי ת"א איתן טיבי שהורחק בשבת יחסר לגוטמן ואת מקומו אמור לתפוס בלם גנט, רמי גרשון. הנבחרת תצטרך להתמודד גם ללא עומר דמארי שנפצע במהלך המשחקים מול הוולשים ותומר חמד יעלה במקומו, גם ניר ביטון שמיועד לפתוח בהרכב נמצא בספק בגלל פציעה ובמידה ולא יעבור את מבחן הכשירות כנראה יהיה זה בירם כיאל שיפתח בהרכב. בהתקפה טל בן-חיים יירד לספסל כאשר גם ליאור רפאלוב עשוי לפנות את המקום לטובת בן שהר.

    הרכב משוער: אופיר מרציאנו - טל בן חיים, רמי גרשון, אוראל דגני, עמרי בן הרוש - ניר ביטון, שרן ייני, ביבראס נאתכו, ערן זהבי - בן שהר, תומר חמד.

    http://images1.ynet.co.il/PicServer3/2013/06/18/4689442/46894380100098408268no.Xxx
    יביא נקודות? הופעת בכורה לטדי בקמפיין הנוכחי

    http://www.uefa.com/imgml/flags/50x50/BEL.Xxx

    סגל הנבחרת:

    שוערים: טיבו קורטואה (צ'לסי), ז'אן-פרנסואה ג'ילה (קטאניה), סימון מיניולה (ליברפול).
    הגנה: וינסנט קומפאני (מנצ'סטר סיטי), ניקולס לומברטס (זניט), יאן ורטונגן (טוטנהאם), טובי אלדרווילד (סאות'המפטון), ג'ייסון דנאייה (סלטיק), לורן סימאן (מונטריאול אימפקט), אוליבייה דשאכט (אנדרלכט), אנתוני ואנדן-בורה (אנדרלכט).
    קישור: ראג'ה נאינגולאן (רומא), אקסל ויטסל (זניט), מרוואן פלאיני (מנצ'סטר יונייטד), קווין דה-בריינה (וולפסבורג), אדן הזאר (צ'לסי), מוסא דמבלה (טוטנהאם), דרייס מרטנס (נאפולי), נאסר צ'אדלי (טוטנהאם), יאניק פריירה-קראסקו (מונאקו).
    התקפה: כריסטיאן בנטקה (אסטון וילה), מישי באטשוואי (מארסיי), דיבוק אוריגי (ליל).

    נבחרת בלגיה היא ללא ספק הכוח העולה בכדורגל האירופאי. הנבחרת הבלגית שבעשור הקודם ולמעשה מאז מונדיאל 2002 נעלמה ממרכז הבמה וירדה עד לדרג ד' של אירופה עברה טיפול שורש בו התערבה גם המדינה, אקדמיות הוקמו והמטרה הייתה לטפח כדורגלנים מגיל צעיר שישרתו את הכדורגל הבלגי והתוצאה הגיעה בסופו של דבר, לבלגים יש עשרות שחקנים ברחבי אירופה וכדי להבין את העוצמה של הבלגים חייבים לציין שהסגל הנוצץ שהגיע אתמול לישראל חסר את רומלו לוקאקו, עדנאן יאנוזאי, קווין מיראלס, סטיבן דפור ותומאס ורמאלן. הבלגים הגיעו לקמפיין הנוכחי אחרי המונדיאל המעודד בו הגיעה הנבחרת עד רבע הגמר שם נכנעה לפיינאליסטית ארגנטינה, ההתנעה המחודשת הייתה קשה וכללה תוצאות תיקו עם וויילס ובוסניה אך הניצחון הגדול בשבת 0-5 על קפריסין רק מעלה את רמת הפאניקה בישראל לקראת המשחק הדחוי(עקב מבצע 'צוק איתן') שיתקיים מחר, מאמן בלגיה מארק וילמוטס לא צפוי לבצע שינויים בהרכב שהביס את הקפריסאים.

    הרכב משוער: טיבו קורטואה - וינסנט קומפאני, ניקולס לומברטס, טובי אלדרווילד, יאן ורטונגן - ראג'ה נאינגולאן, אקסל ויטסל, מרווואן פלאיני, קווין דה בריינה, עדן הזאר - כריסטיאן בנטקה.

    http://images.timesoccer.com/2014/05/Belgium-World-Cup-Squad-2014.Xxx
    את מי עוצרים קודם? נבחרת בלגיה
     
    Nave אוהב/ת את זה.
  10. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏2/8/09
    הודעות:
    11,089
    לייקים שהתקבלו:
    1,838
    חברים אשמח לקבל טיפים לגבי הגעה למחר ומהמשחק מחר בתחבורה ציבורית. האם הרכבת, למרות זמן הנסיעה הארוך, היא האופציה הטובה ביותר ?

    * הגעה מתל אביב/איזור השרון.
     
  11. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏7/3/08
    הודעות:
    17,322
    לייקים שהתקבלו:
    10,485
    הרכבת תביא אותך עד טדי, תחבורה ציבורית אחרת ותצטרך להתמודד גם עם כל הפקקים שבתוך העיר ככה שזה מתקזז ועם רכבת אתה תוכל לתכנן את הזמנים טוב יותר.
     
  12. עידן444 Member

    הצטרף ב:
    ‏26/5/12
    הודעות:
    18,108
    לייקים שהתקבלו:
    6,560
    שמח שהמשחק מחר בירושלים.
    מאוד מקווה שהשחקנים יעלו מחוייבים.
    אין הרבה סיבות לאופטימיות. אחת מהן לפחות בהרגשה שלי(שלא שווה דבר) היא שהמשחק בבירה.
    יש כאן למישהו סטטיסטיקה של משחקים שנערכו בירושלים?
     
  13. השולס עולה Member

    הצטרף ב:
    ‏9/9/07
    הודעות:
    366
    לייקים שהתקבלו:
    28
    מין:
    זכר
    בטדי המאזן הוא 4-4-2. רק 2 הפסדים.כולל ידידות...

    רכבת מחר אני בא אבל זה הולך להיות סיוט על תתכונן לעמוד כסרדין שעתיים. זה יהיה אסון כמו ביורו21...
     
  14. קשר שמאלי Member

    הצטרף ב:
    ‏29/1/13
    הודעות:
    20,007
    לייקים שהתקבלו:
    6,946
    מין:
    זכר
    שוב ייני המרגרינה פותח בקישור
    מאמן מאוס
     
    נערך לאחרונה ב: ‏30/3/15
  15. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏7/3/08
    הודעות:
    17,322
    לייקים שהתקבלו:
    10,485
    היו לנו 2 נצחונות גדולים שם על אלופות עולם לשעבר.





    אני זוכר גם תיקו עם קרואטיה והפסד לבלארוס.
     
    Doritoz ו-עידן444 אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.